Prosecna plata u Srbiji iznosi samo 296 evra i uz Albaniju je najniza u Evropi!

Samo sto su Rumunija, Albanija, Bugarska u vreme Slobe pocele da rastu ekonomski.

Dok je Srbija stagnirala.

kako je meni poznato, 2000-e je srpska privreda bila daleko jacha od albanske, makedonske pa i bugarske.
to je bio dobar start za dos, plus sva preduzeca koja su dobili netaknuta za prodaju.

rezultati su... ah ti rezultati

Tadic Boris i Demokratska Stranka formirali vladu u junu 2008 godine prosecna plata tada bila 450 evra

Decembar 2010 godine prosecna plata 295 evra

sto kaze lav CIFRE SU NEUMOLJIVE i jasno dokazuju da GORE VLASTI OD TADICEVE NISMO IMALI NIKADA
Kako nismo , kad je dosao Sloba bile su oko 700 maraka , a kad je otisao bile su oko 100 . Znaci Tadic je malo dete ako cemo vec da baratamo statistikom koju ti obozavas i koja i neumoljiva . :mrgreen:

bas pricam juce sa prijateljem jednim koji je privatnik vise od 30 godina . kaze covek NIKAD GORE NIJE BILO . NIKAD

to znaju oni koji zaradjuju i privredjuju

misljenje tatinih i maminih sincica i devojcica koje drugi izdrzavaju se ne racuna niti se ikad racunalo
To je tačno...Nažalost samo ''miljenici'' režima kojekakvi građevinci,ekonomski analitičari i slični prosperiraju.

Ajde nesvete, reci zašto ja uništavam svoju zemlju? Patriota živi za dan kada će mu biti lepo u svojoj državi, a ne kada će zlurado likovati nekim izmišljenim situacijama, gde će drugima biti lošije... Pa šabane, moja krava neće crći, jer sam sposoban... Tako da možeš da se naduvaš onoga što inače duvaš.

unistavas je zato sto podrzavas vlast koja je milionima gradjana ove zemlje srozala standard i plate sa 450 evra na 290 evra za samo 2 godine

unistavas je zato sto podrzavas vlast koja je milionima gradjana ove zemlje srozala standard i plate sa 450 evra na 290 evra za samo 2 godine

Republika e Kosovës
Republika Kosovo-Republic of Kosovo
Kuvendi - Skupština - Assembly
Law No. 03/L-112
ON EXCISE TAX RATE IN KOSOVA
Assembly of Republic of Kosovo,
According to article 65 (1) of the Constitution of the Republic of Kosovo,
In order of partial amendment of excise norm for defined products,
Adopts:
LAW ON EXCISE TAX RATE IN KOSOVA
Article 1
Purpose
By this law are regulated norms of excise taxes for goods presented in Annex A of this
law, which in the territory of the Republic of Kosovo are issued in free circulation.
Article 2
Abrogation
Since the date of entering in the force of this Law, all legal acts that are regulating norms
of excise taxes for goods presented in Annex A of this law shall be replaced with Annex
A of this law.
Article 3
Entry into force
This law shall enter into force on 1 January 2009.
Law No. 03/L-112
18 December 2008
President of the Assembly of the Republic of Kosovo

Upravo tako!

Da je srece,svaku vlast ili partiju koja dodje na vlast,treba ograniciti najvise na godinu!

Ako se vidi da rade kako treba,da narod pocinje da zivi bolje,produzis jos za godinu!Ako ne,zna se,motka!

A gde ja to podržavam striktno vlast, lažovčino? Što lažeš izrode? Ja sam realista i cenim i jedno i drugo mišljenje, i za i protiv, ako stoji... Nisam dokona jajarica poput tebe, pa kad ne mogu da kradem od države, onda mi ništa ne valja. Nego, pošto gorivo u šiptariji?

Upravo tako!

Da je srece,svaku vlast ili partiju koja dodje na vlast,treba ograniciti najvise na godinu!

Ako se vidi da rade kako treba,da narod pocinje da zivi bolje,produzis jos za godinu!Ako ne,zna se,motka!

Ni najsposobniji, ni najpametnijim ni najpošteniji na svetu ne može reformisati nešto uništavano decenijama za 1 godinu, tako da bolje razmisli o tome šta pišeš. Kada nešto nije realno, onda je to bajka koja služi za ispiranje usta i loženje priglupih...

Ni najsposobniji, ni najpametnijim ni najpošteniji na svetu ne može reformisati nešto uništavano decenijama za 1 godinu, tako da bolje razmisli o tome šta pišeš. Kada nešto nije realno, onda je to bajka koja služi za ispiranje usta i loženje priglupih...

Ko mi kaze!

Covek koji perfidno pokusava da ljude plasi 90-tim!

Pravi DS predizborni letak!

:dash::dash::dash:

Naravno. I drze se neprijavljeni radnici.
Pazi tu imaš ljude koji na krađi žive godinama,imaju bazene ko u Kaliforniji,džipove od 8 metara kakve ni u Kaliforniji ne voze i imaš poštene ljude,male i srednje privatnike koji plaćaju sve račune al nekad moraju da ''zature'' da bi preživeli...Ova prva grupa se mora razbucati do temelja.Inače nema ništa od Srbije kao države.

Ono što sam čuo u razgovoru sa mnogima je da se preživljava tako što se vara PDV i ne proknjižuju svi računi,već se tu i tamo štrpne...Inače bi mnogi stavili katanac na radnju odavno...

ne znam mislim da to nije tacno . ne mozes da varas na PDV-u jer tadic trazi PDV uvek unapred , ako si sa firmom u sistemu PDV-a pre nego prodas robu tj cim ti roba udje u firmu promet magacin.

jedino kako mozda mozes jeste da ne kucas fiskalne tj da robu prodajes na crno...

mada to u malim sredinama je nemoguce jer se odmah procuje i odmah ti lokalni inspektori i deraci koze zakucaju na vrata

Tihi
Zasto u diskusiju uvodis Albaniju?

Otvarao sam vise tema vezanih za Albaniju gde si mogao da procitas koliko je albanska vlada posvecena reformama i koliko ozbiljno radi na tome da Albanija postane ugledna evropska zemlja.

Za svoje izuzetne doprinose Albanija je pohvaljena od Ujedinjenih nacija da je model na kome treba da se uce zemlje treceg sveta kako voditi i razvijati zemlju.

Iznenadices se koliko ce sutra Albanija jos vise napredovati.

A da me pogresno ne shvatis, neki iz susedstva ce dolaziti kao gasterbajteri da rade u Albaniji.

Tihi

Otvarao sam vise tema vezanih za Albaniju gde si mogao da procitas koliko je albanska vlada posvecena reformama i koliko ozbiljno radi na tome da Albanija postane ugledna evropska zemlja.

Za svoje izuzetne doprinose Albanija je pohvaljena od Ujedinjenih nacija da je model na kome treba da se uce zemlje treceg sveta kako voditi i razvijati zemlju.

A da me pogresno ne shvatis, neki iz susedstva ce dolaziti kao gasterbajteri da rade u Albaniji.

Dovoljan primer ti je da vidis koliko je napredovao Segedin u Madjarskoj tokom 90th godina, jer su oni preuzeli pograničnu trgovinu umesto nas. Sloba je udario zid oko Srbije, a ovi postali od bede - metropola. Nije nova stvar da svi napreduju, dok mi stagniramo zarad unutrašnih prepucavanja i budalaste politike koju vodimo. Tako će i Albanija da nas prešiša dok se mi i dalje delimo na izdajnike i patriJote.

Tihi

zato sto vest glasi da srbija i albanija imaju najnize plate u evropi

Back