Psihologue
Buduća legenda
- Poruka
- 37.380
gica:Ja iz predostroznosti drzim dupe dovoljno usrano, pa ko voli nek' izvoli. Drugi put nece![]()
Kinder lada na sve strane...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gica:Ja iz predostroznosti drzim dupe dovoljno usrano, pa ko voli nek' izvoli. Drugi put nece![]()
Kakvo divno opravdanje za sopstvenu nehigijenu...gica:Ja iz predostroznosti drzim dupe dovoljno usrano, pa ko voli nek' izvoli. Drugi put nece![]()
... a, nađe i rudu!verka serducka:Ume da bude zabavno kada tokom seksa Mica malo pretrazi moj rudnik.
Epa neka si... Bas je vesela letnja temaPsihologue:Nađoh temu za sve vas koji volite da se samozadovoljavate sa prstom u guzi..
:? :? :? :? fujHard as a rock:Pa, kad presuši rudnik zlata... kreće na bakar, a on ima dosta zgure iliti šljake!Jbg... sad će da me poklopi neki rudarski inženjer ili tehnolog
![]()
nikada mi nije bio drag taj rudarski posao...mnogo je kopikovanHard as a rock:Da... jeste fuj, al ajd sad!![]()
![]()
Liv Tyler:Epa neka si... Bas je vesela letnja tema![]()
verka serducka:Ume da bude zabavno kada tokom seksa Mica malo pretrazi moj rudnik.
Sine,ja kukuruz postujem i hranu ne koristim u te svrhe. Malo se mackam sa dzemicima i kremicima :wink:Hard as a rock:Pa, kada si već na selu... probaj sa klipom kukuruza!Zrnast je, pa će da te stimuliše...
![]()