Corvus
Iskusan
- Poruka
- 6.678
Ajme...
Našli smo se da joj pomognemo?
Našli smo se da joj pomognemo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da, je dobila dovoljan info, za sada :>PGde pomenih prkno, odmah se za to uhvatise.
To ovaj Jioim. On voli to gej podbacivanje. ko deca jbte.
Da. Lik gleda kako se jebu u bulju i puse kite muskarci :>PNego Makso, sta? Otisao si kod njega na pivo ovaj pustio wide screen ?
Jeste...Mislim da, je dobila dovoljan info, za sada :>P
Iskustvo...Jeste...
Ovde niko nije normalan?
Ja mislim da je ona vec negde na tik toku, drzi lajv i decki je tese tamo. Pick me pick me. Tako da ne brinem. Brinem za nekoga druga ovbde.Mislim da, je dobila dovoljan info, za sada :>P
p dobroDa. Lik gleda kako se jebu u bulju i puse kite muskarci :>P
Život ide dalje...Ja mislim da je ona vec negde na tik toku, drzi lajv i decki je tese tamo. Pick me pick me. Tako da ne brinem. Brinem za nekoga druga ovbde.
ou well, there goes our last female...Život ide dalje...
Ostajemo samo mi?ou well, there goes our last female...
Joime gde ti je ona perika hebem mu misa?Ostajemo samo mi?
Joime, brate?
Imaš ti neku sa perikom?Joime gde ti je ona perika hebem mu misa?
Brate ja i da zelim da budem gej iz dna duse ne bih mogao. Celavi brdjanin, zamisli to, jos i periku da stavim na ovalnu glavu. Slomili bi mi svi srce. Otisao bih kuci tacno i nikad vise ne bih pozeleo ljubav.Imaš ti neku sa perikom?
Ljudi dele epitete drifima na najmanji nazoveštaj?Brate ja i da zelim da budem gej iz dna duse ne bih mogao. Celavi brdjanin, zamisli to, jos i periku da stavim na ovalnu glavu. Slomili bi mi svi srce. Otisao bih kuci tacno i nikad vise ne bih pozeleo ljubav.
Imao sam do dupeta, al ko mi kriv kad sam ozenio zenu koja se pali na Vin Dizela :>PImali smo kose duge, kao Konan?![]()
Pročitao sam...p procitaj gore. Mister pravdeni.
Pa nasalio sam se i na svoj racun.Pročitao sam...
I?
Doduše: ja ne pratim ničiji lik i delo...
Meni nije ubila žena, već testestosteron...Imao sam do dupeta, al ko mi kriv kad sam ozenio zenu koja se pali na Vin Dizela :>P