Pub "Tinejdžeri" vol 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Juče, nikad gori dan. Sitnice se samo nadovezuju, i onda kao šlag na tortu najveće srranje od svih, i prosto da sedneš na kaldrmu i plačeš od osećaja ništavila.

Ne mo's plakati od osecaja nistavila. :per: Zezam se. Sto, sta se desilo? Podeli sa ostatkom razreda bolje ces se osecati. :P

Konacno dobih prvu reputaciju ove godine hahaha :super:

Pa sto ne rece ranije da jos nisi dobila, dao bih ti ja. :rumenko: :per:

Naravno, ja večeras odlučim da blejim kući pošto sam čitav dan proveo u gradu i mrtav sam umoran, a ortaci odoše na neku student-žurku, sad me zovu pijani ko letve u fazonu: Trebao si da dođeš znaš koje ludilo

klasika
da sam ja otišao verovatno bi bio neki smor, i samo bih se napio i psovao sebi u bradu čitavu noć

zakacio sam neki virus, vec 7 dana pucam od povisene temperature, glava otkida, dehidriram 2 min nakon unosenja vode, vratio mi se bronhitis, moram da prestanem da pusim a strastven sam pusac, ode zdravlje u *****... dobro je da bar masno mogu da zderem, bar jos uvek nemam problema sa zelucom

- - - - - - - - - -

inace kako je moguce da izduvam nos i nakon pola min ponovo nozdrve budu pune onih gustih slina jbte

- - - - - - - - - -

odoh das vocujem neki film i grickam keks, ostanite pozdravljeni i kul :D

Naravno, ja večeras odlučim da blejim kući pošto sam čitav dan proveo u gradu i mrtav sam umoran, a ortaci odoše na neku student-žurku, sad me zovu pijani ko letve u fazonu: Trebao si da dođeš znaš koje ludilo

klasika
da sam ja otišao verovatno bi bio neki smor, i samo bih se napio i psovao sebi u bradu čitavu noć

I meni se to desavalo dosta puta, cak sam pomisljao da sam mozda ja kriv sto se nista zanimljivo ne desi dok sam ja u blizini. :lol:

I gde nadje tu vampirsku pesmu leb ti

- - - - - - - - - -

Inace, je l' gledao neko prekjuce K1 borbe na OBN-u? Koliko me je iznervirao komentator retard...ko je slus'o zna o cemu pricam. :evil:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back