Da vam je partner političar..

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kada bih shvatila da mi se ne poklapaju stavovi iskoristila bih priliku da se zaposlim u nekom ministarstvu ili komori preko muževljevog uticaja
na visokoj poziciji naravno, ne moram da odlazim na posao to se podrazumeva, samo ponekad kada moram da potpisujem važna dokumenta a i za to može elektronski sertifikat.
zatim bih uspostavila neku fondaciju koja bi se finansirala transparetno ali bi imala enormne donacije koje se kanališu ka dobrotvornom radu za sprečavanje siromaštva (mog lično, kako bi drugačije)
i napokon kada bi moja infrastruktura postala jača od njegove pobedila bih ga na fer i pošteno organizovanim izborima... i ako bih saznala da je kupio ljubavnici ma
Pogledajte prilog 1703049
Supruga predsednika Nikolića pazarila tašnicu „ledi dior“, koju je nosila princeza Dajana
narodski receno sponzorusa
Kada bih shvatila da mi se ne poklapaju stavovi iskoristila bih priliku da se zaposlim u nekom ministarstvu ili komori preko muževljevog uticaja
na visokoj poziciji naravno, ne moram da odlazim na posao to se podrazumeva, samo ponekad kada moram da potpisujem važna dokumenta a i za to može elektronski sertifikat.
zatim bih uspostavila neku fondaciju koja bi se finansirala transparetno ali bi imala enormne donacije koje se kanališu ka dobrotvornom radu za sprečavanje siromaštva (mog lično, kako bi drugačije)
i napokon kada bi moja infrastruktura postala jača od njegove pobedila bih ga na fer i pošteno organizovanim izborima... i ako bih saznala da je kupio ljubavnici majbah ne bih se uzrujala
nešto kao dragica nikolić srpska ledi di
Pogledajte prilog 1703049
Supruga predsednika Nikolića pazarila tašnicu „ledi dior“, koju je nosila princeza Dajana
a kad se probudiš? :P

Da vam je partner političar sa čijim se stavovima ne slažete, .kako biste se ponašali u tom braku ili vezi ?

Mozemo blago da budemo udaljeni. Uvek sam i bila blago udaljena od momaka.

Za krajnost nisam jer se ista svodi na drugacije vrednosti i drugaciji nacin zivota. Ne bih mogla da budem bliska sa osobom koja ima drugaciju viziju ljudskih prava od mene. To je mnogo sira razlika od povrsne simpatije prema politickim stranakama.

jes sigurna
a kad je dragica zaustavila saobračaj u srpskih vladara da bi ušla u radnju da kupi cipele

kako je to moćno jbt koja žena bi tome odolela?
Nzm,...moja drugarica je jednom tako zaustavila saobraćaj. Nije radio semafor, mi smo krenule kod nje u selo. Onda je ona mrtva 'ladna, otvorila prozor i rukom pokazala da vozila iza nje krenu da je obilaze ( kao kad je stao auto). :zcepanje:
Ona se ustvari zbunila i nije mogla da se seti ko ima prvenstvo na raskrsnici.
Ljudi su još i stali, jer su mislili da nam treba neka pomoć. 😁
Mi kao: " Hvala, ne treba. Samo vi prođite"!
Čudo nas policija nije pratila :roll:

Каква камуфлажа, покрила трбицу са марамче да се не видиi.!?
Копи кет, а, шта би са трбушњацима!? еее, то не мож, се купи.!?
1742894067318.jpg

Moj muž je bio političar, ali je izašao iz toga kada mu je konačno došlo iz dupeta u glavu koje je to sranje.
Šta znam, nama politika kući i nije bila često tema. Sad evo pratimo dešavanja i ponekad ga pitam da mi objasni što ne razumijem i nisam u toku.

Back