Pub "Tinejdžeri" vol 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ajoj kakav trip, pogledao sam Hobita u bioskopu sada... jos ne mogu da verujem, sjajno, naprosto sjajno odradjeno... genijalan film... kakav neverovatan prikaz bitke u Ereboru, pogotovo kad zmaj upada... jebeno genijalno... o ovome ce se jos dugo pricati.... jedva cekam sledeci deo! :D

Jesi gledao u 3D? :D

Ja sam se odusevio, najbolje ulozenih 350 dinara za premijeru :D A kad smo kod zmaja, kako sam se pogubio... Ebem ti 3D xD

ortak je pušio salviju, kaže uleteo u neki trip, neki space-time continuum, odvalio se od života, pogubljen totalno. Kaže, jače od gljiva. nikad više neće, naravno :D
Ne bi mi palo na pamet da to uzmem

Ovaj vala uzima i preprodaje, a svaki put ga odnese toliko da ne zna ni kako se zove. Da mu je bar lep osecaj, nego mu je muka, ne moze da stoji. Nije mi jasno zaista. Sreca otkacio sam se od njega, posto me je konstantno nagovarao da uzmem.

P.S.

Ne zelim da imam nista sa onima koji preprodaju, treba mene da uvale u neko sranje. Dovoljno je sto sam se jednom zajebo i nasao u sred operacije pakovanja i prodavanja.

moram pogledam Hobita, šteta što nemam nikog iz okruženja koji gotivi EF -.-

Inače, Northe jesi li gledao celu seriju "Rome" ?
Ja upravo stigao do kraja prve epizode s02

Koliko epskih scena borbe imaju, holly šit :eek: Ono kad je Lucijus sa Pulom upao kod onog najamnika, poklao sve i otfikario mu glavu- Scena za pamćenje :worth:

Aha, da tek vidis kraj kad se pokolju Marko Antonije i Oktavijan... najjace 2 epizode u citavoj seriji su upravo zadnje 2 u 2. sezoni, neverovatni obrti, epic scene i odlican prikaz kraja jednog burnog doba :D

Inace pusio sam salviju i nije mi nista bilo, valjda sam malo uzeo... ortak sa kojim sam pusio je zapao u trip da mu se non stop okrece jedan isti trenutak u glavi, nije mogao da se seti kako se zove nekih sat vremena... treba se drzati dalje od toga definitivno :D

najbolesniji gif ikad :hahaha:
NGWFk.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back