Jacksonka
Aktivan član
- Poruka
- 1.382
https://www.facebook.com/photo.php?...2046970290.957759.350621900289&type=3&theater Zamolila bih te ako nije problem, da lajkujete sliku, zbog nagradne igre :* 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

https://www.facebook.com/photo.php?...2046970290.957759.350621900289&type=3&theater Zamolila bih te ako nije problem, da lajkujete sliku, zbog nagradne igre :*![]()

Ahaha, Kaca pobednik...
@Funny
Tvoja mama se nije zalila.![]()
)

neka mlada beskucnica, delovala je ludo prilicno, bas se secam njenog jezivog osmeha.Sta dobijamo zauzvrat?
Pa sto bi se zalila, nije njen problem...mada se tvoja zalila doktoru kako su njenom sinu umesto pupka odsekli pisu. ()
Inace, nisam na to mislio bo2 glupi, nego na to kako tebi fali to sto neka Azijatkinja nema ludaka medju nogama...zato sto si gej, kontas?![]()
Ma idi bre, skiči k'o svinjče pred klanje dok ima snoša![]()
)
Imam tu sreću da je lakoveran
Toliko puta cirkao i evo, mora negde da se otkrije Ahilova peta. Ne smem više biti tako nepromišljen, nauk za ubuduće.
Hahah (:
e, meni je ovo isto uradila neka likusa na ulici pre par godina, samo je bila glasnija i gadnija od njeganeka mlada beskucnica, delovala je ludo prilicno, bas se secam njenog jezivog osmeha.

Napisao si dvosmisleno, sta ja znam xD I lose se branis, Direkt bi me vec pokopao xS
Mozda sam malo zardjao, nisam se dobro posvadjao godinama. A i nisam hteo da te mnogo uvredim.
Mada moram priznati da se od takvih recenica u neku ruku ne mozes odbraniti zato sto bas i nemaju veze sa zivotom, ali te ipak isproziva... 

Ajmo organizujemo grupni forumaski odlazak do japana, znam koliko volis grupno 
A što mora da bude Japanka, kosooki su kosooki. xD
Ajmo, ekskurzija.![]()
Mozda sam mislio i na Azijatkinje...hm, ne znam.
Negde gde je toplo i gde imaju lepe plaže?![]()
gaddemnPošto su uslovi u ratu isti kao uslovi u hotelu i normalnim lijepim plažamaaha, ne bi se ti složila sa tim, da se stvarno tamo nađeš. Preporuka, gledaj Pacifik, seriju, već preporučio mathu xD
Da vidiš šta je muka kad ti se rak ušunja u krevet i počne da škljoca kleštima. Ili silni pacovi na sve strane, truli miris razbijenog kokosa, pesak u svim mogućim rupamagaddemn
i još te kosooke rugobe
radije bih burgijom mozak izvukao kroz rupu na nosu.

'Ebale vas dzapanke, gde naci to osim na netu?![]()