cole1
Domaćin
- Poruka
- 3.863
Al će Akuta da te navata kad dodje u Beograd, a ja od toga mogu i da profitiram 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

a šta ako se obojica udružimo i tebe roknemo?
EBOTE, niđe literature za istraživački rad, a šta god nađem u punom obliku je na nemačkom ili italijanskom ili šiptarskom 'bem mu.bokte mazo, uposlio sam gugl translate da mi prevede 320 stranica sa italijanskogEBOTE, niđe literature za istraživački rad, a šta god nađem u punom obliku je na nemačkom ili italijanskom ili šiptarskom 'bem mu.
Pa ti Akutu prozivaš ceo život ne ja
Ne znam zašto ali ja umirem od smeha
Pa recimo da vise mrzim tebe sto palis vatru...
To je do mentaliteta, cole
Vidiš, ja kad napadam, ja napadam Direktno, a ti si kao žena koja okoliša i na pokvarene načine pokušava da oslabi metu

To je do mentaliteta, cole
Vidiš, ja kad napadam, ja napadam Direktno, a ti si kao žena koja okoliša i na pokvarene načine pokušava da oslabi metu
@Cole
Sve ti je objasnio... Nemam sta da dodam.
Inace, instalirao opet Football Manager 2008
Kako je tesko majku mu, zaboravio sam koliko je dobra igra... I kako je ebeno tesko naci dobru taktiku...
Ja ti se divim. kako možeš da igraš nešto gde je Ronaldo još u Mančesteru?
Jer je najbolja verzija, a update sa novim sezonama imas na netu....
Ozbiljno? Ako uzmem Partizan imam Markovića?
Da, postoji jedan update, ali kod mene ne radi, verovatno se razlikuju verzije igre na kojoj je pravljen database i moja verzija.

'Ebote, ozeniti Azijatkinju, Japanku ili Kineskinju to je kao da si ozenio svajcarski noz.![]()

Sta fali xD