Србија и Албанија заједно организују Европско првенство у фудбалу? Стигла потврда из УЕФА, чека се само једно

TO što je bilo bilo je, stradali su i jedni i drugi zbog gluposti.

Jedini način da idućim generacijama bude bolje je da odjebu političare i jedni i drugi, da odjebu medije koji ih lože i da nastave da žive u normlanim odnosima na zemlji koja pripada i jednima i drugima, jer su tamo rođeni ne samo oni već i njihovi preci generacijama unazad.

To je dugoročno najbolji plan, ali ljudi su generalno glupi i nasedaju na loženje (i Srbi i Albanci podjednako). Lako ih je ubediti da je onaj drugi narod "zao", u šta veruju i jedni i drugi.
Medije? Dobro. Idi ti objasni nekom Srbinu kom su ti isti Albanci srušili kuću da su to eto uradili pojedinci. Objasni im da su onolike crkve srušili pojedinci. Jer Informer propaganda je li tako? Baš me interesuje i da li će porodice poginulih ili ranjenih UČK ratnika biti oduševljeni Srbima?

Medije? Dobro. Idi ti objasni nekom Srbinu kom su ti isti Albanci srušili kuću da su to eto uradili pojedinci. Objasni im da su onolike crkve srušili pojedinci. Jer Informer propaganda je li tako? Baš me interesuje i da li će porodice poginulih ili ranjenih UČK ratnika biti oduševljeni Srbima?
Ista ta stvar važi i za njih.

A nisam ja bio taj koji ih je ubijao 1999-te.

Zato treba zakopati ratne sekire, popišati se na Vučića i Kurtija, i prižiti ruku komšiji Albancu, komšiji Srbinu, jer to su ljudi sa iste zemlje.

Mi smo s tim prvim komšijom ratovali. Isti taj prvi komšija aktivno potpomaže otimanje dijela teritorije Srbije i proganjanje Srba na Kosovu. Ako bude u mogućnosti bez problema će uzeti i Preševsku dolinu. Jedan dobar dio njih bi da smiju podržao i učestvovao u oružanom napadu na Srbiju. A nije da i dobar dio Srba sutra ne bi podržao rat protiv Albanije. Previše je zle krvi sa njima unazad stotinjak godina. I nikakvo prvenstvo to neće promijeniti.
Da je samo stotinak godina u pitanju. Od Velike seobe Srba oni za sebe vide dobit u nestanku Srba.

Dobro je to da se stavlja prst u oko kretenima na srpskoj i albanskoj strani koji drugu stranu vide kao neprijatelja a ne kao prvog komšiju sa kojim moraju da grade prijateljske odnose.

Ima li šta loše u drndanju glupih međeda na obe strane?

Pa naravno da nema. Dobro je međede iritirati, da se međedi međusobno pobiju a da normalan srpski i albanski narod može da živi u slozi.
Šta te račno tera da ovako provociraš? Za to možda dobiješ aplauz od po kojeg emancipovanog sa druge strane, i naravno ništa drugo.

TO što je bilo bilo je, stradali su i jedni i drugi zbog gluposti.

Jedini način da idućim generacijama bude bolje je da odjebu političare i jedni i drugi, da odjebu medije koji ih lože i da nastave da žive u normlanim odnosima na zemlji koja pripada i jednima i drugima, jer su tamo rođeni ne samo oni već i njihovi preci generacijama unazad.

To je dugoročno najbolji plan, ali ljudi su generalno glupi i nasedaju na loženje (i Srbi i Albanci podjednako). Lako ih je ubediti da je onaj drugi narod "zao", u šta veruju i jedni i drugi.
Jedno malo, sasvim maleno pitanje: da li bi se usudio da sadašnju izraelsku vlast nazoveš glupom? Pošto to spontano ne činiš sve ostalo je jasno.

Oni koji su za mir i slogu ga svađaju, a oni koji misle da su drugi zli i da ih treba proterati i pobiti ga ne svađaju?!?

Podseti me tvoj upis na Orvelov čuveni citat iz 1984, ako si čitao:

“War is peace.
Freedom is slavery.
Ignorance is strength.”
Upravo si opisao ideologiju zapadne civilizacije.Niko se ne zalaze za proterivanje i ubijanje,kako su preziveli basibozuci na toj teritoriji toliko dugo,ako smo ih toliko ubijali,proterivali,kad su oni ziveli u enklavama kao srbi danas?
Ovo što on iznosi nije ni ideologija nego prosto trolovanje.

Pa neće ako slušaš Informer.

Po Informeru, nijedan Albanac nije stradao nikad na Kosovu, samo Srbi.

Ali samo budale padaju na Informer propagandu
A Kako nazvati one koji padaju na Kurtijev Geopost, N1, Index - to što ih ne citiraš ne utiče na stvar - narativ je identičan…

A Kako nazvati one koji padaju na Kurtijev Geopost, N1, Index - to što ih ne citiraš ne utiče na stvar - narativ je identičan…
Ako je njihov narativ da Srbi i Albanci treba da žuve u slozi, onda je dobar narativ.

I Broz je tako propovedao…
Ako je Broz tako propovedao, onda je bio u pravu.

Jer jedino rešenje za te ljude dole je da žive u miru i da prihvate jefni druge igrorišući političare i njihove sitne interese.

Ako je Broz tako propovedao, onda je bio u pravu.

Jer jedino rešenje za te ljude dole je da žive u miru i da prihvate jefni druge igrorišući političare i njihove sitne interese.
Ajde Sizife, s oproštsnjem ne kopča se ovde niko pozadi. Nađi neku uverljiviju teoriju.

Ajde Sizife, s oproštsnjem ne kopča se ovde niko pozadi. Nađi neku uverljiviju teoriju.
Ne postoji bolja teorija nego sloga među prvim komšijama.

To važi isto i kod nas i u Australiji.

Jedini problem Kosova su Srbi i Albanci koji to ne kapiraju.

Ne postoji bolja teorija nego sloga među prvim komšijama.

To važi isto i kod nas i u Australiji.

Jedini problem Kosova su Srbi i Albanci koji to ne kapiraju.
Filozofija konformizma & potreba za trolovanjem, ne znam šta bih drugo rekao: nema tu mogućnosti za racionalnu diskusiju.

Filozofija konformizma & potreba za trolovanjem, ne znam šta bih drugo rekao: nema tu mogućnosti za racionalnu diskusiju.
Ako je tebi mir i sloga sa prvim komšijom trolovanje, onda nisi baš dobar u proceni šta je zapravo trolovanje.

E, moj ti.

Ako je tebi mir i sloga sa prvim komšijom trolovanje, onda nisi baš dobar u proceni šta je zapravo trolovanje.

E, moj ti.
Q: What is a contrarian person?

A: Someone who likes to disagree with other people and express opinions that are unpopular;

Q: What is a contrarian person?

A: Someone who likes to disagree with other people and express opinions that are unpopular;
Ti si kontra ideje da se ne treba gušati sa prvim susedom?

Ljubav uvek pobeđuje. Mržnja uvek gubi.

Zapamti to kad mrziš, nekome je tvoja mržnja gorivo za političke ciljeve.

Evo ja sam na konferenciji trenutno gde ima ljudi iz 50 zemalja... niko nikoga ne pita ko je odakle. Jedina vrednost svakog ovde je koliko zna iz svoje struke.

Ali nažalost, više od polovine Balkanaca nije mrdnulo iz svog okruženja, oni ne cene čoveka po tome koliko zna, nego za koga navija, gde je rođen, koje je ispovesti, i slične besmislene gluposti.
Ista stvar je i na zapadu ,svi iz exYu idemo motorima na putovanja po Evropi, jedna velika grupa,super druzenje ,dodjes u BiH haos, znaci da nije do ljudi nego do kriminalaca koji sire mrznju za svoje politicke ciljeve.

Ista stvar je i na zapadu ,svi iz exYu idemo motorima na putovanja po Evropi, jedna velika grupa,super druzenje ,dodjes u BiH haos, znaci da nije do ljudi nego do kriminalaca koji sire mrznju za svoje politicke ciljeve.
Ali uvek ima somova koji se na to pecaju.

Ista ta stvar važi i za njih.

A nisam ja bio taj koji ih je ubijao 1999-te.

Zato treba zakopati ratne sekire, popišati se na Vučića i Kurtija, i prižiti ruku komšiji Albancu, komšiji Srbinu, jer to su ljudi sa iste zemlje.
Znas ti cesto pricas kao materijalista koga za zive ljude boli tuki....
A najverovatnije je takva stvar...

Nije to nista lose, ali ima ipak razlike izmedju pomirenja i boli me tuki daj ekonomiju ideologije..

Trenutno nije moguce bas zbog slicnih da se radi na razvoju ekonomije...
Jer ekonomija kod rulje trazi precutnu saglasnost u spajanju ekonomije i saradnje....
Ako ostavis samo ekonomiju , pojavljuju se psi rata, znam tebi svejedno , i to su pare, radi se, nemas ti problema sa trgovinom nafte dok neko drugi ratuje...

Ali to su detalji koji ne stvaraju zarastanje rane nego pravljenje divljeg mesa...a ono je izuzetno stetno ....ne sto nije estetski lepo , nego zato sto kardio sistem nije izrastao kako treba pa su tu uvek problemi u krvotoku.....slikovitu, tu su uvek potencijalni problemi u poverenju u primirje...

Da ali je lako to prosiriti ako se ne odradi pomirenje kako treba, ne moze to ajmo sad svako da svercuje i uzimaju se pare i sve ce da nestane....nego se samo ekonomski ojacaju planovi a ostanu skloni ka sumnjama i radikalizaciji...

Taj pristup boli me tuki ne donosi brzo napredak, nego samo obicno opet sklizne u neki sukob....
Sam kazes da se vidi koliko lako je izazvati netrpeljivost....

Ono sto se ovde odredjeni agenti prave blesavi i kao ne znaju je da je Albanija u velikoj saradnji sa CG i tu se pravi integracija , ali je i politicka....znaci vrlo je bitno sto je i politicka, jer je potpuna ekonomska integracija...
CG vise koristi Tirana aerodrom za putovanja nego podgoricu....ili ravnopravno..
Ima vise logike da prave prvenstvo sa CG nego sa Srbijom...
Politicki prave penale, prema Srbiji, a da ne pricam prema kosovu...a i prema sev makedoniji...

Ali ovde se promovise pristup sev makedonije....budite srbi koji cute i smrde...kao sev makedonci , i vidite kako oni lepo zive, smirili su parlament, cekaju ulazak u EU i uzivaju..
Ne bi se reklo , ali prica je takva..

Ti si kontra ideje da se ne treba gušati sa prvim susedom?
otkad su nam albanci susedi?

sto li su onda ameri drzali susede kubance ko stoku u rezervatima, a nisu sa njima organizovali sportske menifestacije.

licemerje na kub, cak i za tebe neverovatno compradore sizife.

Poslednja izmena:

Back