mario80
Legenda
- Poruka
- 68.074
Ne pričaj mi o svojim sexualnim iskustvima na privremenom radu u inostranstvu jer me ne zanima.Od početka sam znao da tvoja glava nije za dve nego za četiri noge
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne pričaj mi o svojim sexualnim iskustvima na privremenom radu u inostranstvu jer me ne zanima.Od početka sam znao da tvoja glava nije za dve nego za četiri noge
Njemac kaže Bro a bruder je odavno stara škola
porazavajuceNemačka seljanija koristi englisch
Seljanija videla nešto na tv. Što Englez ne kaže hallo bruderporazavajuce
mada sta ces
evo i novosadjani poceli da brataraju
buraz
tebra
brateee
nekad bilo gari a sad se prepricava
Oooo miran RudonjaNe pričaj mi o svojim sexualnim iskustvima na privremenom radu u inostranstvu jer me ne zanima.
Ma daj....Ako imaš svoju gajbu 3000 evra je u redu i sa tim možeš da preživiš.
Ako nemaš onda 4000 evra i sa tim se grčiš mjesec dana, nekako rastegneš.
Za dva čoveka u Beogradu može biti različito. Jednom je dobra plata 5000 hiljada evra mesečno, a drugom 500 evra mesečno.
Ako imaš svoju gajbu 3000 evra je u redu i sa tim možeš da preživiš.
Ako nemaš onda 4000 evra i sa tim se grčiš mjesec dana, nekako rastegneš.
U americi sa 50.000 živiš a sa 100.000 uživaš. Na godišnjem nivou.
U srbiji 5000€ na godišnjem nivou plus sendviči i crvena MALO LI JE NA OVU SKUPOĆU I GLAD?!??
to Osi nikad netje razumetiNemačka seljanija koristi englisch
U americi sa 50.000 živiš a sa 100.000 uživaš. Na godišnjem nivou.
U srbiji 5000€ na godišnjem nivou plus sendviči i crvena MALO LI JE NA OVU SKUPOĆU I GLAD?!??
Nedostaje ti anketni odgovor:
DEMOKRATSKI SEDIM U KAFIĆU, DRKAM PO FORUMU A TETKA ŠALJE 600€ IZ FRANCUSKE PA ŠETAM KERA
У ЕУ- кад имаш и за непотребно, у Србији- кад имаш за потребно......
Autorski osvrt na plate...
Šta Evropljani smatraju dobrom platom? Evo koliko je za lagodan život potrebno Nemcima, Francuzima ili Britancima
https://eupravozato.mondo.rs/ekonom...m_medium=web_home&utm_campaign=adria_internal
Dakle...:
- Nemci kazu: "Bruder...dobri smo sa 40 000 € godišnje...neto..."
- Englez kaze: "Da me Bog i Kraljica vide sa 50 000 € godisnje"
- Francuz kaze: "E moj Pjer...da mi je makar 45 000 € godišnje..."
...
- Srbin dodje...pogleda svu trojicu i kaze: "Pu mamu vam alavu...Vidi mene 10 000€ (max) i šta mi fali ?!
Sta vi kazete...?
@Jugoslav Čvarak - sta je dobra plata u EUnuHrvatskoj?
...
Pa to je ista jezička grupaODE I SVABO u engleze
pirgavci jedni pirgavci drugi
Kad ćeś da staviš patuljke u dvorište?У ЕУ- кад имаш и за непотребно, у Србији- кад имаш за потребно...
U Nemačkoj je minimum 3000€ neto (ne brutto!) da bi moglo da se nazove platom za neko preživljavanje. Sve ispod toga je kao da živiš u Srbiji.
U Srbiji verujem da je 100.000 din minimum za preživljavanje
Ona koja je u određenim okvirima moguća.
Lupaš gluposti hrana je duplo jeftinija u nemačkoj pod tim ne mislim na restorane. Stan je 1000 evra. Ostaje ti 2000 evra za drogu.
A ti živiš u Nemačkoj? Iebala te hrana nisi nosorog da pojedeš za hiljadu evra, hrana je tu negde i u Nemačkoj i u Srbiji, s tim da u Srbiji uvek možeš da doglaviš nešto sa sela a u Nemačkoj sve platiš.
Ne znam šta im je dobra plata ali voće im je pola plastika i imaju prodavnice keš ne dolazi u obzir...i imaju prodavce muškarci na štiklama.
Zavisi gde zivis u Americi.U americi sa 50.000 živiš a sa 100.000 uživaš. Na godišnjem nivou.
Ode mehanizam za podizanje stakla na Peugeotu starom 10 godina - cena sitnica 500 evra