Corvus
Iskusan
- Poruka
- 5.037
Jel?Pa ono, ko ima visok kriterijum ostaje sam.
Ne može da ga ispuni?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Jel?Pa ono, ko ima visok kriterijum ostaje sam.
Dobro je, jer gore ne moze biti ČJesi điskao danas, Maxo?
Kakav si mi?
Ne nego, ti koje pikas te nece, a oni koje hoces, ne ispunjavaju kriterijum. Klasika.Jel?
Ne može da ga ispuni?
Pa i nije?Ne nego, ti koje pikas te nece, a oni koje hoces, ne ispunjavaju kriterijum. Klasika.
Pazi, moras skromnije da krenes, a onda kad steknes iskustvo, pucas na gore ČPa i nije?
Uvek postoji mogućnost, koja dokazuje pravilo?
Sve je sreća, kad' izranjaš iz go'ana? :Pazi, moras skromnije da krenes, a onda kad steknes iskustvo, pucas na gore Č![]()
Мислим да јагодица лаже или не говори истину19 godina, a jos nisam imala decka.. Postoje trenuci kada se bas zapitam da li cu ga ikada imati, vecina ljudi iz mog okruženja su imali vec prvog decka/devojku dok se ja nisam ni poljubila.. izlazila sam do sada sa 3 momka, ali od toga nije bilo nista. Ili ja odlepim za njim, a on za mnom ne ili obrnuto, dopisivala sam se sa dosta njih, ali sa većinom zavrsavala sve na dopisivanju jer se jako tesko zaljubljujem, moram da osetim neku energiju, nesto posebno, a cini mi se da je toga u danasnje vreme sve manje.
Mistično?Mora da ima Ono nesto.
Ljudi zar ne pratite sta se pise.
Zasto?Мислим да јагодица лаже или не говори истину
Jbte Korvuse, nekad moram da procitam 3x sta napises.Mistično?
Neobjašnjivo, a što suša priželjkuje?
Kako ti ono kažeš, Napokone?
Da poštuje tvoje emocije?
Jel?
Ja tebe uvek čitam jednom, na prvu loptu...Jbte Korvuse, nekad moram da procitam 3x sta napises.
Al da, da postuje moje emoushn, jok nego da ih gazi stiklom brate?
Zato sto smo bili mladi i pogubljeni zato sada znamo sta zelimo.Super je kad si mator?
Kada umeš da definišeš sebe i šta očekuješ?
Nismo bili mladi i pogubljeni?
I sada ne zalutamo?
Pa?Zato sto smo bili mladi i pogubljeni zato sada znamo sta zelimo.
Ne. Treba je podrzati.Pa?
Jel treba da osuđujemo mladost?
Oh!Dovoljno mi bilo da je pogledam u oci i tacno sam znao da li je ta ili ne. Ok posle se razocaram al jbg...
fak jea nego sta. Uvek u tjunu.Oh!
Intuicija?
Znanja predaka?
A ti si žele da te iskoriste?Al to nije imalo veze sa time da li znam sta zelim ili ne, vec s tim da su one bile seljankeu koje su samo htele moje telou.