sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Sta se sve moze napraviti s prstom koji je bio u bulji?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MOze svasta, pogotovo ako je bio u zenskoj, ima jedna fora koja se zove 'Dirty Sanchez'(cini mi se da sam vec negde pisao), e tu kad joj se ispraznis tamo dovatis to prstima i metnes joj u usta...grozno zar nesinnke:Sta se sve moze napraviti s prstom koji je bio u bulji?
Nudista:PRVO ČAČNEM PA METNEM..
MA LI STRAST S PRST U BULJU ?
blpd_girl:e, stvarno! 20 strana a ništa praktično niste napisali! konkretno pitanje? da li devojka mora da izvede unutrašnje čišćenje i kako ili ne? kakve mogu da budu posledice? da li može da jede normalno pre toga ? ajde nas malo edukujte!
Gazdo, hajde ti, ovi su ostali jako neozbiljni![]()
Liblet:Ne moraš da izvedeš unutrašnje čišćenje, samo redovna higijena i tog dana posebno prilikom tuširanja isperi goozu koliko možeš da dosegneš. Jedeš normalno, a posledica realno nema, osim ako ti dečko nije toooliko veliki(mada sumljam da je i tako nešto moguće, jer se muški polni organ adaptira kao sunđer). Možda ti malo zasuze oči ;-) i biće ti neposredno nakon neprijatno sedenje, ali to traje jako malo.
Evo, ovo ti je ozbiljno.
Liblet:ima nas i informisanih.
e, umalo da zaboravim, obavezno koristi puuuuno ulja!
Lilihip qaramel uqusa.sinnke:Sta se sve moze napraviti s prstom koji je bio u bulji?
Kad_LupimLupim:Ova tema je sprdnja s zivotom, bilo je drugih ozbiljnih tema s tim pitanjima koja si postavila, zato ti niko ne odgovara.
Nudista:PRVO ČAČNEM PA METNEM..
MA LI STRAST S PRST U BULJU ?
ne mora, a mogla bi..Liblet:Ne moraš da izvedeš unutrašnje čišćenje, samo redovna higijena i tog dana posebno prilikom tuširanja isperi goozu koliko možeš da dosegneš. Jedeš normalno, a posledica realno nema, osim ako ti dečko nije toooliko veliki(mada sumljam da je i tako nešto moguće, jer se muški polni organ adaptira kao sunđer). Možda ti malo zasuze oči ;-) i biće ti neposredno nakon neprijatno sedenje, ali to traje jako malo.
Evo, ovo ti je ozbiljno.
Liblet:Ne moraš da izvedeš unutrašnje čišćenje, samo redovna higijena i tog dana posebno prilikom tuširanja isperi goozu koliko možeš da dosegneš. Jedeš normalno, a posledica realno nema, osim ako ti dečko nije toooliko veliki(mada sumljam da je i tako nešto moguće, jer se muški polni organ adaptira kao sunđer). Možda ti malo zasuze oči ;-) i biće ti neposredno nakon neprijatno sedenje, ali to traje jako malo.
Evo, ovo ti je ozbiljno.
ne, nije bio ironichan..Enfroz2891.:Aaaaa znachi taaj post je bio ironichan..razumeo.
smeshno.. uzimanje laxativa dan pre svechanog china je ok, nikako na sam dan, da ne bi doshlo do nezeljenih efekata...a klistiranje je ipak bitnije, ali yebiga ko ce da ide da kupuje klistir..Copy_Cat:ja sam mislila da je unutrasnje ciscenje pod obavezno. i tesko da sundjer moze da se gurne u jednu tako malu i usku rupicuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.