Psihologue
Buduća legenda
- Poruka
- 37.380
gica:Ja iz predostroznosti drzim dupe dovoljno usrano, pa ko voli nek' izvoli. Drugi put nece![]()
Kinder lada na sve strane...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gica:Ja iz predostroznosti drzim dupe dovoljno usrano, pa ko voli nek' izvoli. Drugi put nece![]()
Kakvo divno opravdanje za sopstvenu nehigijenu...gica:Ja iz predostroznosti drzim dupe dovoljno usrano, pa ko voli nek' izvoli. Drugi put nece![]()
... a, nađe i rudu!verka serducka:Ume da bude zabavno kada tokom seksa Mica malo pretrazi moj rudnik.

Jbg... sad će da me poklopi neki rudarski inženjer ili tehnolog Epa neka si... Bas je vesela letnja temaPsihologue:Nađoh temu za sve vas koji volite da se samozadovoljavate sa prstom u guzi..

:? :? :? :? fujHard as a rock:Pa, kad presuši rudnik zlata... kreće na bakar, a on ima dosta zgure iliti šljake!Jbg... sad će da me poklopi neki rudarski inženjer ili tehnolog
![]()

nikada mi nije bio drag taj rudarski posao...mnogo je kopikovanHard as a rock:Da... jeste fuj, al ajd sad!![]()
![]()

Liv Tyler:Epa neka si... Bas je vesela letnja tema![]()
verka serducka:Ume da bude zabavno kada tokom seksa Mica malo pretrazi moj rudnik.

Sine,ja kukuruz postujem i hranu ne koristim u te svrhe. Malo se mackam sa dzemicima i kremicima :wink:Hard as a rock:Pa, kada si već na selu... probaj sa klipom kukuruza!Zrnast je, pa će da te stimuliše...
![]()