Proizvod koji vas je oduševio

Potpuno me je oduševila ova Oriflame dvostrana turpija za negu stopala!
776934.jpg

U 2-3 poteza su pete savršeno glatke i meke!
Dobila sam je na poklon od majke pre neki mesec i dugo mi je stajala dok Avonovu nisam bacila (koja je totalno bezveze).

Ova mi je odlična!

Ne znam joj tačnu cenu, ali uopšte nije skupa. Možda oko dve stotine dinara.
Slazem se, najbolja turpija!

Brend je meni potpuno nepoznat, a po pakovanju sam zaključila da je namenjen mladoj "publici", pa ih iz štosa kupila ćerki. Kutija je pink sa slikom devojke, a brend je YOUSTAR i nacrtana zvezda i piše ispod Colourbook 01, exclusive make-up set. E sad da li će ga biti kad ti budeš, pošto je bio na promociji, ne znam. A možda će izaći i Colourbook2;)

Senke su odlične, sedefaste, moderne nijanse i postojane. Ima i 4 mala pudera i nekih ruževa:)

Hvala, naziv mi zvuci poznato, potrazicu! :)

Veliko iznenadjenje!

images

Svaka im cast za ovu kremicu preporucila bi je svakome ko ima masnu ili kombinovanu kozu! Hidrira ali se brzo upija, malo smiruje bubuljice/crvenilo i matira. Odlicna je baza za sminku. A cena je smesna.
Postala je "must have" za vr pms-a. Koristim je periodicno jer mene na duzu stazu ne hidrira dovoljno, ali sam je jako zavolela.
MNOGO je bolja nego ekstra skupa BioClinic krema za problematicnu kozu odraslih.

Slucajno sam bila prisutna na promociji kozmetike Extravaganja (na bazi industrijske konoplje) i odlucila sam, da moram nesto da probam :) U asortimanu imaju sve od kreme za usne do kreme za lice. Kupila sam body butter koji nije jeftin (mislim da je ca 1600 din) ali joj ja sam odusevljena! Pogotovo jer imam veoma suvu kozu i njihov butter je pun hranljivih ulja. Sve preporuke!

Ovo ulje :) http://www.thebodyshop.com/bath-body/beautifying-oil/shea-beautifying-oil.aspx
Mmmmmm... Poklonila mi mama, nisam se ni nadala da je ovako divno. Ja stavim malo na krajeve kose jer su mi suvi i sva mirisem ali onako blago, diskretno. Vidim na sajtu da imaju sve mirise, kupicu sebi za leto od kokosa pa da mirisem na tropske krajeve. :)
Inace proizvod koji je meni do sada naj, naj je Clinique super defense krema za lice. Samo skupa. :(

Ovi novi Soraya proizvodi su super, za koji god da se odlučite, nećete pogrešiti! :)

Trenutno su na akciji u Lilly drogerijama, čini mi se za po 329 din. svaki, a to sniženje traje do nekog avgusta.

Soraya-Beautiful-Body_186088154.jpg

Za veću sliku kliknite na: http://www.lilly.rs/images/novi-proizvodi/Soraya-Beautiful-Body_186088154.jpg

Info. (izvor sa njihoog oficijelnog sajta):

Soraya ove sezone, lansira liniju predivnih, mirisnih losiona za telo, pod nazivom "Beautiful Body".
Svilenkasta formula losiona je dizajnirana za žene sa sofisticiranim ukusom, koje vrednuju udobnost i zdrav sjaj svoje kože. Zgodni su za tašnu, kupatilo, sobu, pokret. Svi losioni imaju efekat mršavljenja, predivan, osvežavajući miris, a svaki od njih i sopstveno dodatno dejstvo, već prema izboru i potrebi korisnice. Za efekat mršavljenja svih losiona, zaslužan je ružičasti biber, koji podstiče microcirkulaciju, ubrzava sagorevanje masnih naslaga, pomaže da se preoblikuje telo.
Svaka od nas pronaći će sebe u nekom od 4 losiona Soraya Beautiful Body:

CELEBRITY - svetlucavi losion za telo, sa efektom mršavljenja
SUNNY TOUCH - samopotamnjujući losion za telo, sa efektom mršavljenja
SILK TOUCH - hidrantni losion za telo sa efektom mršavljenja
MODEL SKIN - anticelulit losion za telo sa efektom mršavljenja

Dobila sam od drugarice ruz - La Roche Posay: Novalip Duo nijansu 66 i stvarno sam odusevljena, cula sam vec za njihove proizvode ali nikad ih nisam kupovala (for obvious reasons - student :D)...
Nijansa je vrlo interesantna nije za svaki dan ali mi dobro stoji. Ruz je trajan, fino hidrira, kvalitetan je. Ako ste razmisljale o tome da ga probate - samo napred, necete se razocarati :)

photopins_39106_user_3_89.jpg

Oduševljena sam ovim proizvodom i želim da ga od srca svakoj od vas preporučim!

Košta oko 900 dinara, mislim da će mnogo dugo trajati.

Baš je odličan ajlajner, aplikator precizan, gel tekstura postojana, brzo se suši i ne razmazuje.

Nakon ovoga se na olovku ne vraćam. :)

6919269089_f92cf9a23c.jpg

Preko leta nisam koristila klasicne senke uopste. Koristila sam samo Very Me krejon kremastu senku - brown (kupila sam prosle god.) ili Maybelline Color Tattoo - pink gold. Naravno prvo uvek stavljam bazu.
Very Me krejon je super ali nije bas najtrajniji, nakon 4h jedva se vidi, mada sa bazom traje i do 8h.
Ali Color Tattoo je fantasticna senka. Stavila sam ujutro i uvece mi je sminka i dalje perfektna. Stvarno vredi svaki dinar i jako se sporo trosi...

Bila sam na letovanju bez korišćenja fena i prese za kosu, a svako veče imala fizuru oko koje se uopšte nisam trudila.

Yup.

Okej, dakle, voila!

166655_1_Loreal_Paris_Studio_Line_Mousse_Curl_Power.jpg

Ova sjajna pena za kosu je potpuno spasila stvar.

Operem kosu, pokupim u peškir da upije vodu, nakon toga namestim razdeljak i samo je isfrotiranu izgužvam ovim super preparatom.

Kosa mi je bila bujna, sjajna, loknasto-talasasta, mirisna i lepršava.

Sve što samo mogu poželeti od nje.

A nisam morala da je dodatno oštećujem oblikovanjem koje zahteva grejanje vlasi, dovoljno je već bila izložena raznim štetnim spoljašnjim faktorima (pesak, so, sunčevi zraci...).

Košta oko 500 dinara, dovoljne su dve šačice pene veličine kajsija za kosu moje dužine (do pola leđa).

Oduševljena, zaista, veoma!

Zene, skoro sam otkrila allin MakeUp brush cleanser, profesionalnu formulu za ciscenje cetkica za sminkanje. Moram vam priznati da sam odusevljena ucinkom tog cleanser-a na moje cetkice, posle svakog pranja su kao nove, a ne zelim da vam opisujem sta sve izlazi iz njih pri pranju :)
Bas sam mucila muku dok sam ih prala medicinskim bezninom, plus mi ih je unistavao...
Ovaj kosta 395 dinara u lilly, i za 50ak pranja, od kad sam ga kupila, sam potrosila mozda desetinu bocice :)

Iskustva? :heart:

Zene, skoro sam otkrila allin MakeUp brush cleanser, profesionalnu formulu za ciscenje cetkica za sminkanje. Moram vam priznati da sam odusevljena ucinkom tog cleanser-a na moje cetkice, posle svakog pranja su kao nove, a ne zelim da vam opisujem sta sve izlazi iz njih pri pranju :)
Bas sam mucila muku dok sam ih prala medicinskim bezninom, plus mi ih je unistavao...
Ovaj kosta 395 dinara u lilly, i za 50ak pranja, od kad sam ga kupila, sam potrosila mozda desetinu bocice :)

Iskustva? :heart:

Одлично их пере најобичнији шампон а такође и средство за судове.

Ruž za usne u olovci, MAX FACTOR COLOUR ELIXIR.:zaljubljena: Ima 6 nijansi. Ja imam tamno crveni i mogu reći da je jako postojan. Baš dugo stoji na usnama. Jeste da košta blizu 1000 din, ali mislim da vredi. Videla sam i da Deborah šminka ima istu varijantu sa ruževima u olovci, ima više nijansi nego ovi drugi, ali nisam ih probala na usnama ne znam koliko su postojani. Ali sam u Liliju bukvalno na ruci povlacila linije da vidim razliku u nijansama izmedju MF i Debore, i ostavila na ruci tako sve išarano, dok nisam kući stigla ( ono svetlo u Liliju meni nekako ne valja, drugačije je od prirodnog i onda više volim da vidim kakva je nijansa kad izađem ispred radnje, onda je to to:) ), i posle pranja ruku ova Debora se odmah skinula dok su šare MF ostale:) Ne naravno u putpunosti, ali nazirale su se ( naravno ove tamnije nijanse ) :) Ali ipak zaključak je da je MF bolji.

Poslednja izmena:
Yves Rocher sampon za farbanu kosu - postao mi omiljeni sampon bez silikona, parabena, ne susi kosu, ne masti je, fino mirise, od prirodnih sastojaka je i boja je lepsa nakon koriscenja!
Eveline lak za jacanje noktiju 8 u 1 - ovo morate imati!

eveline-cosmetics-nail-therapy-intensive-nail-conditioner-8-in-1.jpg
yves-rocher-protection-radiance-shampoo-color-treated-hair-300ml.jpg

Poslednja izmena:

Back