Manifold
Ističe se
- Poruka
- 2.615
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sutra će biti ebačine, fak jeaaNabavio pečurkeSutra će biti ebačine, fak jeaa
a uz to i standard- Black Books epizoda: Grapes of Wrath. Ako uopšte budem nešto video xD Ortak mi reče kako se neki njegov ortak utripovao na pečurkama, i kako je gledao tv, vidi samo pola slike, odnosno pocepala se dijagonalno 

hahah, sve je spremno... e, mislim da je napolju bolje. i trebalo bi sa ljudima sa kojima si opusten jer ti je prvi put (: a bas me zanima kako ce da te rade... bice kul, sigurnoJa već spremio 'ziku za tripovanje, od Swansa do Šopenaa uz to i standard- Black Books epizoda: Grapes of Wrath. Ako uopšte budem nešto video xD Ortak mi reče kako se neki njegov ortak utripovao na pečurkama, i kako je gledao tv, vidi samo pola slike, odnosno pocepala se dijagonalno
Svejedno, prvo blejim napolju, onda kod ortaka idemo
Ne idem u školu sutra, ebeš školu ovo je bitnije xD
Koliko sam uzbuđen neću moći da zaspim... moram da uzmem neko pivo da me uspava.

Kako se zove onaj sajt gde smo igrali sah i bilijar, pitanje za theoryja, vervest i nzm kog jos xD

Alexandra, ti si nova ovde?
Dobro jutro/laku noc ostalima
@Northe
Ko peva to?

Ola.... Alexandra, Funny, Mrki i ostali :
@Northe
Ebo mi Direkt majku ako znam na koga mislis pod "omiljena forumasica"
Odlično iskustvo, bio mi je mnogo dobar trip. Možda ne prejak jer ipak sam podelio porciju sa drugaricom, ali rad je neverovatan. Mada, bilo mi je bolje kad smo napolju bili, ali nismo dugo ostali jer je bilo hladno.
Za dve nedelje, here we go again 
ortak jedan, fiftin decko
- - - - - - - - - -
pa akuta covece gde si tiiiiiii bre, saima
Manje te ima no mene...shrooms are tha' shiznitOdlično iskustvo, bio mi je mnogo dobar trip. Možda ne prejak jer ipak sam podelio porciju sa drugaricom, ali rad je neverovatan. Mada, bilo mi je bolje kad smo napolju bili, ali nismo dugo ostali jer je bilo hladno.
Počelo da nas radi tek za pola sata, mene prvo ošinulo kad sam ostao sam ispred prodavnice, a ovi unutra kupovali pivo, i odjednom svetla počela da trepere. Nailazi neki čovek a ja se smejem, cerio sam se neverovatno.
Obuzme celo telo osećaj. Onda posle kad sam zabo gledajući u nebo, osetio sam se ebeno spojenim sa zvezdama. I kao da nije postojalo juče, i da ne postoji sutra, trip baš drži u nekom "sada" trenutku tako da te odvoji od vremena.
A posle, ispred ortakove kuće ja odlučim da zapišam drvo, oni kod kapije, ova likuša tripuje svoje, a ja mokrim na drvo i odrana kora na jednom delu odjednom kao zube da je dobila. Počela da se izobličuje, al meni je baš bio kul trip, nisam bio uplašen ili sl.
I ovi kod kapije koju god reč da kažu, ja je čujem kao eho, kao iz drugog sveta da dolazi
Posle sam tripovao uz Swanse, Lunacy ebačka stvar, kako sam uleteo u onu mantru, trans ebote
Iskustvo životno, fo' sure.
Ortak se naložio kad je video da nam je bilo dojajno pa će i on da uzmeZa dve nedelje, here we go again
![]()

Hahahahahahahahahah, reci da utripuješ da si ormar hahahahahahahahNeki tvrde da im se pod uticajem salvie činilo da su postali neka druga osoba ili čak predmet poput ormara ili stolice.