Pub "Tinejdžeri" vol 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobar dan :) Sta se radi, Reck? :D

Ustao jutros rano. U devet zora nam banuse neki gosti, pa su me probudili. A sinoc bio u grad do 1. Preksinoc bio na tv u jednu emisiju kao publika, pa krenuli svi "A vidio sam te na tv..." Kao da sam tamo bio glavna zvijezda, a ne u publiku, jos culi kako placaju neku crkavicu, pa navalili "Da me ubacis tamo..." Dupe bi prodali za 8 eura :lol:

Kod Vas, sarmantna gospodjice? :)

Ustao jutros rano. U devet zora nam banuse neki gosti, pa su me probudili. A sinoc bio u grad do 1. Preksinoc bio na tv u jednu emisiju kao publika, pa krenuli svi "A vidio sam te na tv..." Kao da sam tamo bio glavna zvijezda, a ne u publiku, jos culi kako placaju neku crkavicu, pa navalili "Da me ubacis tamo..." Dupe bi prodali za 8 eura :lol:

Kod Vas, sarmantna gospodjice? :)

hahahha Tako je to, u publiku se uvek najvise gleda :D

Ma nista, dopisujem se sa nekom drugaricom koja me smara sa nekim fudbalerom..Kako moze neko da se lozi na neku poznatu licnost? To mi nikad nije bilo jasno...

A sad ozbiljno...mog'o si da me ubacis...hahah

Poslednja izmena:
hahahha Tako je to, u publiku se uvek najvise gleda :D

Ma nista, dopisujem se sa nekom drugaricom koja me smara sa nekim fudbalerom..Kako moze neko da se lozi na neku poznatu licnost? To mi nikad nije bilo jasno...

Kad smo kod popularnosti, uvijek se sjetim Ramba Amadeusa kad je pricao o polnim odnosima prije i posto je postao popularan :lol:

Ne samo sto je rekao zivu istinu no je i docarao to na najbolji nacin, ako nadjem snimak, kacim ga ovdje :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back