Manastirka
Buduća legenda
- Poruka
- 30.875
Ne bi ni bio partner, verovatno. Od toliko pametnih stvari, da se petlja naš politikom...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jes sigurnaNe bi ni bio partner, verovatno. Od toliko pametnih stvari, da se petlja naš politikom...![]()
narodski receno sponzorusaKada bih shvatila da mi se ne poklapaju stavovi iskoristila bih priliku da se zaposlim u nekom ministarstvu ili komori preko muževljevog uticaja
na visokoj poziciji naravno, ne moram da odlazim na posao to se podrazumeva, samo ponekad kada moram da potpisujem važna dokumenta a i za to može elektronski sertifikat.
zatim bih uspostavila neku fondaciju koja bi se finansirala transparetno ali bi imala enormne donacije koje se kanališu ka dobrotvornom radu za sprečavanje siromaštva (mog lično, kako bi drugačije)
i napokon kada bi moja infrastruktura postala jača od njegove pobedila bih ga na fer i pošteno organizovanim izborima... i ako bih saznala da je kupio ljubavnici ma
Pogledajte prilog 1703049
Supruga predsednika Nikolića pazarila tašnicu „ledi dior“, koju je nosila princeza Dajana
a kad se probudiš?Kada bih shvatila da mi se ne poklapaju stavovi iskoristila bih priliku da se zaposlim u nekom ministarstvu ili komori preko muževljevog uticaja
na visokoj poziciji naravno, ne moram da odlazim na posao to se podrazumeva, samo ponekad kada moram da potpisujem važna dokumenta a i za to može elektronski sertifikat.
zatim bih uspostavila neku fondaciju koja bi se finansirala transparetno ali bi imala enormne donacije koje se kanališu ka dobrotvornom radu za sprečavanje siromaštva (mog lično, kako bi drugačije)
i napokon kada bi moja infrastruktura postala jača od njegove pobedila bih ga na fer i pošteno organizovanim izborima... i ako bih saznala da je kupio ljubavnici majbah ne bih se uzrujala
nešto kao dragica nikolić srpska ledi di
Pogledajte prilog 1703049
Supruga predsednika Nikolića pazarila tašnicu „ledi dior“, koju je nosila princeza Dajana
Da vam je partner političar sa čijim se stavovima ne slažete, .kako biste se ponašali u tom braku ili vezi ?
jes sigurna
a kad je dragica zaustavila saobračaj u srpskih vladara da bi ušla u radnju da kupi cipele
kako je to moćno jbt koja žena bi tome odolela?
Nzm,...moja drugarica je jednom tako zaustavila saobraćaj. Nije radio semafor, mi smo krenule kod nje u selo. Onda je ona mrtva 'ladna, otvorila prozor i rukom pokazala da vozila iza nje krenu da je obilaze ( kao kad je stao auto).jes sigurna
a kad je dragica zaustavila saobračaj u srpskih vladara da bi ušla u radnju da kupi cipele
kako je to moćno jbt koja žena bi tome odolela?
Onda žena, čak iako naizgled pametna, vremenom oboli od sindroma Danice Čvorović.Hvala što si proširila temu..jer to jeste pitanje..
Sve bude ok a onda partner ili partnerka promeni svoju politicku opciju sa kojom se ne slazemo..Šta onda ?
mmmmmmmTi recimo esenesovac a ona pumpa, i dalje bi se voleli?
Тако не рецимо ја пумпам она есенсеовка тако би се боље слагали и било би извесније.Ti recimo esenesovac a ona pumpa, i dalje bi se voleli?
Што мали кад може и велики?Da mi je partner političar to bi bio Siniša Mali.![]()
Visina 181. Nije mali.Што мали кад може и велики?
Ма наравно него само да није мали тамо где не треба ово све ок.Visina 181. Nije mali.Tako deluje fino i kulturno.
U pravu si. To muškarcu daje neke osobine koje mali nemaju. Veruje u sebe, u osećanjima jak i ponosan.Ма наравно него само да није мали тамо где не треба ово све ок.
Било некад сад даје само поуздање да неће да се избламира кад се скине.U pravu si. To muškarcu daje neke osobine koje mali nemaju. Veruje u sebe, u osećanjima jak i ponosan.
Nisam ni je ko rosa u podne.Било некад сад даје само поуздање да неће да се избламира кад се скине.![]()
U stvari kaže se i ja sam mlada ko rosa u podne.Nisam ni je ko rosa u podne.![]()
A kako se stize dotle da ti je partner suprotnih politickih, automatski i moralnih, normi?Da vam je partner političar sa čijim se stavovima ne slažete, .kako biste se ponašali u tom braku ili vezi ?