PRST U BULJU !!!!

frozen1982.:
Sta Amerika napravi od coveka........

8.gif

Uvek sam mislila kako ću, ako to neko krene da mi radi, da mu glavu otkinem i da mu svašta uradim povodom ličnog opisa.....sve do skora. Ali to je stvarno individualna stvar, a što se tiče feelinga, stvarno je dooooobbbaaaarrr.

Oko guze nista dok nije provetrena i ispraznjena... naravno i oprana, a onda... prvo mali prstic navlazim, a onda udjem i malo se igram unutra... onda i drugi... na kraju i treci i dok se igram polako ih sirim i skupljam... ako nije dovoljno vlazno onda treba podmazati... ako nema vazelina, posluzice bilo koja krema za lice ili cak cista voda... samo da klizi, kad je sve podmazano i namesteno polako gurati dok neudje glavic, cim udje odmah izvadit. Ponoviti radnju par puta, a onda malo dublje i dublje dok ceo nije unutra, a onda... Fiesta! Problem je u tome sto posle 30 min radnje unutra moze stati vise od jednog...

Silent Bob:
Oko guze nista dok nije provetrena i ispraznjena... naravno i oprana, a onda... prvo mali prstic navlazim, a onda udjem i malo se igram unutra... onda i drugi... na kraju i treci i dok se igram polako ih sirim i skupljam... ako nije dovoljno vlazno onda treba podmazati... ako nema vazelina, posluzice bilo koja krema za lice ili cak cista voda... samo da klizi, kad je sve podmazano i namesteno polako gurati dok neudje glavic, cim udje odmah izvadit. Ponoviti radnju par puta, a onda malo dublje i dublje dok ceo nije unutra, a onda... Fiesta! Problem je u tome sto posle 30 min radnje unutra moze stati vise od jednog...
brate slatki ne bila ja u njenoj koži

Silent Bob:
Mislim da je ovo dobro izmislio,ha. :shock:

ma meni je sama pomisao grozna... ne znam zasto se muskarci loze na to! realno, i oni imaju istu tu rupu i zasto bi nam se onda radnje razlikovale?

pa meni su gejevi samo zato odvratni! inace nemam nista protiv njih dok ne pomislim kako vode ljubav...

Back