NLO

Tačno. Isto su jednom ljudi iznad mora videli neka svetla, kasnije se ispostavilo da je to bio brod gde su bila upaljena samo gornja svetla.
Ili slučaj u Phoenixu gde su usred noći videli "vanzemaljske letelice" dok je zapravo u pitanju bila formacija vojnih aviona tako poređanih da su delovali kao NLO-ovi.
Postoji ispovijest hakera gledao sam je koji je bio opsjednut temom NLO, hakovao je Pentagon i došao do vojnih dokumenata tu su bila imena pilota koji su upravljali nepoznatim letjelicama i imena svemirskih baza. Mislio je ako ga uhvate dobiti će minimalnu kaznu društveno korisnog rada jer u to doba jeste kazna bila minimalna, ali kada su ga uhvatili teretili su ga i tražili kaznu u najstrožijem zatvoru od 76 godina zatvora.

Postoji ispovijest hakera gledao sam je koji je bio opsjednut temom NLO, hakovao je Pentagon i došao do vojnih dokumenata tu su bila imena pilota koji su upravljali nepoznatim letjelicama i imena svemirskih baza. Mislio je ako ga uhvate dobiti će minimalnu kaznu društveno korisnog rada jer u to doba jeste kazna bila minimalna, ali kada su ga uhvatili teretili su ga i tražili kaznu u najstrožijem zatvoru od 76 godina zatvora.

И ја сам гледао оно кад су летели бродом Ентерпрајз.

Zvuči kao fejk njuz osim ako nemaš neki baš jak izvor.

E gledao sam više dokumentaraca o ovome i ovom liku i iskreno i meni se ta priča čini kao ono totalni SF i izmošljotina ali onda pomislim zašto ga tako ekspresno i to u odsustvu osudili praktično na doživotnu robiju i zašto on ni dan danas 20 i kusur godina kasnije ne sme da se vrati u SAD jer mu preti hapšenje i doživotna robija, zašto...............osim ukoliko nije istina to što govori.

Inače oni tu tu pa su tu, recimo i bivši kanadski ministar odbrane je rekao da su na Zemlji prisutne najmanje 4 različite vanzemaljske vrste, da on lično veruje i da je čuo da ih ima mnogo više, verovatno i na desetine ali da je konkretno on video dokaze i ima pouzdane informacije samo za te 4.

Takođe recimo imamo i izjave brojnih pilota, insajdera, imamo i snike kao onaj sa Nimica, takođe malo pa malo imamo i svedočenja pred kongresom o vezi tih stvari, imamo i brojne žrtve vnzemaljskih otmica iz gotovo svih delova sveta, pa imamo i bivšeg šefa izraelskog svemirskog i raketnog programa koji govori čak i o Galaktičkoj Federacij, itd, itd.

Tako da nema sumnje da su tu (verovatno od vajkada, moguće i duže od nas), da su prisutni, da imaju svoje enklave na Zemlji (uglavnom pod zemljom, ispod dna okeana, na Anarktiku, Aljasci, u unutrašnjosti nekih planina i tako nekim mestima koja su nama nepristupačna), da diskretno utiču na tok naše civilizacije, da otimaju neke ljude, da moguće održavaju neke nezvanične kontakte sa nekim ljudima, itd, to je sve ovako prilično izvesno, e sad ko su oni zapravo, koliko ih ima, odakle dolaze, koji su konkretno njihovi ciljevi i šta žele da postignu, zašto neki od njih otimaju ljude i životinje i mnoga druga pitanja ostaju otvorena, doduše postoje i tu brojne indicije kao i razne teorije i informacije koje mogu biti tačne i ne moraju, ali još uvek je to sve uglavnom u sferi špekulacija i teoretisanja i konkretne odgovore na ta pitanja još nemamo, ali da su oni ovde prisutni i da se te neke neobične stvari događaju još od vajkada definitivno se događaju.

Inače evidentno je skroz da zvaničnici polako ali sigurno potpuno menjaju narativ kad se radi o tim stvarima, NASA i Pentagon su već priznali da američkim nebom (kao i nebom raznih drugih zemalja) da krstare neke neobične letilice nad kojima oni nemaju kontrolu, za koje pouzdano ne znaju ni šta su ni kako rade ali su sigurni da se ne radi ni o kakvim ruskim ili kineskim letilicama ili dronovima kao i da se ne radi ni o kakvom prirodnom fenomenu ili nekakvoj grešci, eto to su zvanično priznali tamo mislim 2020. iako nisu priznali i postojanje drugih inteligentnih bića i njihovo prisustvo na Zemlji, doduše time indirektno već jesu, ali verovatno nas polako ali sigurno psihološki pripremaju za big news i polako ispipavaju teren i reakcije ljudi i to rade etapno, inače ja sam još pre par godina rekao da će verovatno sledeća faza biti kao otkrivanje nekog primitivnog i jednostavnog oblika života negde u našoj blizini i evo baš mislim u Septembru ove godine kao rover na Marsu je navodno otkrio nekakve bio tragove i tragove nečega što bi mogao da bude neki jednostavni oblik života ili ostaci nekog oblika života, iako je i ta vest malo prošla ispod radara, ali polako ali sigurno nas verovatno pripremaju za nešto, e sad kada će se to nešto desiti i kada će nam oni biti zvanično predstavljeni i njihovo prisustvo obelodanjeno ja mislim da se to samo oni pitaju, da će se to desiti kad oni budu našli za shodno i da tu neki zvaničnici, političari, naučnici, vojska i ostali tu ništa ne odlučuju i da se oni tu ništa neće pitati.

Inače slušao sam jednog visoko rangiranog pripadnika vojske koji kaže kako je bio i na mestu pada jedne od tih letilica, kako su neke od tih srušenih letilica u vojnim bazama gde ih proučavaju i pokušavaju da dokuče način funkcionisanja njihove tehnologije i eventualno bar donekle da probaju da je repliciraju, itd i kaže da mi ne možemo ni da zamislimo koliko je to napredna tehnlogija, kako funkcioniše i ostalo i rekao je kao pa eto pokušaću samo slikovito da vam objasnim i reći ću vam da je ta tehnologija dosta naprednija i od onoga što gledamo u Star Trek-u i naučno-fantastičnim filmovima.

Takođe znam par ljudi su svedočili da kada su bili na mestu pada jedne od tih letilica nekako su uspeli da uđu unutra i ono što je bilo baš zapanjujuće i neverovatno je to što recimo letilica iako prečnika možda 10-12 metara i visine možda 3 metra ono kad se ušlo u nju zapravo bilo je neuporedivo više prostora i sve se činilo mnogo prostranije, što znači da verovatno imaju način kako da kompresuju prostor i kako da manipulišu prostorom, iako doduše kad su izašli odatle neki od njih su se žalili malo na dezorijentisanost, vrtoglavicu, blagu mučninu i tako neke simptome (doduše malo blaže) kao da su bili izloženi nečemu ili nekoj vrsti elektro-magnetnog zračenja što verovatno malo i jesu ali verujem da se to i taj nus efekat može srediti i neutralisati.
Jer ako se te letilice rade na nekakav anti-gravitacioni pogon i ako mogu kako kažu američki vojni piloti sa "Nimica" da se sa 20,000 metara visine spuste na nivo mora u roku od sekunde bez ikakvih fizičkih posledica i da ni ne osete ni kretanje ni G silu ni ništa to znači da taj objekat se nalazi u nekakvoj vrsti elektro-magnetne čaure i da on sam unutar te čaure praktično ni ne kreće, pa stoga ne oseća nikakav otpor vazduha, trenje, G silu i može neometano da se kreće i pod vodom, i u vakumu svemira, i kroz atmosferu, itd, što znači da oko sebe stvara neku vrstu prostorno-vremenske distorzije i na neki način manipuliše prostorom kroz koji se kreće, pa ako može da manipuliše spoljnim prostorom zašto to ne bi mogao da rade i sa unutrašnje strane i da savija i razvlači prostor po potrebi.
Inače potencijali takve tehnologije su maltene neogrničeni, jer zamisli sad primera radi uđeš u neku prostorijcu veličine telefonske govornice a kad uđeš unutra imaš dovoljno prostora da igraš basket recimo ili da trčiš i recimo uveče ti se igra basket i ne moraš da izlaziš ispred zgrade, da te ljudi psuju, da te gađaju i da te teraju sa terena jer hoće da spavaju ili šta ti ja znam već možeš i kod kuće samo da uđeš u tu kao "govornicu" i možeš da podesiš teren kako god ti odgovara, možeš da igraš basket u Medison Skver Gardenu ili Stejpls Centru a da ni ne izađeš iz svoje sobe.

Takođe tvrde da unutar tih letilica nema nikakvih dugmadi, prekidača, cajgera, palice za upravljanje ili volana i sličnog već verovatno da se upravlja tako što je sam pilot u nekoj vrsti mentalne simbioze sa letilicom (verovatno je to nekakva ultra-napredna verzija veštačke inteligencije), takođe i sama letilica što spolja što iznutra izgleda kao da je sva salivena iz jednog dela, nema nikakvih spojnih elemenata, šrafova, mesta gde vidiš da se spajaju različiti delovi i slično, kao i da unutra skoro sve može samo da menja oblik po potrebi, sad recimo možda stolica izgleda tvrdo i krut ali kad zalegneš na nju bude meka kao dušek ili meka taman koliko ti odgovara ili recimo što su tvrdile i neke žrtve vanzemaljskih otmice koje tvrde da su bile na tim njihovim letilicama ili brodovima, da recimo unutra nije bilo nikakvog vidljivog izvora svetlosti, znači nikakve ono lampe, reflektora ili bilo čega sličnog i vidljivog ali je uvek prostoorija bila svršeno osvetljena i baš taman onoliko koliko treba da bude.
Tako da ko zna koliko je ta tehnologija ispred naše i verovatno nismo ni blizu toga da je razumemo u pravom smislu te reči a još manje da je repliciramo.

Back