- Poruka
- 8.271
plst u guzu nikako :?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nudista:Što e lepo prst u bulju da gi znaete...Seksam i dirkam te rabotam po cel sat..
Dacu ti ja kanta, znashAleksej_BASO:Kanat je kanta, ma kako je zvali.
Nije to ko violina, da svaka zvuci drugacije, nego su sve skoro iste, ako sui istih domenzija, i performansi.
...
frozen1982.:Jok.Nego me ovi sto yebu ko Mozart inspirisu.
23 cm i vise:@ALEKSEJ
Da li sam imao srece? Ne znam.Ali znam, da sam zahvalan Bogu
sto je stvorio zenu o kojoj govorim i da cu vecno biti zahvalan sto mi je pruzio priliku da je upoznam.Nije mi najjasnije ni sta si ti tacno mislio u kojim godinama. Ali znam da meni sada nebi bilo zao da sam propustio sex sa svim devojkama pre nje u zamenu
za ono sto imam sa njom, a to nije zbog neke slepe zaljubljenosti
(zajedno smo vise od 2 godine). Juriti zene iskljucivo zbog
sexa izgubi smisao posle nekog vremena. Ali i dok sam to radio
znao sam da je svaka zena jedinstven i neponovljiv instrument.I
svaki mozes svirati ali treba naci onaj na kome mozes praviti
muziku.
Ne zelim da se ovo pretvori u neku besmislenu polemiku ili lose forumaske odnose,pogotovo sto mi uopste nisi antipatican.
Zelim ti da i ti nadjes svoju srodnu dusu(desice se to kad se najmanje nadas), a u medjuvremenu ....sviraj ....8-)

frozen1982.:Volim i ja klasiku...al trenutno uzivam u tisini.
Ipak je potrebno prati, a ne luftiratiGazdarica:To podrucje obiluje nervnim zavrsecima, sto ce reci da se odbojnost prema stimulaciji tog dijela tijela, stvara prvenstveno u glavi i nije utemeljena na stvarnoj nemogucnosti uzivanja...
Kako bilo, onome ko se redovno pere, ne moze nista neugodno da se desi...

MagicFinger:Ehh, prst u ljubicu :smile: . Sta cu kada devojke to vole :-D
Ja sam tu da im pruzim maximum zadovoljstva :-P
Aleksej_BASO:MAni se tih prica....
Ej kao naci cu "srodnu dusu", hahahahahah!!! Bljak! Ne treba meni srodna dusa, nego laaaaki kesh! Onda je i sve ostalo lako, bice srodnih dusa gomila oko mene.
Ti zastupas jedan stav vec vidjen ovde na krstarici (stariji se secaju Dont Break The Oath i njegovih tripova) a kod mene to nekako ne pije vodu. Pa i ja sam bio u istoj situaciji kao i ti.Ludo zaljubljen i sve to, ali... Sve prodje.
To sam video u zivotu mnogo puta. I propale veze i propale brakove. I shvatio sam da sve manje ili vise, pre ili kasnije prodje i izgubi smisao.
Ja ne mogu da mislim kako su sve zene priceze (to je rec koju je onaj gore pomenuti forumas DBTO koristio, stalno) heheheh....
Yebene princeze maj ees! Upoznao sam ja dobro zene i kod mene te prce o princezama ne piju vodu. Da je princeza, to samo moze zena da umisli i da glumi, ovakvima kao ja, ali ne vise ni meni, a onda dodje neka svinja i spusti je malo na zemlju.
pa naidje neka svinja (kako ti to rece) i onda...
23 cm i vise:A da bi kresao ribe po gradu trebalo mi je da imam taman toliko kesa da kupim kondome,
a toliko moze uvek da se nadje (tad bi trosio manje para za net). A ti kondomi su jos jedan od razloga zbog cega mi je to sve dosadilo, posto me strasno nerviraju i stezu(pogledaj moj nik).
latica:A stvarno sta bi sa Dont break the oath?

23 cm i vise:A da bi kresao ribe po gradu trebalo mi je da imam taman toliko kesa da kupim kondome
23 cm i vise:Razmisli da mozda nije problem u kesu, mozda ih ne ***** dobro,pa naidje neka svinja (kako ti to rece) i onda...
da ne idem dalje...23 cm i vise:Princeze definitivno postoje ali i one vole da se jebu.![]()
![]()
neogeo:Vole, vole...

Aleksej_BASO:Nisi me razumeo. Nisam jos ni jednu yebao pa da joj se nije svidelo, a to se najjednostvanije vidi po tome sto me zovu ponovo itraze jos.Znaci to je sigurno kako treba.
zelenooka:Ala si se raspisao, Aleksej...:-D

zelenooka::shock:
Pa ti dok nađeš odgovarajuću veličinu, ceo grad obiđeš...![]()