Jadno....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

I u celoj ovoj prici nisam ja bitan i kako ti kazes da li sam macorcic,tigric,panda ili Milka Canic nego zbog zakona o diskriminaciji i osobe ometane u razvoju mogu da pevaju. 

Dobro *** tetka napravio sam lapsus i sada mi ti drzi predavanje ovde kao da sam na casu srpskog...I u celoj ovoj prici nisam ja bitan i kako ti kazes da li sam macorcic,tigric,panda ili Milka Canic nego zbog zakona o diskriminaciji i osobe ometane u razvoju mogu da pevaju.
Sta ces kada sam hejter i napusavam k*rcem ovakve pacijente...
Mislim da je krajnje vreme da you tabe zabrani kacenje klipova Balkanu![]()
U ovom pokušaju si sam sebe osujetio spustivši se na nivo te koju napušavaš. Doduše za nju smo samo ustanovili da nema glasa, ne zna se još kako se njeni mentalni kapaciteti rangiraju u odnosu na tvoje a ne znamo ni da li imaš više sluha od nje 
:roll" strasno.....

e pa mala, bicarkice necemo da diramo niti da ih svrstavamo u ovu getovu grupicu mackica, pandica i bubasvabica....
bicarke ruuuulzzzzzzz
@getto
u jeeeeee, isprepadala me ova riba
gradjena je k'o jebena kifla

videcete ova za par mesci ima da ima milion pregleda i i da je pozovu da ucestvuje u VB-u isto kao i onaj pajser Ekrem koji se tako proslavio i sada mlati kesh
joj Srbijo medju sljivama i njivama
ili kad belkinje krenu da mesaju guzicama ili sisama koje nemaju
)) nekako me gotovo blam u njihovo ime 
"Allah damn it!"Ko su ove kamenjarke zapravo?

i još nešto, evo npr. ja koja imam bi sklonosti, ne bih je takla ni preko blututa
ne pomaže ni kesa na glavi, ma ni jorgan jebeni
dobro, nije problem u tome sto nema savršeno izdefinisano telo i to, već što se uprkos tome tripuje da je A klasa
a i mjauče