Србија и Албанија заједно организују Европско првенство у фудбалу? Стигла потврда из УЕФА, чека се само једно

Pozicija da ljubav i sloga pobeđuju mržnju i glupost važi sa obe strane imaginarnog staklenog zvona.

Samo malo manje poverenja prema Vučićima, Kurtijima, Informerima, Pinkovima, manje ksenofobije i straha, i sve će biti bolje.
I malo manje ubistava, proterivanja , rušenja i slično. Kad s nekim konstantno imaš probleme teško da tu može biti ljubavi.

To što čitaš u Informeru nije relevantno.

Jer sve to što ti pričaš o njima isto pričaju i obrlaćeni Albanci o nama.

A svi smo isti đavo.
znam vrlo dobro i siftare i albance,nema sta da citam.nemoj da ti nabrajam ovde jos sto osobina kojih se gadis,a sa kojima bi da srastes

znam vrlo dobro i siftare i albance,nema sta da citam.nemoj da ti nabrajam ovde jos sto osobina kojih se gadis,a sa kojima bi da srastes
Čim ti znaš "osobine Albanaca", znam da je tvoje znanje jako klimavo.

Takvo isto znanje imala je ona Albanka sa Univerziteta u Tirani koja je u jednom dokumentarcu objašnjavala da "Srbi nisu muzikalan narod".

Čim čuješ da neko labelira ceo jedan narod kako ima jednu osobinu, odmah znaš da taj neko nema pojma i da je žrtva Informer i Koha ditore politike.

I malo manje ubistava, proterivanja , rušenja i slično. Kad s nekim konstantno imaš probleme teško da tu može biti ljubavi.
Svako ko je ubica treba da odgovara, nevezano za to da li je Srbin ili Albanac ili štagod.

A sloga sa prvim komšijama je nešto na čemu treba aktivno da se radi. Ovde kod nas na Balkanu malo ljudi radi na tome aktivno. Ali to ne znači da takvi ne postoje.

Čim ti znaš "osobine Albanaca", znam da je tvoje znanje jako klimavo.

Takvo isto znanje imala je ona Albanka sa Univerziteta u Tirani koja je u jednom dokumentarcu objašnjavala da "Srbi nisu muzikalan narod".

Čim čuješ da neko labelira ceo jedan narod kako ima jednu osobinu, odmah znaš da taj neko nema pojma i da je žrtva Informer i Koha ditore politike.
siptar ti u jednom trenutku nudi sve sto ima kao znak prijateljstva i to na srpskom ,u drugom kad mu dodje prijatelj siptar,zaboravi oba prethodna.Siftar ti misli sto i macka dzaku,sa njima nikad nisi nacisto,ipak su to basibozuci,razbojnicko pleme.Ti pricaj tu neku tvoju pricu,sta da se radi,ne mogu ti pomoci

Svako ko je ubica treba da odgovara, nevezano za to da li je Srbin ili Albanac ili štagod.

A sloga sa prvim komšijama je nešto na čemu treba aktivno da se radi. Ovde kod nas na Balkanu malo ljudi radi na tome aktivno. Ali to ne znači da takvi ne postoje.
Je li neko odgovorao zbog "Žute kuće" ? Nije. I kakvi onda ljubav i sporazumi?

Je li neko odgovorao zbog "Žute kuće" ? Nije. I kakvi onda ljubav i sporazumi?
Ne znam kakve veze ima nekakav nasumični nerešen slučaj sa činjenicom da je bolje živeti u dobrim odnosima sa komšijom nego u svađi.

siptar ti u jednom trenutku nudi sve sto ima kao znak prijateljstva i to na srpskom ,u drugom kad mu dodje prijatelj siptar,zaboravi oba prethodna.Siftar ti misli sto i macka dzaku,sa njima nikad nisi nacisto,ipak su to basibozuci,razbojnicko pleme.Ti pricaj tu neku tvoju pricu,sta da se radi,ne mogu ti pomoci
Dobro, znam ja da Informer gura tu priču koju ti ponavljaš.

Ne mogu ja da te ubedim da ona nije istinita, ali možda ukapiraš da Koha Ditore radi isto to Albancima koji isto kao i ti "znaju" da smo mi Srbi najgori, mačka u džaku, da nam se ne sme verovati i ostale gluposti.

Narativ mržnje je na celom svetu isti i jednako besmislen.

Па и ја када уђем у неке супермаркете, чини ми се да ништа не извозимо, али није баш тако.
Sem nesto hrane, guma, kukuruza, voca, poluproizvoda tipa celik, auto-delovi, katodni bakar, Srbija nista i ne izvozi.

Pa neće baš biti tako.
Pa neće ako slušaš Informer.

Po Informeru, nijedan Albanac nije stradao nikad na Kosovu, samo Srbi.

Ali samo budale padaju na Informer propagandu

Ne znam kakve veze ima nekakav nasumični nerešen slučaj sa činjenicom da je bolje živeti u dobrim odnosima sa komšijom nego u svađi.
neka vrate oteto kosovo. Nema problema.
dok ga nisu oteli nisi prduckao o dobrim odnosima
to je samo farsa

videli smo te divne odnose osamdesetih kada su bili siftari na vlasti dole
samo obicna farsadok poslednji sbrin ne ode sa kosova

neka vrate, neka zive u srbiji neka ne prave sranja i nema problema

e dok ne vrate... zajebi nas sa tom pricom

neka vrate oteto kosovo. Nema problema.
dok ga nisu oteli nisi prduckao o dobrim odnosima
to je samo farsa

videli smo te divne odnose osamdesetih kada su bili siftari na vlasti dole
samo obicna farsadok poslednji sbrin ne ode sa kosova

neka vrate, neka zive u srbiji neka ne prave sranja i nema problema

e dok ne vrate... zajebi nas sa tom pricom
Kosovo niko ne može ni da uzme ni da vrati, pošto stoji na istom mestu već milionima godina.

Jedino što može, to je da narod koji živi na njemu živi u slozi ili da živi u svađi.

E sad ti proceni šta je bolje za njih dole.

Sem nesto hrane, guma, kukuruza, voca, poluproizvoda tipa celik, auto-delovi, katodni bakar, Srbija nista i ne izvozi.
Лупаш глупости. Ево пошто си ти ЕУропејац, ево ти извор информација из ЕУ.

main-trade-infografik-2023-SRB-F.jpg

Купили Арбанаси Чачанског сељу са два тапшања по рамену, па помислио да су му пријатељи, које Срби не схватају тако добро као његов атео геније...

Кога чуди слепило поткупљивих атеиста који воле ласку?

Купили Арбанаси Чачанског сељу са два тапшања по рамену, па помислио да су му пријатељи, које Срби не схватају тако добро као његов атео геније...

Кога чуди слепило поткупљивих атеиста који воле ласку?
meni je sve to dobro poznato,ali mondijalistima pamet u glavu da nateras,unapred izgubljena bitka.Srbina kupis sa dve lepe reci

Kosovo niko ne može ni da uzme ni da vrati, pošto stoji na istom mestu već milionima godina.

Jedino što može, to je da narod koji živi na njemu živi u slozi ili da živi u svađi.

E sad ti proceni šta je bolje za njih dole.
pa takvi kao ti ga i svadjaju,a takvima kao sto si ti ,bez stava,siptari se najvise i smeju

Pa neće ako slušaš Informer.

Po Informeru, nijedan Albanac nije stradao nikad na Kosovu, samo Srbi.

Ali samo budale padaju na Informer propagandu
Opet ti o propagandi :D Neporeciva je činjenica da evo 25 godina od kraja rata Srbe na Kosovu proganjaju i šikaniraju na sve moguće načine. Da nam ruše groblja i pokušavaju da zatru trag. Dok Albanci u BG ili NS žive sasvim normalno. I ja sad sa takvima treba da imam dobrosusjedske odnose? Da li ti stvarno misliš da je realno da Srbi i Albanci na Kosovu imaju dobre odnose poslije svega?

Opet ti o propagandi :D Neporeciva je činjenica da evo 25 godina od kraja rata Srbe na Kosovu proganjaju i šikaniraju na sve moguće načine. Da nam ruše groblja i pokušavaju da zatru trag. Dok Albanci u BG ili NS žive sasvim normalno. I ja sad sa takvima treba da imam dobrosusjedske odnose? Da li ti stvarno misliš da je realno da Srbi i Albanci na Kosovu imaju dobre odnose poslije svega?
TO što je bilo bilo je, stradali su i jedni i drugi zbog gluposti.

Jedini način da idućim generacijama bude bolje je da odjebu političare i jedni i drugi, da odjebu medije koji ih lože i da nastave da žive u normlanim odnosima na zemlji koja pripada i jednima i drugima, jer su tamo rođeni ne samo oni već i njihovi preci generacijama unazad.

To je dugoročno najbolji plan, ali ljudi su generalno glupi i nasedaju na loženje (i Srbi i Albanci podjednako). Lako ih je ubediti da je onaj drugi narod "zao", u šta veruju i jedni i drugi.

pa takvi kao ti ga i svadjaju,a takvima kao sto si ti ,bez stava,siptari se najvise i smeju
Oni koji su za mir i slogu ga svađaju, a oni koji misle da su drugi zli i da ih treba proterati i pobiti ga ne svađaju?!?

Podseti me tvoj upis na Orvelov čuveni citat iz 1984, ako si čitao:

“War is peace.
Freedom is slavery.
Ignorance is strength.”

Oni koji su za mir i slogu ga svađaju, a oni koji misle da su drugi zli i da ih treba proterati i pobiti ga ne svađaju?!?

Podseti me tvoj upis na Orvelov čuveni citat iz 1984, ako si čitao:

“War is peace.
Freedom is slavery.
Ignorance is strength.”
Upravo si opisao ideologiju zapadne civilizacije.Niko se ne zalaze za proterivanje i ubijanje,kako su preziveli basibozuci na toj teritoriji toliko dugo,ako smo ih toliko ubijali,proterivali,kad su oni ziveli u enklavama kao srbi danas?

Back