Prvi dejt

111111

Legenda
Banovan
Poruka
60.291
Hm, uvek sam nervozan pred prvi dejt, ali nekako uvek je dobro na kraju ispalo...to je ona situacija kad neko nekog pozove na pice, a josh uvek se niste smuvali, da ne bude zabune. Imate li kakvu psihichku pripremu, da li vam je to neka vrsta testa ili ste vec unapred odluchili da ce biti sexa? Pamtite li neke komichne trenutke?

Hm, uvek sam nervozan pred prvi dejt, ali nekako uvek je dobro na kraju ispalo...to je ona situacija kad neko nekog pozove na pice, a josh uvek se niste smuvali, da ne bude zabune. Imate li kakvu psihichku pripremu, da li vam je to neka vrsta testa ili ste vec unapred odluchili da ce biti sexa? Pamtite li neke komichne trenutke?

Ne doživljavam kao nervozu, više kroz izazov, uzbuđenje zbog novih poznanstava, doživljaja.
Psihička priprema mi se dešava spontano, sagledam osobu i osetim šta jedno drugom možemo pružiti, ne koristim literaturu iliti priručnike :lol:

Komično je bilo kad se jedan dečko predstavio kao visok, crn i mršav, a pojavio se u odnosu na mene u štklicama mali čupavi mršavko :lol:

cim shvatis da prvi dejt nema veze sa seksom bit ces opusteniji i smirenij

E neka si nam objasnio šta je frst dejt, do sad smo živeli u neznanju.:hvala:

Što se pripreme tiče, ja drmnem jedan bensedinčić, toliko sam nervozna.

hm, verovatno si zato "uvek" nervozan sto "ocekujes" da ces se smuvati.
Ponekad nije sve u muvanju, vise je u prici kad vec hoces da se smuvas, bitno je koju joj pricu pricas jer zenama ljubav ulazi kroz usi a muskarcima kroz oci.
Bas sam bio sinoc na jednom dejtu, i protekao je odlicno kroz pricu, zatim posle price smo malo otisli do nje na pice, isportavilo se da je mirna i povucena dok je obucena.

ja uglavnom nisam ni svesna da sam na prvom...niti bilo kojem dejtu :neutral: tako da nesto i nisam imala dilema tog tipa. a sto rece neko gore, sve da si i nervozan, nista sto jedna ljuta ne moze da resi :mrgreen:

hm, verovatno si zato "uvek" nervozan sto "ocekujes" da ces se smuvati.
Ponekad nije sve u muvanju, vise je u prici kad vec hoces da se smuvas, bitno je koju joj pricu pricas jer zenama ljubav ulazi kroz usi a muskarcima kroz oci.
Bas sam bio sinoc na jednom dejtu, i protekao je odlicno kroz pricu, zatim posle price smo malo otisli do nje na pice, isportavilo se da je mirna i povucena dok je obucena.

e fala ti draga saveta...nervozan sam jer je prvi utisak najvazniji, a i smaraju me ti dejtovi...ali ovo nije tema o meni

ma, niko me i ne zove... ništa od mog alkoholizma :rida:

shutupsmiley.gif

margaritasmile2.gif
ubijaj se i bez sastanka, ako nemožeš... zamisli da sam tu :lol:

Back