mario80
Stara legenda
- Poruka
- 91.950
Ne pričaj mi o svojim sexualnim iskustvima na privremenom radu u inostranstvu jer me ne zanima.Od početka sam znao da tvoja glava nije za dve nego za četiri noge![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne pričaj mi o svojim sexualnim iskustvima na privremenom radu u inostranstvu jer me ne zanima.Od početka sam znao da tvoja glava nije za dve nego za četiri noge![]()
Njemac kaže Bro a bruder je odavno stara škola
porazavajuceNemačka seljanija koristi englisch
Seljanija videla nešto na tv. Što Englez ne kaže hallo bruderporazavajuce
mada sta ces
evo i novosadjani poceli da brataraju
buraz
tebra
brateee
nekad bilo gari a sad se prepricava
Oooo miran RudonjaNe pričaj mi o svojim sexualnim iskustvima na privremenom radu u inostranstvu jer me ne zanima.
Ma daj....Ako imaš svoju gajbu 3000 evra je u redu i sa tim možeš da preživiš.
Ako nemaš onda 4000 evra i sa tim se grčiš mjesec dana, nekako rastegneš.
Za dva čoveka u Beogradu može biti različito. Jednom je dobra plata 5000 hiljada evra mesečno, a drugom 500 evra mesečno.
Ako imaš svoju gajbu 3000 evra je u redu i sa tim možeš da preživiš.
Ako nemaš onda 4000 evra i sa tim se grčiš mjesec dana, nekako rastegneš.
U americi sa 50.000 živiš a sa 100.000 uživaš. Na godišnjem nivou.
U srbiji 5000€ na godišnjem nivou plus sendviči i crvena MALO LI JE NA OVU SKUPOĆU I GLAD?!??![]()
to Osi nikad netje razumetiNemačka seljanija koristi englisch
U americi sa 50.000 živiš a sa 100.000 uživaš. Na godišnjem nivou.
U srbiji 5000€ na godišnjem nivou plus sendviči i crvena MALO LI JE NA OVU SKUPOĆU I GLAD?!??![]()

Nedostaje ti anketni odgovor:
DEMOKRATSKI SEDIM U KAFIĆU, DRKAM PO FORUMU A TETKA ŠALJE 600€ IZ FRANCUSKE PA ŠETAM KERA

У ЕУ- кад имаш и за непотребно, у Србији- кад имаш за потребно......
Autorski osvrt na plate...
Šta Evropljani smatraju dobrom platom? Evo koliko je za lagodan život potrebno Nemcima, Francuzima ili Britancima
https://eupravozato.mondo.rs/ekonom...m_medium=web_home&utm_campaign=adria_internal
Dakle...:
- Nemci kazu: "Bruder...dobri smo sa 40 000 € godišnje...neto..."
- Englez kaze: "Da me Bog i Kraljica vide sa 50 000 € godisnje"
- Francuz kaze: "E moj Pjer...da mi je makar 45 000 € godišnje..."
...
- Srbin dodje...pogleda svu trojicu i kaze: "Pu mamu vam alavu...Vidi mene 10 000€ (max) i šta mi fali ?!
Sta vi kazete...?
@Jugoslav Čvarak - sta je dobra plata u EUnuHrvatskoj?
...
Pa to je ista jezička grupaODE I SVABO u engleze
pirgavci jedni pirgavci drugi
Kad ćeś da staviš patuljke u dvorište?У ЕУ- кад имаш и за непотребно, у Србији- кад имаш за потребно...

U Nemačkoj je minimum 3000€ neto (ne brutto!) da bi moglo da se nazove platom za neko preživljavanje. Sve ispod toga je kao da živiš u Srbiji.
U Srbiji verujem da je 100.000 din minimum za preživljavanje

Ona koja je u određenim okvirima moguća.
Lupaš gluposti hrana je duplo jeftinija u nemačkoj pod tim ne mislim na restorane. Stan je 1000 evra. Ostaje ti 2000 evra za drogu.
A ti živiš u Nemačkoj? Iebala te hrana nisi nosorog da pojedeš za hiljadu evra, hrana je tu negde i u Nemačkoj i u Srbiji, s tim da u Srbiji uvek možeš da doglaviš nešto sa sela a u Nemačkoj sve platiš.

Ne znam šta im je dobra plata ali voće im je pola plastika i imaju prodavnice keš ne dolazi u obzir...i imaju prodavce muškarci na štiklama.
Zavisi gde zivis u Americi.U americi sa 50.000 živiš a sa 100.000 uživaš. Na godišnjem nivou.
Ode mehanizam za podizanje stakla na Peugeotu starom 10 godina - cena sitnica 500 evra