FDDD
Poznat
- Poruka
- 9.869
Gledao OtpisaneZna Mario najbolje kako je u Nemackoj
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gledao OtpisaneZna Mario najbolje kako je u Nemackoj
Ti si muška sponzoruša i nemaš pojma.Zna Mario najbolje kako je u Nemackoj
Jesam i brzo se vratio na istok.Jesi ziveo u Zapadnoj Nemackoj?
Zavisi koliko izdataka imas, gde zivis, dal ti treba auto, ali da, samcima nije lako.
Znao sam da živiš u šumi sa zekom i medom!Jesam i brzo se vratio na istok.
Može da se i prištedi pa da živiš 30km od posla u neko brdo, nemaš auto, putuješ vozom... vučeš ranac sa hranom svako veče iz Lidla... ali to je pasiji život
Živeo sam na početku živeo istoku u nekom hostelu, davali su prijavu za stan i mesečno je bila soba sa kupatilom i zajedničkom kuhinjom oko 250 evra. Sve u nekoj šumetini bogu iza nogu ali meni do posla bilo 5km, kupim od jednog Sirijca bicikl za 30 evra koji je negde "pozajmio". Lepo vreme je to bilo osećao sam se skoro kao u SrbijiZnao sam da živiš u šumi sa zekom i medom!
Ti si muška sponzoruša i nemaš pojma.
Odlična, jer dobije i sendvič u rupi pa mu ostaje samo za drogu 500evrića..Dobra je sendvičarima koji jedva znaju da se potpišu.
Džabe ti to kada živiš sa sasušenom spermom u *****Kaze lik koji zivi u tastinom stanu
Sine, ja sam obrnuo igricu i danas da se penzionisem, imao bih pasivna primanja u visini 3 tvoje plate
Džabe ti to kada živiš sa sasušenom spermom u *****
Isto vazi i za Francusku.Možda pre pet, deset godina, sad ne. Ajd da kažemo da je 3000 da opuštenije živiš ali 2500 je minimum minimuma. Ko ima manje od toga a sam živi, bolje da se vrati nazad
Pasji život je ovde, kume.Jesam i brzo se vratio na istok.
Može da se i prištedi pa da živiš 30km od posla u neko brdo, nemaš auto, putuješ vozom... vučeš ranac sa hranom svako veče iz Lidla... ali to je pasiji život
Sve je poskupelo.Претера га, 1600-2000 евра је одлична плата ако човек има своју некретнину у Србији. А та плата је за многе у Србији мисаона именица.
DDR Nemci bi ostavili demokratiju i kapitalizam samo da se Rus vratiMoj ćale je 90ih kao kuvar zarađivao 5k DM u Minhenu, a u to vreme teška tranziciona kriza u bivšem DDR Sad to dolazi na naplatu.
Svaki dan po 24hSve je poskupelo.
Kad je čovijek u krizi, treba mu malo luksuza.
I kod nas u Hrvatskoj bi sa 40000€ godišnje bio lagodan život!...
Autorski osvrt na plate...
Šta Evropljani smatraju dobrom platom? Evo koliko je za lagodan život potrebno Nemcima, Francuzima ili Britancima
https://www.biznis.kurir.rs/amp/443...si-od-mesta-gde-zivite-iskustva-i-obrazovanja
https://eupravozato.mondo.rs/ekonom...m_medium=web_home&utm_campaign=adria_internal
Dakle...:
- Nemci kazu: "Bruder...dobri smo sa 40 000 € godišnje...neto..."
- Englez kaze: "Da me Bog i Kraljica vide sa 50 000 € godisnje"
- Francuz kaze: "E moj Pjer...da mi je makar 45 000 € godišnje..."
...
- Srbin dodje...pogleda svu trojicu i kaze: "Pu mamu vam alavu...Vidi mene 10 000€ (max) i šta mi fali ?!
Sta vi kazete...?
@Jugoslav Čvarak - sta je dobra plata u EUnuHrvatskoj?
...
ii ii ii ii iiii iii iiiiiiiiiiiiiiiЈаооО.. Јес' Брале. У праву си!
ii ii ii ii iiii iii iiiiiiiiiiiiiii