Prosečna srpska svadba 20.000 evra

Koliko li je tek kod njih, kod tih stranaca, prosecna svadba kad su im u Srbiji povoljne cene? :think:
Dobro je, ima gorih i od nas :D

Ovamo uglavnom i koliko sam primijetila

Ne dižu kredite zarad svadbe , kako su u mogucnosti tako i proslave

Može biti sasvim skromno mladenci i uzi krug familije

Nekad i mladenci i samo kumovi

A negde se slavi u vinogradu sa svim izmišljanjem koje tržište nudi tu je čak isplanirano gde ko mora da stoji pri dolasku mladenaca

U kako god da se odluče nije sramota

Koliko li je tek kod njih, kod tih stranaca, prosecna svadba kad su im u Srbiji povoljne cene? :think:
Dobro je, ima gorih i od nas :D
Jednom sam svirao nekim našim strancima na jednoj ledini pored koje protiče potok.
Par drva, hladovina, žubori.
Poređali bale slame i sede okolo pijuckaju.
Jedan improvizovani šator od plave cerade pod kojim je stajalo piće i klopa.
Okolina Takova beše.
Isto jedna od lepših epizoda iz mog svadbarskog iskustva.

Jednom sam svirao nekim našim strancima na jednoj ledini pored koje protiče potok.
Okolina Takova beše.
То сам и ја написала, натераће нас да се вратимо старим добрим свадбама.
Направили су на Зрењанинском путу море ресторана само за свадбе и ударају по ушима.
Просек порције по особи 55, 60 евра...шта нудите, печене крокодиле?
Ја сам мислила да у ту цену улази макар декорација, торта, музика, нешто од тога...неее, само клопа. Све остало се плаћа плус.
Син колегинице прави тамо свадбу јуна, баш ме занима коначна цифра.

То сам и ја написала, натераће нас да се вратимо старим добрим свадбама.
Направили су на Зрењанинском путу море ресторана само за свадбе и ударају по ушима.
Просек порције по особи 55, 60 евра...шта нудите, печене крокодиле?
Ја сам мислила да у ту цену улази макар декорација, торта, музика, нешто од тога...неее, само клопа. Све остало се плаћа плус.
Син колегинице прави тамо свадбу јуна, баш ме занима коначна цифра.
Greota je ne ošišati kad ti se nudi vuna.

Kad vas Beograđane mrzi da se provozate još par km do Čente,Stajićeva, Belog Blata, ZR i sve to dobijete za upola.

Salaši vikendice izdaju se za mnogo manje para.
Ketering , muzika i napred.

Greota je ne ošišati kad ti se nudi vuna.

Kad vas Beograđane mrzi da se provozate još par km do Čente,Stajićeva, Belog Blata, ZR i sve to dobijete za upola.

Salaši vikendice izdaju se za mnogo manje para.
Ketering , muzika i napred.
Ја сам из Врање, какав Београд :rtfm:
А да јесам, радо бих мењала те безличне ресторане за ово што помињеш...

Kod vas je milina od cena.
Pričao mi drugar da je klopa po restoranima odlična i ne košta mnogu
Како за чији џеп. За наше плате цене су високе као Београђанима у Београду...шта да ти кажем, много смо пали.
А да је укусно, укусно је.

Okolina Takova beše.
Pa to i kazem, sve zavisi od ukusa. Ima i stranaca i nasih koji vole te skupe svadbe, ima i onih koji su za uze drustvo i dobro raspolozenje.
Neki uzimaju citave hotele, salu i sobe, da bi smestili goste. Hoce im se, moze im se, zasto da ne. Ima i u tome neceg lepog, vidi se familija. Bolje na svadbama nego na sahranama.

200 gostiju , 20.000 i više evra, pokloni, koverte, gomila gostiju koje vidjaš jednom godišnje..dalje ne mogu ni da citam
totalna glupost,na pamet mi takva svadba ne bi pala ..ja sam uvek za onu varijantu "dva svata i dva brata" , figurativno naravno
ali maksimalno 10-20 ljudi , rucak u restoranu i to je to i bez bele venacanice koja se vuce po podu, velovi i slicno

Све се кука да се нема, пропадоше од цена и скупоће а онда трас! Више десетина хиљада евра за један дан.
Занимљиво.
To je biznis, svi na svojoj svadbi zarade i pozivnice dijele samo onima za koje znaju da će lijepu cifru ubaciti u kovertu. Danas zakažu svadbu, pozovu 300 duša a nemaju prebijene pare, vlasnici restorana, salona to čak i znaju, čeka se da prođe "darivanje" mladenaca i onda ide isplata. To ti je onaj dio kad mlada kao ode da se osvježi i presvuče, idu da izbroje lovu i isplate prostor, klopu, muziku, konobare...
Jedno veliko fuj.
I ostane im dobra lova na kraju.

To je biznis, svi na svojoj svadbi zaradem i pozivnice dijele samo onima za koje znaju da će lijepu cifru ubaciti u kovertu. Danas zakažu svadbu, pozovu 300 duša a nemaju prebijene pare, vlasnici restorana, salona to čak i znaju, čeka se da prođe "darivanje" mladenaca i onda ide isplata. To ti je onaj dio kad mlada kao ode da se osvježi i presvuče, idu da izbroje lovu i isplate prostor, klopu, muziku, konobare...
Jedno veliko fuj.
Слажем се. Све је велики блеф и представа.

Back