Dingelinge
Domaćin
- Poruka
- 4.370
To bro je nastalo u Bruklinu.Njemac kaže Bro a bruder je odavno stara škola
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To bro je nastalo u Bruklinu.Njemac kaže Bro a bruder je odavno stara škola
nikome nije dobra plata 500e mesecno.
ispravi ta slova nista ne vidimСнајка пресели се ти у Трговиште па ће видиш шта су те генге!
Dobra je sendvičarima koji jedva znaju da se potpišu.
115.000 наших суграђана старијих од 65 година не примају пензију. А знаш ли да је тако нешто немогуће нпр. у суседној Хрватској. Свака част Хрватској.Za dva čoveka u Beogradu može biti različito. Jednom je dobra plata 5000 hiljada evra mesečno, a drugom 500 evra mesečno.
Pojačaj rts, pink i prvu da se izlečišЈа нисам нешто писмен ал' ми мало.
Za bolje i nisiЈааоО.. Фала Гаду, ја сам жив и са мање!
Ima i treća opcija za koju nisi čuo, doteraš auto u Srbiju i popraviš ga, 1500km voziš sa zalepljenim najlonomSnašao se on, kupio drugi pežo za 500 evra sa ispravnim mehanizmom podizača prozora
Pojačaj rts, pink i prvu da se izlečiš
To bro je nastalo u Bruklinu.
Za bolje i nisi
Eto sada znas ako te neko pita.
Eto sada znas ako te neko pita.
Njemac kaže Bro a bruder je odavno stara škola
Кад и' на'ватам, бегају...Kad ćeś da staviš patuljke u dvorište?
ODE I SVABO u engleze
pirgavci jedni pirgavci drugi
Nemačka seljanija koristi englisch
Stranac prvo postane trandža pa nemac.Nemačka seljanija koristi englisch
Toliko ne zarađuju ni lekari u SaksonijiU Nemačkoj je minimum 3000€ neto
Pa da mislio sam na zapadni deo Nemačke , on je veći deo. Na istoku je to manje ali definitivno ako sam živiš na zapadu, imaš neto 2200, preživljavaćeš kao da si na socijali.Toliko ne zarađuju ni lekari u Saksoniji
The median income in the US is $44,225U americi sa 50.000 živiš a sa 100.000 uživaš. Na godišnjem nivou.
U srbiji 5000€ na godišnjem nivou plus sendviči i crvena MALO LI JE NA OVU SKUPOĆU I GLAD?!??
Jesi ziveo u Zapadnoj Nemackoj?Pa da mislio sam na zapadni deo Nemačke , on je veći deo. Na istoku je to manje ali definitivno ako sam živiš na zapadu, imaš neto 2200, preživljavaćeš kao da si na socijali.
Jedeš ti ***** i ništa ne znaš.
Na hranu mi u Nemačkoj ode oko 350 evra, ne računam restorane. U Srbiji bi bilo slično.