MathPhysics
Iskusan
- Poruka
- 5.328
O, Reckless, šta ima novo osim snega ?
?

?
?Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
 ?
?Nisu baš prošli, odložiše mi jedan zbog ovog snega... Ali nema veze. Spreman sam ja. Nego, sutra ti opet počinje škola, zar ne
?
Dobar danSta se radi, Reck?

Ustao jutros rano. U devet zora nam banuse neki gosti, pa su me probudili. A sinoc bio u grad do 1. Preksinoc bio na tv u jednu emisiju kao publika, pa krenuli svi "A vidio sam te na tv..." Kao da sam tamo bio glavna zvijezda, a ne u publiku, jos culi kako placaju neku crkavicu, pa navalili "Da me ubacis tamo..." Dupe bi prodali za 8 eura
Kod Vas, sarmantna gospodjice?

hahahha Tako je to, u publiku se uvek najvise gleda
Ma nista, dopisujem se sa nekom drugaricom koja me smara sa nekim fudbalerom..Kako moze neko da se lozi na neku poznatu licnost? To mi nikad nije bilo jasno...

A sad ozbiljno...mog'o si da me ubacis...hahah

Treba da imas 18 godina. Nije u redu dame pitati za godine, tako da sama znas da li ispunjavas taj uslov
Pa kakvog je tipa ta emisija? hahahahaa

Kakav car...
Za konkretnu stvar sto je Abell pomenula prebacite na 4:22

Kakav car...
Potpuno je u pravu covek...evo, otkako je ovaj moj drug bio na pinku sve ribice mu padaju pod noge...mada je realno on i pre tv-a bacakao sve zivo...

Ali veli "Pokojni Tito, on nije ni morao da yebe"
Zelja mi je da ga neposredno upoznam
 A jes' mocan lik, opusten sav, zayebava se potpuno...
 A jes' mocan lik, opusten sav, zayebava se potpuno... 
Ej ljudi odoh ja malo na vazduh...aj cujemo se...caos...

Ovamo kod mene samo sto kisa nije krenula, nek padne, da se ovaj djavo prije otopi
Nego, funny, ima li forumasica koju nijesi muvao?

Ovde je bas lepo vreme, prijatan vazduh, sunce greje....
Sa ovog pdf-a ne...

Briga te, ne...khm...lijep nego uporan
 A i kola se zimi moraju ujutru zagrejati da bi popodne mogla da se voze, ako znas na sta mislim...
 A i kola se zimi moraju ujutru zagrejati da bi popodne mogla da se voze, ako znas na sta mislim...  

Ma jes' samo sto ja to iz za'ebancije ili kad mi je dosadno...A i kola se zimi moraju ujutru zagrejati da bi popodne mogla da se voze, ako znas na sta mislim...

Znam na sta mislis
Ja ovdje ne muvam nikoga, daleko su mi svi

Ma bo' te *****, ti se vec omrsio pa sad sta naleti

ko je gepekovao šmrksona boga vam?
Uh...
No sam jednu drugaricu zezao sto je upoznala svog momka s kojim je i dan danas preko fb-a. E kako mi je naplatila to s kamatom