Serpenti
Poznat
- Poruka
- 8.584
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posle drugog to ruke, zagrljaj, kissić.A kako cu to da znam? To meni deluje jako opipljivo, narocito sto se fizickog dodira tice. Ako prva tri izlaska prodju kako treba da li to znaci da vec na sledecem treba da planiram kako da je zagrlim/drzim za ruku ili je to prerano/prekasno? Ne umem da citam govor tela i sta mi indirektno porucuje.
procitaj prvoPozz, imam 20 godina iz BGa sam i nikad nisam imao devojku, poljubac i slično. Da budem iskren nikada me nije ni zanimalo mnogo. Video sam dosta slatkih devojaka ali ja ne umem i ne smem da priđem.
Sad u poslednjih par nedelja su počeli hormoni da me drmusaju kako mi pod hitno treba devojka te sam se više zainteresovao i malo oslobodio u glavi, proučio šta i kako raditi, gledao ljude na yt kako slobodno prilaze itd.
Pre svega zanima me gde mogu naći devojku kod nas? Studiram ali mi je fakultet poprilično mali (pa su šanse za katastrofalnu ispalu ogromne) i dosta koleginica koje sam upoznao sam upoznao u "ozbiljnim" okolnostima, imamo isti cilj da završimo faks i to je to. Nikad ih nisam posmatrao kao potencijalne partnerke. Takođe, šta ako do muvanja zaista i dođe? Ni ja ni ona ne bi mogli da se fokusiramo na predavanja, naročito ako smo u istoj grupi... A na faksu mislim da znam samo jedan primer gde su se dvoje pronašli (pritom je on završio, sad je asistent).
Tako da sam odustao od faksa kao lokacije za muvanje. Šta dalje? Na internetu je baš popularan 'cold approach' random devojkama na ulici, u autobusu, parku, kafiću, biblioteci itd. ali nisam siguran koliko ovo radi kod nas i koliko je uspešna metoda? Interesuju me iskustva oba pola, koliko često vam muškarci prilaze i da li budete zainteresovane za takve spontane interakcije? Ako neko radi ovo (ili je radio i završio u vezi) molim vas da podelite iskustva kako i šta treba raditi.
Lako je reći "budi svoj/autentičan" ali onda imam utisak da bi me većina posmatrala kao nekog napaljenog debilka koji je očajan i kako će uraditi sve da udovolji. To je ono čega ja hoću da se otarasim. Želim da priđem normalno, delujem samouvereno i polu-zainteresovano, kao da ja ispitujem nju da li ona odgovara meni. U realnosti sam jednostavan, ako je lepa i zna da komunicira, 80% mi već odgovara sve ostalo ćemo prilagoditi.
E sad, naslov se zove "Kako održati konverzaciju sa devojkom?" jer je to možda i najbitnije pitanje. Iako nikad nisam prišao i dalje imam utisak da bi pola devojaka odgovaralo kratko, hladno i pomalo nezainteresovano što ubija moju volju za daljom konverzacijom pa me interesuje kako nju zainteresovati i produžiti konverzaciju?
Neuspeh je sasvim prihvatljiv i iako sam ga hiljadu puta razradio u glavi ipak nisam siguran uživo.
Razmišljao sam i o učlanjenju u neki plesni klub ali imam utisak da bih se živ pojeo od nervoze. Introvertan sam uglavnom prema strancima, tek kad se malo bolje upoznamo bude mi lakše i budem svoj na svome.
To je ono, odradio sam previše teorije a nimalo prakse i sad očekujem dobre rezultate. ****** ***** sam pomagajte molim vas.
Važna napomena: Ne tražim brz seks, kombinacije itd. već istinsku ljubav gde ćemo prvo kliknuti kao prijatelji koji se potpuno razumeju pa tek onda nešto više.
Fala za tag, slične dileme i mene muče
Gde je bogougodno da vam prilazimo a gde nije?
Ili to isključivo zavisi od toga da li vam se svidimo na prvu? 
Koliko sam ja do sada shvatio najveće šanse su kućne žurke, zajednički prijatelj, klubovi (ples, društvene igre, knjige, filmovi...), kafić/bar. Pa tek onda prilazak na ulici, u parku, busu, tržnom centru, biblioteci/čitaonici, faksu...Fala za tag, slične dileme i mene mučeGde je bogougodno da vam prilazimo a gde nije?
Ili to isključivo zavisi od toga da li vam se svidimo na prvu?
![]()
Ne ljudi se vec preko 25 god upoznaju preko neta,kucne zurke ne postoje pa jedno 35godKoliko sam ja do sada shvatio najveće šanse su kućne žurke, zajednički prijatelj, klubovi (ples, društvene igre, knjige, filmovi...), kafić/bar. Pa tek onda prilazak na ulici, u parku, busu, tržnom centru, biblioteci/čitaonici, faksu...
Takođe prvi utisak razgovorom je bitniji od izgleda (dok god nisi izdeformisan). Čitava nauka se vrti oko prilaska... Te kako biti ljubazan ali ne i formalan.
Dobro kod nas je kućna žurka u smislu nečiji rođendan, prvi maj, ng itd. Negde gde ima ljudi koje upoznaš preko drugara.Ne ljudi se vec preko 25 god upoznaju preko neta,kucne zurke ne postoje pa jedno 35god
Pazi, nije toliko bitno gde ćeš prići, tako da ne bi trebao time da se previše opterećuješ. Ako devojci deluješ simpatično na prvu, ako je slobodna i nije u nekom mentalnom haosu, takođe ako nije neka nevaspitana i umišljena - postoje šanse za uspeh, pa i na ulici. Pogotovo ako joj od starta deluješ zanimljivo. To podrazumeva da ne prilaziš u fazonu "e lepa si". Jer šta na to da ti odgovori, "fala, nisam znala"?Koliko sam ja do sada shvatio najveće šanse su kućne žurke, zajednički prijatelj, klubovi (ples, društvene igre, knjige, filmovi...), kafić/bar. Pa tek onda prilazak na ulici, u parku, busu, tržnom centru, biblioteci/čitaonici, faksu...
Takođe prvi utisak razgovorom je bitniji od izgleda (dok god nisi izdeformisan). Čitava nauka se vrti oko prilaska... Te kako biti ljubazan ali ne i formalan.
Odmah ćeš joj delovati kao još jedan smarač koji ne ume normalno da priđe. Osim ako si baš njen tip muškarca od starta, jedino tad ti se smarački način prilaska može lako oprostiti 
Dakle na početku moraš delovati normalno, opušteno, prijateljski, kao da si prišao nekoj poznanici. Ta spontanost u komunikaciji sa nepoznatim devojkama mora da se vežba kroz praksu, nije moguće naučiti teoriju i da budeš odmah savršen u prilasku. Samo fokus neka ti bude da razvijaš komunikaciju sa nepoznatom devojkom od starta, a ne da joj odmah u startu pričaš kako je lepa, kao neki paćenik. Možeš da prokomentarišeš nešto na šta ona može da se nadoveže, da je pitaš nešto, da može da ti iznese svoje mišljenje itd.
Dakle nastupiš tako da te ne interesuje ona kao devojka, već te interesuje isključivo da ti ona pomogne oko duksa
Ako ne reaguje prijateljski, izviniš se na uznemiravanju i nastaviš svojim putem, dakle ne shvataš to previše lično. A ako nastupi prijateljski, koji god duks ona odabrala, možeš prokomentarisati nešto u fazonu "I meni isto, sviđa mi se kako razmišljaš". Onda dalje smisli sam kako da joj izvučeš broj/IG ako je ona uopšte slobodna.Pozz, imam 20 godina iz BGa sam i nikad nisam imao devojku, poljubac i slično. Da budem iskren nikada me nije ni zanimalo mnogo. Video sam dosta slatkih devojaka ali ja ne umem i ne smem da priđem.
Sad u poslednjih par nedelja su počeli hormoni da me drmusaju kako mi pod hitno treba devojka te sam se više zainteresovao i malo oslobodio u glavi, proučio šta i kako raditi, gledao ljude na yt kako slobodno prilaze itd.
Pre svega zanima me gde mogu naći devojku kod nas? Studiram ali mi je fakultet poprilično mali (pa su šanse za katastrofalnu ispalu ogromne) i dosta koleginica koje sam upoznao sam upoznao u "ozbiljnim" okolnostima, imamo isti cilj da završimo faks i to je to. Nikad ih nisam posmatrao kao potencijalne partnerke. Takođe, šta ako do muvanja zaista i dođe? Ni ja ni ona ne bi mogli da se fokusiramo na predavanja, naročito ako smo u istoj grupi... A na faksu mislim da znam samo jedan primer gde su se dvoje pronašli (pritom je on završio, sad je asistent).
Tako da sam odustao od faksa kao lokacije za muvanje. Šta dalje? Na internetu je baš popularan 'cold approach' random devojkama na ulici, u autobusu, parku, kafiću, biblioteci itd. ali nisam siguran koliko ovo radi kod nas i koliko je uspešna metoda? Interesuju me iskustva oba pola, koliko često vam muškarci prilaze i da li budete zainteresovane za takve spontane interakcije? Ako neko radi ovo (ili je radio i završio u vezi) molim vas da podelite iskustva kako i šta treba raditi.
Lako je reći "budi svoj/autentičan" ali onda imam utisak da bi me većina posmatrala kao nekog napaljenog debilka koji je očajan i kako će uraditi sve da udovolji. To je ono čega ja hoću da se otarasim. Želim da priđem normalno, delujem samouvereno i polu-zainteresovano, kao da ja ispitujem nju da li ona odgovara meni. U realnosti sam jednostavan, ako je lepa i zna da komunicira, 80% mi već odgovara sve ostalo ćemo prilagoditi.
E sad, naslov se zove "Kako održati konverzaciju sa devojkom?" jer je to možda i najbitnije pitanje. Iako nikad nisam prišao i dalje imam utisak da bi pola devojaka odgovaralo kratko, hladno i pomalo nezainteresovano što ubija moju volju za daljom konverzacijom pa me interesuje kako nju zainteresovati i produžiti konverzaciju?
Neuspeh je sasvim prihvatljiv i iako sam ga hiljadu puta razradio u glavi ipak nisam siguran uživo.
Razmišljao sam i o učlanjenju u neki plesni klub ali imam utisak da bih se živ pojeo od nervoze. Introvertan sam uglavnom prema strancima, tek kad se malo bolje upoznamo bude mi lakše i budem svoj na svome.
To je ono, odradio sam previše teorije a nimalo prakse i sad očekujem dobre rezultate. ****** ***** sam pomagajte molim vas.
Važna napomena: Ne tražim brz seks, kombinacije itd. već istinsku ljubav gde ćemo prvo kliknuti kao prijatelji koji se potpuno razumeju pa tek onda nešto više.

Upoznali smo seKako održati komunikaciju? Pa, komunikacijom.
Ili sledi upustva sa gugla ili foruma, tu je sve objašnjeno, pa i ljubav.
Nije bilo ni pametnih telefona ni društvenih mreža ni interneta (barem ne omasovljeno), jedina zabava je bila napolju uz društvo tako da je i razumljivo. Razlog što pitam je što je celo društvo postalo nekako otuđeno pa niko ni nema želju da se socijalizuje. Bukvalno se ne sećam kada mi se neki stranac obratio i pitao nešto... (u stvari sećam se, pitao me migrant u busu kako da dođe do Tašmajdana)Pokušavam da zamislim sebe i svoje vršnjake, koji smo bili tinejdžeri davnih 90tih, kada god naiđem na ovakve teme.
Kako nama to niko objašnjavao nije, nismo imali "priručnike sa uputstvima" i sl., pa eto preživesmo, a i bili smo u vezama.
Hoću da kažem - to je sve valjda prirodan proces i ide svojim tokovima, muško ženski odnosi se ne uče na netu ili da ti ih neko prepriča (osim ako ti daje dovronameran savet) , već valjda to ide i dolazi samo od sebe...stvarno, baš me zanima kako će ova današnja omladina preživeti tamo negde do 50-60te....valjda sve po uputstvima sa neta, preko Chat GPT - a...jbm li ga.
Mnogo ste metiljavi - osnažite se i odvažite se, izađite malo napolje, družite se i manite se konsultacija po netu sa ljudima koje ni ne poznajete.
što je celo društvo postalo nekako otuđeno pa niko ni nema želju da se socijalizuje.
Planiraš li neki posao? Šta god da planiraš lepo zapiši u svesku, sve, reč po reč.Pozz, imam 20 godina iz BGa sam i nikad nisam imao devojku, poljubac i slično. Da budem iskren nikada me nije ni zanimalo mnogo. Video sam dosta slatkih devojaka ali ja ne umem i ne smem da priđem.
Да се не лажемо, има нешто и у алкохолу. Дефинитивно попушта кочнице. Али ако она не пије, ти одмах на сок. Друго, жене су причљиве и треба да их пустиш, али не превише. Гледај је све време у очи и тачно ћеш да видиш да ли си погодио причу која је интересује. Уколико ниси, одмах мењај. Елиминиши одмах оне које причају о бившим партнерима, ту хлеба нема. Ја сам волео да кренем са зезањем малтене до лакрдијања, а онда нагло укажем да сам много битна фаца у свом послу, али ми скромност не дозвољава да то детаљније причамzene su predosadne bajo moj tebi je najgori problem to sto ti zelis da prcas nesto pa imas tremu. E sad kad ne zelis da prcas ribu onda je mnogo lakse pricati sa njom ali onda se smoris za bukv 5 minuta jer vecina riba nemaju ama bas nista interesantno za pricati jer su navikle da im sve padne na tacnu pa nemaju komunikacione vestine
eto ti plan, lepo ga siljis kuci da se resis hormona i popijes malo piva ili zestina za boost u samopouzdanju. Zasto mislis da su toliki svaleri sve pijandure?
. Топло - хладно. И ту и тамо је уз неки виц додирнем руку. Ако је повуче, мрка капа. Нису све исте и не постоји генерални рецепт, али у томе и јесте чар удварања. Неки пут је то лепше него рутина која наступи касније.meni je ovako nesto uvek u glaviKao prvo treba da prestaneš da misliš o sebi i ishodu situacije upoznavanja u negativnom smislu. Verovatni imaš neki hobi ili nešto što voliš, gde se takvi ljudi okupljaju. To je odličan način da upoznaš devojku sa istim interesima sa kojom możeš lako da započneš razgovor i da imate o čemu da pričate. Samouverenost je jako bitna da bi prevazišao tremu jer tada možeš da ispadneš onako kako ne bi želeo.