MrNapokon
Legenda
- Poruka
- 55.233
Ne, samo sam hteo da toplu rec potrvde i cvrst zagrljaj paznje.A ti si žele da te iskoriste?![]()
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ne, samo sam hteo da toplu rec potrvde i cvrst zagrljaj paznje.A ti si žele da te iskoriste?![]()
Pričaj nam o svom detinjstvu, o svojoj prvoj vezi?pa brate
ko?Cudnovato je da si zavrsio na forumu![]()
Jesi?E ali vidi. Nikad nisam rekao da mora da ima Ono nesto. Ok mozda u sali. Bio sam kulturan. Uvidjavao sam i razlicite osobe od sebe i njihovo prisustvo. Cak slavio, svaki put kad bi iskoristila moje telou.
Pa, da - kad si imao 19.Korvuse? Pises li o detinjstvu ili?
A ne. Ja sam ti bio povucen kao mali. I to je bila moja kardinalna greska. Nisam gresio.Jesi?
Odmah, u početku?
Nisi učio na sopstvenim greškama?
Ne činiš to i dan danas?
Ja sam nepopravljiv...
Ako sam ne udarim glavom o zid - nema nauka...
Nisi grešio, iako ti je to bila kardinala greška?A ne. Ja sam ti bio povucen kao mali. I to je bila moja kardinalna greska. Nisam gresio.
Sta gresis ne kenjaj? Gresis sto zivis?Nisi grešio, iako ti je to bila kardinala greška?
Oh, bro, ja sam majstor grešaka...
I sad, kao mator, konstantno grešim...![]()
Pa?Sta gresis ne kenjaj? Gresis sto zivis?
mjook. Zivot je zivot. Boli djon zivota da li si zivao zaljubljen ili ne. Mislis da ce te neko potapsati po ramenu tamo gore?Pa?
Život je ispit?
Neće niko.mjook. Zivot je zivot. Boli djon zivota da li si zivao zaljubljen ili ne. Mislis da ce te neko potapsati po ramenu tamo gore?
Nisi grešio, iako ti je to bila kardinala greška?
Oh, bro, ja sam majstor grešaka...
I sad, kao mator, konstantno grešim...![]()
Izgleda da je neka od ovih sto ne placaju pice.Sa kojom se sad hotujes ebo te.miš![]()
Postim...Sa kojom se sad hotujes ebo te.miš![]()