Mystic+
Stara legenda
- Poruka
- 99.969
Свадбе припадају свим културама и традицијама.
Примордијална традиција
Примордијална традиција
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Замисли мене у белој венчаници са цигаром у једној руци и пивом у другој.
Не иде.

Па добро.Zašto? Ja sam se udala bez klasične svadbe.
Nisu te seljane po mom ukusu.
Pa čemu onda onakav komentar?Па добро.
Ne volim nespontane proslave.Volim srpske tradicionalne proslave, to što su ih izvitoperili pa napravili parade šunda i kiča je neka druga priča...
ОМГ.Ne volim nespontane proslave.
Tipa kao detetu slave 18. , pa se svi namontiraju i slikaju za fejz sa balonima.
I kao svi su veseli, utegnuti i juuupi.
То са 18. рођенданима је благи ужас, али то је нека друга прича.Ne volim nespontane proslave.
Tipa kao detetu slave 18. , pa se svi namontiraju i slikaju za fejz sa balonima.
I kao svi su veseli, utegnuti i juuupi.
ОМГ.То са 18. рођенданима је благи ужас, али то је нека друга прича.
Ti si to sad napisala kao da je to nešto lošeznaci u tebe neće biti svadba ?
Dobro
Свадба је леп догађај.Ti si to sad napisala kao da je to nešto loše
Па.pa usrani rodjendan 1000eu
pa usrani rodjendan 1000eu
Ti si to sad napisala kao da je to nešto loše

ОМГ.Meni te svadbe nikad nisu bile jasne, čemu toliki gosti, čemu pozivanje rodbine koju nikad nisam ni videla ili ih vidim jednom u tri godine? Brak je svetinja, u crkvi bih ga sklopila, pozvala bih samo najbliže, odnosno desetak ljudi i to je to. Niti volim da idem na ove naše svadbe niti bih je ikada pravila na taj način. A kad treba da odem kod neke familije tačno mi se sloši na samu pomisao da moram da idem na taj kičeraj i da gledam pijane tetke i stričeve koje sam tri puta videla za 10 godina. Neka hvala, izbegavam
Totalno sam indiferentan prema tome. Kad i ako se desi, to bi sve zavisilo od druge strane.Nije mi to bila namjera
Ali podjeli sa nama kako se misliš oteti svadbi i kako ti zamisljas da obeležiš svoje vjencanje ?
recimo da se torte krecu 18,20,40000 rosa 0,25 200 din zakup po detetu 1500 din...................pa racunaj