Pub "Tinejdžeri" vol 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imaš više metodologija za parkiranje.
Drugar je vozio Bubu, i pitam ga - kako si naučio da parkiraš ovaj sulundar
Kaže - uzeo sam nekoliko kratkih štapova i poubadao ih u zemlju, onda sam milion puta pokušao da im se iz rikverca približim što bliže a da ih ne oborim, naravno bili su dovoljno kratki da nisam mogao da ih vidim nego sam išao na sticanje osećaja, onda bih izašao da vidim dokle sam stigao, i na kraju sam naučio.
Al to ti je prokletstvo, evo ja trenutno imam velikih problema sa uparkiravanjem svega što je kraće od 4.5 metra, pokušavam iz tri puta i na kraju kad se uparkiram i izadjem vidim da imam po dva metra ispred i iza :neutral:

Jutros sam se otprilike blago rečeno iznenadio kada sam ušao u 53-ku i video ženu za volanom :D
Jesam čitao po novinama da ima žena vozača autobusa na medjugradskim linijama, al nisam znao da ih ima i na gradskim.
Inače je blentava ko svako žensko :lol: al vozi svaka joj čast, vrhunski oprezno i pažljivo i ne divlja kao neki majmuni, jedino ne zna dakoristi retarder nego stalno koči kočnicom.

Brate, ja ne znam ni sta ti je to retarder, a kamoli da znam da koristim to...bilo bi lepo imati temu posebnu za one tinejdzere koji tekl treba da krenu na polaganje, pa da se lakse snaju...posto ja eto tek treba da krenem na polaganje...

Ulogujem se danas na Fejs kad tamo sve neki kerovi, mačke, zecovi i ostale karakondžule, dok sam ukapirao šta je preznojio sam se tri puta. ***** mu sve mu ***** ako detinjstvo treba da pamtim po likovima iz crtanih filmovima, kao da je to nešto bitno i sa velikim značenjem u životu normalnog čoveka. Strašno, matori konji starosti do 30 godina se lože na crtane fimlove, ajd da razumem do pet najpoznatijih likova, ali sad izvlačiti nešto što je naškrabao nogama neko iz Pizdića i pustio u tri epizode na Cartoon Networku je krajnje debilasto. Pored 700 drugih lepših, zanimljivijih, pametnijih i bitnijih stvari za pamtiti iz detinjstva sad ću da se sećam šta sam gledao i ako sam gledao kao crtani film.
Plus što je to još jedan dokaz da je najlakše upravljati masom, posebno kada se od iste ne traži korišćenje mozga.
Neki ljudi izgleda nikad nisu ni imali život...

Pogadja me što mi je pun inbox na Hotmejlu tih sranja i mislim Bog zna šta je kad ono ko zna koji više poziv na Facebooku da se pridružim toj masovnoj gluposti.
Mogu i ja tebi o problemima, i to onim nerešivim za koje je odavno prošlo vreme da se rešavaju a posledica kolko hoćeš, al to je ni nebitno sada...

SK - za to što si pljunuo na crtaće bih ti sad svašta rekao, ma nisi svestan

ne razumem kako te nije sramota da pljuješ po crtaćima, pa bolje da dete gleda Duška Duguuška nego da uči o bubama i vožnji kamiona kao u tvom slučaju (smaraš brate, bez uvrede)

ja i sad gledam crtaće ponekad, i ne stidim se to da priznam... kao i mnogi drugi, obrati pažnju na Sundjer Bob maniju

nemaš ti pojma... žao mi je samo što nindže kornjače nisu žive da od tebe naprave picu, mrzitelju crtanih filmova

DIE BITCH DIE!!! DIE BITCH DIE!!!

Poslednja izmena:
Ajd ovako.
Pošto imam strašan problem sa ljudima koji sa mnom komuniciraju na tom nivou razgovora i kulture, a pritom imaju stav nadrkanog idiota koji pati od provicinijalskih kompleksa, sve što imaš lično da mi kažeš možeš isključivo uživo u četiri oka, nije problem dogovoriti se za to. Pošto ti ovo nije prvi put, na taj način mi se nećeš dalje obraćati da ti ne bih potpuno legitimno i opravdano sredio da više ne posećuješ ovaj forum. Nemam nameru da takav vid konverzacije vodim preko foruma ili pp poruka, a ne bi mi bio prvi put da se sa dnom dna ljudske populacije koja muda nema al jezik do poda ima napušavam preko poruka. Ako već hoćeš da komentarišeš moj post uradi to na normalan, kulturan i vaspitan način ili nemoj uopšte.
I da, vrlo je moguće da nemam smisla za internet humor.

pa, koliko ja znam, to je okupljanje forumaša, i mogu se uključiti svi koji su relevantni (ako se neko prijavi)

msm, možda vi to radite drugačije, ali jedno je lista želja, a nešto sasvim drugo spisak za okupljanje

ma neam pojma...

Duvaj ga purgeru, vec sam se ispalio, sta me i dalje smaras... :mrgreen: :prstic:

Salim se... :P

E, fiko, ja mislim da bi bio red da ti postavis sliku ybt... :think: Jedino tebe nema nidje... :huh: :per:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back