Pub "Tinejdžeri" vol 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:hahaha: :rotf: Au brate, al' se primas k'o slanina za tiganj... :lol: xD Nije mi nijedna to napisala, botardu jedan... :lol:

Nego, ne mozes da sumnjas da bi cistog razuma to uradio kad si ti cistog razuma vec odlucio da ces to uraditi...znaci skot si. :per:

Sta si ti mislio koja mi je to napisala. ajde priznaj siso... :per:

Ne, samo sam odlucio da ti poverujem, sta ja znam ko laze, a ko ne. A sta sam sumnjao, neje bitno. Isto tako briga me da li sam skot... Fin sam za koga treba da budem fin :P

@Direkt

Pa ne devojku koja se toliko napije, to je vec odbojno. Vec:

Zurka, drugar igra, devojka sedi, ispija vermut, ustaje, klati se, vec pijana, prilazi drugaru, pocinje da se trlja o njega, on nju za ruku, sednu, pocinje ljubakanje. Posle pet minuta od drugara ni traga ni glasa, odem ja u wc, cujem neke uzdahe, stenjanje. Znam sta je, ali alkohol radi svoje, provirujem a drugar tamo zavrsava posao sa tom devojkom :lol: Sutradan posao da mi prica, a ja cu njemu "Neka, sve znam".

@Funny

Repka za sliku i za to sto sam ti opet poverovao, ti si stoka xD

Poslednja izmena:
Da, dobra je serija, nije sad fantastična kao što je Direkt rekao, ali može da se gleda. Haha, pa da, i ja, ali sad ide raspust pa ću natenane sve to da pogledam :D
Još i one serije što sam pogledao se nastavljaju sad u januaru pa do marta, nove sezone, nema stajanja

Tiori, postaje vremenom još bolja jer se produbljuju postojani likovi a dolaze i novi koji su zanimljivi pa samim tim njihov dolazak utiče na druge, tako da se udružuju ponekad i neočekivani likovi :)
Samo ti mogu reći da je meni Al jedan od najmaestralnijih likova u svim serijama koje sam gledao. a ja sam freak što se toga tiče :mrgreen:

Način na koji se gradi veza između njega i Bullocka je... neponovljiva.

Dokle si stigao, inače?

Tiori, postaje vremenom još bolja jer se produbljuju postojani likovi a dolaze i novi koji su zanimljivi pa samim tim njihov dolazak utiče na druge, tako da se udružuju ponekad i neočekivani likovi :)
Samo ti mogu reći da je meni Al jedan od najmaestralnijih likova u svim serijama koje sam gledao. a ja sam freak što se toga tiče :mrgreen:

Način na koji se gradi veza između njega i Bullocka je... neponovljiva.

Dokle si stigao, inače?

Vjerujem, i meni je Al mnogo dobar lik, možda čak i omiljeni za sad.
A nisam daleko stigao, tek do četvrte epizode, nisam imao vremena više da gledam, ali ima serija koje su me već posle prve-druge epizode zakovale za kompjuter, pa onda dok jednu epizodu gledam, sledeće dvije skidam i sve tako.
Valjda će da bude bolja, al nije ni da je ova loša :)

Vjerujem, i meni je Al mnogo dobar lik, možda čak i omiljeni za sad.
A nisam daleko stigao, tek do četvrte epizode, nisam imao vremena više da gledam, ali ima serija koje su me već posle prve-druge epizode zakovale za kompjuter, pa onda dok jednu epizodu gledam, sledeće dvije skidam i sve tako.
Valjda će da bude bolja, al nije ni da je ova loša :)

hah, ja skinem čitave sezone odjednom :lol:
Nego, sad sam se tako navukao na Rome, ali iako je gotivna, tu gledam samo jednu epizodu dnevno. Ima gotivan filing.

Što se Deadwooda tiče, tu su mi gotivni Al, Bullock, Doc, Jane, Charlie Utter(ima neke prejebene momente posle xD) kao i Johhny i Dan(što rade sa Alom).
Pored toga, fine momente ima Merrick, posle pogotovo kad dođe i rus Blazanov, Farnum ima neke apsurdno-neverovatno gotivne monologe i nije toliki smarač kao u početku :lol:

Inače, najveća greška koju su mogli da naprave je da glumca koji je glumio Jack Mccall-a ubace u drugu sezonu gde glumi novog lika(još jedan negativac).

Nego, sad sam se tako navukao na Rome, ali iako je gotivna, tu gledam samo jednu epizodu dnevno. Ima gotivan filing.

Što se Deadwooda tiče, tu su mi gotivni Al, Bullock, Doc, Jane, Charlie Utter(ima neke prejebene momente posle xD) kao i Johhny i Dan(što rade sa Alom).
Pored toga, fine momente ima Merrick, posle pogotovo kad dođe i rus Blazanov, Farnum ima neke apsurdno-neverovatno gotivne monologe i nije toliki smarač kao u početku :lol:

Inače, najveća greška koju su mogli da naprave je da glumca koji je glumio Jack Mccall-a ubace u drugu sezonu gde glumi novog lika(još jedan negativac).
Jel ta Rome ono što je davno negdje bilo na RTS? Mislim, ne baš davno, ali prije 2 godine, tako nešto

Ma ja pola likova još nisam pohvatao, to me najviše zbunjuje, nije nešo lako naučiti imena likova u seriji, pogotovo što se svi isto oblače, svi slično izgledaju i ******

Rome je jeziva serija, posle GoT najbolja u produkciji HBOa, jezivo surov i realan prikaz svakodnevnice krajem doba rimske republike

Wild West okruženje, grad Deadwood koji je ilegalno nastao na teritoriji koja je data starosedeocima, pa samim tim u njemu nema zakona.
Početak prati dolazak Montaninog šerifa Seta Buloka i legende Divljeg Bila koji su se tamo nastanili. Al Swaerengen je jedan od glavnih figura na toj teritoriji, drži Gem saloon i kontroliše prodaju opijuma u kampu preko kineza Wu-a(SWEDGIN! :mrgreen: )

Glavna poenta serije je stvaranje reda iz haosa, odnosno sloge među prvobitnim žiteljima koji ujedinjeni zajedničkim problemom teže da uspostave mir.
Serija je prepuna fenomenalnih dijaloga, koje nekad baš treba pratiti sa punom pažnjom...

Koje sve serije pratite?

Ja:
Supernatural
The walking dead
Dexter
HIMYM
Misfits
Grim
Oz
Arrow
GoT
Revolution
Breaking Bad
Californikaciju

naravno, neke od ovih sam bzw pogledao cisto dok kod ostalih ne izadju nove ep. :lol:
Ovu misfits gledam zadnjih par dana i moram reci da sam se pokidao od smeha zbog samo jednog lika - Nathana. :mrgreen: ali su njega izbacili posle druge sezone tako da mi sad nije toliko bas zanimljiva

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back