Pub "T!nejdzheri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro *** tetka napravio sam lapsus i sada mi ti drzi predavanje ovde kao da sam na casu srpskog... :ok::mrgreen: I u celoj ovoj prici nisam ja bitan i kako ti kazes da li sam macorcic,tigric,panda ili Milka Canic nego zbog zakona o diskriminaciji i osobe ometane u razvoju mogu da pevaju. :D Sta ces kada sam hejter i napusavam k*rcem ovakve pacijente... :heart:

Mislim da je krajnje vreme da you tabe zabrani kacenje klipova Balkanu :sad2:

Poslednja izmena:
Dobro *** tetka napravio sam lapsus i sada mi ti drzi predavanje ovde kao da sam na casu srpskog... :ok::mrgreen: I u celoj ovoj prici nisam ja bitan i kako ti kazes da li sam macorcic,tigric,panda ili Milka Canic nego zbog zakona o diskriminaciji i osobe ometane u razvoju mogu da pevaju. :D Sta ces kada sam hejter i napusavam k*rcem ovakve pacijente... :heart:

Mislim da je krajnje vreme da you tabe zabrani kacenje klipova Balkanu :sad2:

Pa kad mogu nepismeni i neinformisani da siluju tastaturu zašto da i ometeni u razvoju ne zapevaju? Na isto se svodi :D
A to napušavanje qrcem ćeš morati da vežbaš :lol: U ovom pokušaju si sam sebe osujetio spustivši se na nivo te koju napušavaš. Doduše za nju smo samo ustanovili da nema glasa, ne zna se još kako se njeni mentalni kapaciteti rangiraju u odnosu na tvoje a ne znamo ni da li imaš više sluha od nje ;)

Za početak je lepo znati da nije zakon O diskriminaciji nego PROTIV diskriminacije ali ne čudi me da ne praviš razliku. Bitno je izigravati frajera na silu :rotf:

Vreme je da you tabe stavi zabranu kacenja klipova celom Balkanu :sad2: videcete ova za par mesci ima da ima milion pregleda i i da je pozovu da ucestvuje u VB-u isto kao i onaj pajser Ekrem koji se tako proslavio i sada mlati kesh :ok: joj Srbijo medju sljivama i njivama

bez obzira na sve sto rece kolega The_Philosopher yebao bi je kada bi joj stavio kesu na glavu =) sise ima ko da ju je komarac ujeo

Poslednja izmena:
mislim da nema smesnije stvari nego kad belci krenu da glume crnce, pa da navlace na sebe tu repersku odecu i da glume opasne momke sa sve pedeset kila i atrofiranim misicima :mrgreen: ili kad belkinje krenu da mesaju guzicama ili sisama koje nemaju :))) nekako me gotovo blam u njihovo ime :)

xD

opravdanje-2.gif

69061_105860876147333_100001702641369_51635_4290700_n.jpg

i još nešto, evo npr. ja koja imam bi sklonosti, ne bih je takla ni preko blututa
ne pomaže ni kesa na glavi, ma ni jorgan jebeni
dobro, nije problem u tome sto nema savršeno izdefinisano telo i to, već što se uprkos tome tripuje da je A klasa
a i mjauče

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back