PRST U BULJU !!!!

e, stvarno! 20 strana a ništa praktično niste napisali! konkretno pitanje? da li devojka mora da izvede unutrašnje čišćenje i kako ili ne? kakve mogu da budu posledice? da li može da jede normalno pre toga ? ajde nas malo edukujte!
Gazdo, hajde ti, ovi su ostali jako neozbiljni :mrgreen:

blpd_girl:
e, stvarno! 20 strana a ništa praktično niste napisali! konkretno pitanje? da li devojka mora da izvede unutrašnje čišćenje i kako ili ne? kakve mogu da budu posledice? da li može da jede normalno pre toga ? ajde nas malo edukujte!
Gazdo, hajde ti, ovi su ostali jako neozbiljni :mrgreen:

Ne moraš da izvedeš unutrašnje čišćenje, samo redovna higijena i tog dana posebno prilikom tuširanja isperi goozu koliko možeš da dosegneš. Jedeš normalno, a posledica realno nema, osim ako ti dečko nije toooliko veliki(mada sumljam da je i tako nešto moguće, jer se muški polni organ adaptira kao sunđer). Možda ti malo zasuze oči ;-) i biće ti neposredno nakon neprijatno sedenje, ali to traje jako malo.
Evo, ovo ti je ozbiljno.

Liblet:
Ne moraš da izvedeš unutrašnje čišćenje, samo redovna higijena i tog dana posebno prilikom tuširanja isperi goozu koliko možeš da dosegneš. Jedeš normalno, a posledica realno nema, osim ako ti dečko nije toooliko veliki(mada sumljam da je i tako nešto moguće, jer se muški polni organ adaptira kao sunđer). Možda ti malo zasuze oči ;-) i biće ti neposredno nakon neprijatno sedenje, ali to traje jako malo.
Evo, ovo ti je ozbiljno.

... šta ti je sve tehnika danas ...

jel` da nisi ti onaj sa interneta sto sedi na grani stavi prst u bulji i posle pomirise i padne sa grane,pretpostavljam u nesvest???????????

onaj....mali dlakavi sa klempavim usima?????

aaaaaaa,taj si ribo!!!!!!

a vi kako te,kako ste....ce da izadjem na televizor?

Liblet:
Evo, ovo ti je ozbiljno.
ne mora, a mogla bi..
ispiranje gooze= klistiranje
ne jedesh..
nece njegov polni organ da se adaptira, vec doope, prema njegovom polnom organu..
lubrikant, krema obavezno..
mozda te zaboli kao djavo i iskoche ti zenice sa sve beonjachama..i posle neces moci da sedish..cool..
sve u svemu nigde ne pishe kako je to divno sexualno iskustvo..

shta se pravish francuska sobarica..
npr. Liblet je napisala to shto je napisala, tako da chovek odustane od bilo kakve pomisli..boli, so what..
shta god...nece se nishta strashno desiti ako proba, pa ako joj se ne svidi ok, ako joj se svidi, naravno da ce upraznjavati..ko josh to radi da bi udovoljio nekome..bullshittin'..

Liblet:
Evo, ovo ti je ozbiljno.

ja sam mislila da je unutrasnje ciscenje pod obavezno. i tesko da sundjer moze da se gurne u jednu tako malu i usku rupicuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.

Copy_Cat:
ja sam mislila da je unutrasnje ciscenje pod obavezno. i tesko da sundjer moze da se gurne u jednu tako malu i usku rupicuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.
smeshno.. uzimanje laxativa dan pre svechanog china je ok, nikako na sam dan, da ne bi doshlo do nezeljenih efekata...a klistiranje je ipak bitnije, ali yebiga ko ce da ide da kupuje klistir..

Back