Prosečna srpska svadba 20.000 evra

To je biznis, svi na svojoj svadbi zarade i pozivnice dijele samo onima za koje znaju da će lijepu cifru ubaciti u kovertu. Danas zakažu svadbu, pozovu 300 duša a nemaju prebijene pare, vlasnici restorana, salona to čak i znaju, čeka se da prođe "darivanje" mladenaca i onda ide isplata. To ti je onaj dio kad mlada kao ode da se osvježi i presvuče, idu da izbroje lovu i isplate prostor, klopu, muziku, konobare...
Jedno veliko fuj.
I ostane im dobra lova na kraju.

aha
meni je jedna poznanica to isto rekla, svako je doneo barem 50 eura, kaže da su iako je skupo bilo, ostali dobri za oko 3000 eura. kupili nesto od namestaja i more.

aha
meni je jedna poznanica to isto rekla, svako je doneo barem 50 eura, kaže da su iako je skupo bilo, ostali dobri za oko 3000 eura. kupili nesto od namestaja i more.

А мене је својевремено једна другарица разочарала. Она (или њени) је направила свадбу која је потпуно одударала од њене повучене личности.
Мислим, волела сам је баш такву. Питала сам је - шта ти би?!
Она ће - "Па...зарадићемо".

aha
Još, nemam pojma kakvi su običaji u Srbiji, kod nas je obavezno "bacanje para" na: kićenje, kafu, kolač i sok. Znači 4 puta bacaš lovu na tacnu koju bez imalo srama nosi neka djevojka uz ovu koja dijeli tu kafu, sok itd.
I ne ide nikada skupa, prvo bacanje, pa taman dođeš sebi, ide drugo...
Ja jednom rekla: hvala, neću kolač, svi me pogledali kao da sam nekome majku opsovala :D

Неки људи себи придају превелики значај. Увек сам ценила приватност, мој живот је мој, не треба ми гомила да ми пљешће.

Те дуге прославе, треба да буду угодне и скромне, без помпезности.

Холивуд је прецењен

Била сам пре седам, осам година на једној рођачкој. Неки далеки род, позвали све које су икада срели јбт...
Седим за столом са занимљивим људима, желим да причам са њима и они са мном али НЕ МОЖЕМО од ужасно гласне музике, звучници као шифоњери на сваких три метра халчине на Зрењанинском путу. Ужжжжас!

Била сам пре седам, осам година на једној рођачкој. Неки далеки род, позвали све које су икада срели јбт...
Седим за столом са занимљивим људима, желим да причам са њима и они са мном али НЕ МОЖЕМО од ужасно гласне музике, звучници као шифоњери на сваких три метра халчине на Зрењанинском путу. Ужжжжас!

Да...Сретнеш и упознаш занимљиве фаце, прво као напоље на цигару, онда крене упознавање и приче, па се доноси пиће, после конобари расклопе баштенски сто и ето лепе прославе...:mrgreen:

Женче и ја мало мало па на сватове и лепо нам је.

Kada se moja najbolja drugarica udavala , prethodnog dana , pre svadbe , organizovala je venčanje u opštini , bilo je nas šestoro, posle otišli na ručak , smejali se i bili totalno opušteni.
Rekla je bukvalno , " E sada bih volela da je to to , a ne ono sutra što me čeka. "
Mnogi ljudi tako intimno osećaju , ali nemaju svi hrabrosti ili načina i da realizuju.

Kada se moja najbolja drugarica udavala , prethodnog dana , pre svadbe , organizovala je venčanje u opštini , bilo je nas šestoro, posle otišli na ručak , smejali se i bili totalno opušteni.
Rekla je bukvalno , " E sada bih volela da je to to , a ne ono sutra što me čeka. "
Mnogi ljudi tako intimno osećaju , ali nemaju svi hrabrosti ili načina i da realizuju.

Није ми јасно зашто неко допушта да му други одређују живот. Ако нешто нећеш онда нећеш и шлус.

Све преко 20так особа, долази до не усредсређености, људи не могу да држе пажњу, па долази и до какофоније и подвајања у друге групе.

Задруге су бројале до 20так чланова, после иде теорија 100 и 300мајмуна.

Back