Pub "Tinejdžeri" vol 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa kad si retard. Ajde razumem te za travu, nije stetno toliko, iako izaziva psihicku zavisnost, sto ume da bude stetnije ako se ne kontrolise. Ali koji ce ti moj pecurke. Po onome sto mi je receno izaziva gadne tripove, a i nije bas dobro po zdravlje, ni psihicko ni fizicko...

needukovana konjino, možeš kitu da mi pušiš, zdravije je od cigara koje uvlačiš misleći da si keršme.

600px-HarmCausedByDrugsTable.svg.png

obrati pažnju gde su pečurke
i zakopaj se pre nego što se sledeći put izblamiraš u pokušaju da pokažeš kako si na nekom nivou iznad mene a u stvari si mi samo do muda, gde zaslužuješ da budeš

Prvo, napisao sam "po onome sto mi je receno", sto ce reci od osobe koja je probala to i koja je dugo konzumirala ta sranja. Cigare ne konzumiram, ostavio...

Dalje, sta si mi ovime pokazao? Da stete, ali ne toliko... Pa nije poenta u tome koliko su stetne, vec da su stetne.

Takodje si kontradiktoran, tvrdio si da je marihuana nije stetna, a gledaj malo ovu tabelu, gde kotira? Kanabis je iznad LSD, Ekstazija itd...

Cigare si ostavio samo zato što nisi imao para da daješ za njih, u suprotnom bi sada imao crna pluća
nemaš karakter jer novac utiče na njega
po onome što je rečeno- opet pokazuje nedostatak sopstvenog mišljenja i neznanja što znači da bez ikakvog opravdanja pokušavaš da vređaš a u stvari ispadneš sam glup
sledeći put kad budeš krenuo u ofanzivu, prvo mućni glavom da vidiš da li ti je taktika dobra i plan razrađen jer si go ****** što se toga tiče
ja kad se trujem ja znam čime se trujem i na koji način, moja je volja i želja, ti si ignorant koji bi da uzme čim vidi i zine, i ne shvata da je marihuana bila iznad pečurki iako si stavio ispod
Još nešto što tvoja ignorantnost nije mogla zapaziti-a to je da je marihuana prirodni halucinogen što znači da ne može imati nikakva sporedna ili dugoročna dejstva koja možda nastanu usled konzumiranja LSD-a, a tabela prikazuje samo trenutnu štetu
Pečurke takođe tu spadaju u prirodni halucinogen, zbog svog hranljivog dejstva ne ostavljaju nikakve dugoročne posledice jer digestivni sistem konzumira iskoristi i izbaci
Pored toga, vršeno je istraživanje gde je grupa sredovečnih ljudi koji pre toga nisu nikada uzimali nikakve halucinogene supstance, uzela određenu dozu pečurki i jedna trećina njih je rekla da im je to bilo najveće duhovno iskustvo

Budale koje ne znaju da konzumiraju uzmu po celu porciju ili više, ili konzumiraju punog stomaka ili potpuno praznog, ili čak uz neko teško jelo. Treba znati kako i kad
Taj tvoj bolid je verovatno uradio nešto od navedenog
pritom zavisi od okruženja, priroda se preporučuje jer takvo okruženje podstiče pozitivni trip, tokom dana takođe, to nije klasična party droga da se skače u klubu

Eto ti jedan prikaz kako se vrši istraživanje nakon konzumiranja
kladim se da to nisi uradio kada si počeo da pušiš
a ako jesi
onda si težak idiot

Direkt, over and out

Ako misliš daj obrazloženje, jer ja ne vidim što ne bi bila pravična. Prvo, alkohol je najrasprostranjenija droga koja je pritom legalna, šteti fizički organizmu i to dugoročno(jetra, pušačko stopalo) i najveće nesreće se dešavaju zbog alkohola
Ako nisi, pogledaj dokumentarac, mislim da je u sklopu Taboo serijala, samo epizodu Alcohol potraži. Uzmi u obzir i "harm to others" jer alkohol podstiče nasilje, i to je depresant. Pečurke i trava su halucinogeni odnosno stimulanti
Za heroin i krek ne želim ni da objašnjavam. Ljudi ne shvataju da te droge u trenutnoj upotrebi ne štete puno. AKo jednom konzumirate to vas neće ozlediti za dalji život, što znači dugoročno ne uništava. Ubija uz prejake doze(a isto opet i za alkohol važi)

Ne znam, jednostavno mi deluje netacno...vidjao sam razne tabele i ni jedna mi nije delovala ovoliko nelogicno. Verovatno sam ja gledao one sto prikazuju posledice na duze uzimanje, a ova je kako ti kazes na trenutnu upotrebu.
Inace, ja sam se gomilu puta napio i nijednom nisam ispoljavao agresiju, cak obrnuto, kao i vecina mojih drugova...ali ima takvih, naravno. :P
I nikad nisam cuo da se neko predalkoholozirao... :mrgreen: Maximum se desi da neko zavrsi na ispiranju, ali nisam cuo da je neko umro, msm, stvarno treba imati 'ebenu zelju za alkoholom da ti se to desi... :mrgreen:

Nego, jesi nekad pusio alkohol? :D

Misliš kao u bongu ili nargili? Možda, ako je ono stvarno bio viski u nargili sa red bullom
ne privlači me
probao sam i kašikom iz tanjira- uvati duplo brže al nije to to.

Inače fani šta misliš šta se desi ako ne odeš na ispiranje :) ? Drop dead maan, ima slučajeva alkohol-overdoza.

Ma jok,
:D

Ne desi se nista, uglavnom salju neku decu na ispiranje samo zato sto im se prispava :lol: Pa 'ebiga, nisam cuo da je neko ovde riknuo od alkohola, al' verujem da ima slucajeva, mada treba biti stvarno lud da bi se predozirao time :)

Trebaš stvarno biti lud da analno konzumiraš pečurke samo zato što ti se ne sviđa njihov ukus pa opet ima slučajeva :D
A i pazi fani, pored overdoza alkoholom tu su nesreće koje alkohol prouzrokuje. Samo pomešaj vožnju kola i alkohol i gotovo 60% sigurna nesreća, pa možda i smrt. Zato je alkohol najopasniji, lako dostupan i legalan.

ebote, sanjao sam da sam preživio sa bratom, babom i profesorkom fizike neku apokalipsu, ipreživljavamo mi u mom stanu, i odjednom nađe se neki kriminalac koji je kao baja u tom svijetu i ubaci me u avion i letimo visoko da već mogu da vidim zakrivljenost Zemlje, i osjeća se g-sila. I kaže kao "jel znaš kako kažu da je zemaljska orbita ovolika? e pa nije, 4 puta je veća, ali ne brini, mi idemo samo do 3 puta" i tu se ja sav smežuram il kako se već kaže i probudim se
Mada i nije čudno s obzirom na to da samo apokaliptične i post-apokaliptične filmove gledam zadnjih dana

:rotf: Al' ste vi prsli s mozgom...A ja mislila da samo ja sanjam neke debilske istraziteljske snove kao posledica internata...:lol: p.s. Celo odeljenje sam zarazila, eno svi gledaju i pricaju o tome...Cak je islo dotle da su na mobilnom pustili seriju u skoli danas i gledali...:rotf:

Cigare si ostavio samo zato što nisi imao para da daješ za njih, u suprotnom bi sada imao crna pluća
nemaš karakter jer novac utiče na njega
po onome što je rečeno- opet pokazuje nedostatak sopstvenog mišljenja i neznanja što znači da bez ikakvog opravdanja pokušavaš da vređaš a u stvari ispadneš sam glup
sledeći put kad budeš krenuo u ofanzivu, prvo mućni glavom da vidiš da li ti je taktika dobra i plan razrađen jer si go ****** što se toga tiče
ja kad se trujem ja znam čime se trujem i na koji način, moja je volja i želja, ti si ignorant koji bi da uzme čim vidi i zine, i ne shvata da je marihuana bila iznad pečurki iako si stavio ispod
Još nešto što tvoja ignorantnost nije mogla zapaziti-a to je da je marihuana prirodni halucinogen što znači da ne može imati nikakva sporedna ili dugoročna dejstva koja možda nastanu usled konzumiranja LSD-a, a tabela prikazuje samo trenutnu štetu
Pečurke takođe tu spadaju u prirodni halucinogen, zbog svog hranljivog dejstva ne ostavljaju nikakve dugoročne posledice jer digestivni sistem konzumira iskoristi i izbaci
Pored toga, vršeno je istraživanje gde je grupa sredovečnih ljudi koji pre toga nisu nikada uzimali nikakve halucinogene supstance, uzela određenu dozu pečurki i jedna trećina njih je rekla da im je to bilo najveće duhovno iskustvo

Budale koje ne znaju da konzumiraju uzmu po celu porciju ili više, ili konzumiraju punog stomaka ili potpuno praznog, ili čak uz neko teško jelo. Treba znati kako i kad
Taj tvoj bolid je verovatno uradio nešto od navedenog
pritom zavisi od okruženja, priroda se preporučuje jer takvo okruženje podstiče pozitivni trip, tokom dana takođe, to nije klasična party droga da se skače u klubu

Eto ti jedan prikaz kako se vrši istraživanje nakon konzumiranja
kladim se da to nisi uradio kada si počeo da pušiš
a ako jesi
onda si težak idiot

Direkt, over and out

prvo, aj da krenemo od cigara...Nisu pare problem, za to sam uvek imao, prosto sam skapirao da mi steti. Poceo sam jos u 8. razredu, pa ostavio, pa ponovo nastavio i zavrsio jednom za svagda.

Ja nisam konzumirao nista halucinogeno, te ne mogu da ti kazem nista vise od onoga sto je meni receno.

To da marihuana i pecurke ne ostavljaju posledice, to je glupost. Kada mi objasnis ove sto ih poznajem i sto vec neko vreme konzumiraju i jedno i drugi i nista vise, a svi propali od toga. Jedan izgubio 20 kila, drugi isto tako nesto... Mora da je to iz nekog drugog razloga... :roll: Zasto nisu probali jednom, drugi put i zavrsili? Zasto sad kazu kako im se gadi, a ne mogu da ostave, nego stalno ponovo konzumiraju? Zato sto se javlja psihicka potreba za tim. Ako me lazu ljudi koji svako vece konzumiraju jedno od ta dva, onda ne znam sta da kazem. I ponovo naglasavam, da se moje misljenje mora bazirati na njihovim iskustvima jer ja ta iskustva nemam, i na osnovu onoga sto znam i vidim kod njih.

Takodje da si pretrazio malo bolje internet video bi da pise da je marihuana manje opasna, mada su tu podeljena misljenja. Naravno pisali ljudi koji su probali i jedno i drugo. Takodje, pecurke imaju jace dejstvo, samim tim su u datom trenutku opasnije, a sam trip traje duze. Kod pecuraka se moze desiti i da nabasas na pogresnu vrstu i da dodje do fatalnog ishoda. Marihuana u vecim kolicinama ne izaziva neki preterano opasan trip, ako ga uopste izazove, pecurke potpuno pobrljave misli, a sad sam negde procitao da ume da ima i trajne posledice. Kako god gledas na to, droga je, i nema nikakvih pozitivnih dejstava, osim u nekim medicinskim slucajevima. I na svim, ali svim sajtovima pise da se za pecurke treba dobro pripremiti i da nije bas pametno uzimati ih ako konzumiras travu, i to ne na medicniskim sajtovima, vec po forumima gde pricaju upravo ljudi koji konzumiraju.

Drugo, nisam te ja napao, briga mene sto konzumiras, ali smatram da si iz tog razloga retard, jer ne postoji ni jedan jedini validni i normalan razlog da uopste pocnes s tim. I ja sam jednako retard zato sto sam uzeo cigarete, pa sta sad.

I na kraju dolazimo do zakljucka da sto se tice duzeg vremenskog perioda i jedno i drugo ostavlja posledice, sporije i ne 100%, ali uglavnom. U datom trenutku pecurke su daleko opasnije, s tim sto ni na koji nacin ne stete ljudima oko tebe.

Tvoje istrazivanje se verovatno svelo na to da si trazio jedan jedini post, jednu jedinu tabelu (gore navedenu) koja ce ti dati taman toliki podsticaj da se odlucis i da isprobas i to.

P.S.

Da znas da sam ja ovime zavrsio svoje izlaganje i sta god napisao necu ti odgovoriti, da znas da se ne trudis, ako ipak nesto napises procitacu, nasmejacu se i ignorisati. Sve sto pises je samo trazenje opravdanja za ono sto radis, nista vise.

Poslednja izmena:
nisam konzumirao nista halucinogeno

Onda si nas lagao kada si rekao da si pušio travu. Fani će se setiti mislim da te je tada prozivao za to

Jedan izgubio 20 kila, drugi isto tako nesto

:hahaha: :rotf: Dont make ma laugh bitterly :lol: Nadam se da si se šalio
jer si retard u suprotnom

u stvari, pokazao si da nemaš nikakve validne argumente, pa ostalo što si srrao neću ni pokušati da čitam.
Predajem žezlo nekom drugom forumašu ako postoji iole neko ko bi želeo da diskutuje s tobom o ovome, pošto si očigledno glup

Posto nisi odgovarao na post, vec mene napadas, onda da ti kazem da ja nikada nisam napisao da sam probao travu, to je bi Theory i ja sam ga prozivao za to :lol:

Moji arugmenti su validni, cinjenice sa foruma na kome se okupljaju likovi koji konzumiraju :lo:

Pitam se ko je ovde glup...

Inace, citam sad, umrla ova Danica iz Kragujevca...

prvo, aj da krenemo od cigara...Nisu pare problem, za to sam uvek imao, prosto sam skapirao da mi steti. Poceo sam jos u 8. razredu, pa ostavio, pa ponovo nastavio i zavrsio jednom za svagda.

Ja nisam konzumirao nista halucinogeno, te ne mogu da ti kazem nista vise od onoga sto je meni receno.

To da marihuana i pecurke ne ostavljaju posledice, to je glupost. Kada mi objasnis ove sto ih poznajem i sto vec neko vreme konzumiraju i jedno i drugi i nista vise, a svi propali od toga. Jedan izgubio 20 kila, drugi isto tako nesto... Mora da je to iz nekog drugog razloga... :roll: Zasto nisu probali jednom, drugi put i zavrsili? Zasto sad kazu kako im se gadi, a ne mogu da ostave, nego stalno ponovo konzumiraju? Zato sto se javlja psihicka potreba za tim. Ako me lazu ljudi koji svako vece konzumiraju jedno od ta dva, onda ne znam sta da kazem. I ponovo naglasavam, da se moje misljenje mora bazirati na njihovim iskustvima jer ja ta iskustva nemam, i na osnovu onoga sto znam i vidim kod njih.

Takodje da si pretrazio malo bolje internet video bi da pise da je marihuana manje opasna, mada su tu podeljena misljenja. Naravno pisali ljudi koji su probali i jedno i drugo. Takodje, pecurke imaju jace dejstvo, samim tim su u datom trenutku opasnije, a sam trip traje duze. Kod pecuraka se moze desiti i da nabasas na pogresnu vrstu i da dodje do fatalnog ishoda. Marihuana u vecim kolicinama ne izaziva neki preterano opasan trip, ako ga uopste izazove, pecurke potpuno pobrljave misli, a sad sam negde procitao da ume da ima i trajne posledice. Kako god gledas na to, droga je, i nema nikakvih pozitivnih dejstava, osim u nekim medicinskim slucajevima. I na svim, ali svim sajtovima pise da se za pecurke treba dobro pripremiti i da nije bas pametno uzimati ih ako konzumiras travu, i to ne na medicniskim sajtovima, vec po forumima gde pricaju upravo ljudi koji konzumiraju.

Drugo, nisam te ja napao, briga mene sto konzumiras, ali smatram da si iz tog razloga retard, jer ne postoji ni jedan jedini validni i normalan razlog da uopste pocnes s tim. I ja sam jednako retard zato sto sam uzeo cigarete, pa sta sad.

I na kraju dolazimo do zakljucka da sto se tice duzeg vremenskog perioda i jedno i drugo ostavlja posledice, sporije i ne 100%, ali uglavnom. U datom trenutku pecurke su daleko opasnije, s tim sto ni na koji nacin ne stete ljudima oko tebe.

Tvoje istrazivanje se verovatno svelo na to da si trazio jedan jedini post, jednu jedinu tabelu (gore navedenu) koja ce ti dati taman toliki podsticaj da se odlucis i da isprobas i to.

P.S.

Da znas da sam ja ovime zavrsio svoje izlaganje i sta god napisao necu ti odgovoriti, da znas da se ne trudis, ako ipak nesto napises procitacu, nasmejacu se i ignorisati. Sve sto pises je samo trazenje opravdanja za ono sto radis, nista vise.

Ko zna koji put da vidim kako ti dokurrči pa "prestaneš" da odgovaraš na Direktove poruke :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back