Da vam je partner političar..

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jednom sam, ili 1.5 put bila sa nekim sa kim ne delim dominantan politički stav, onako u globalu, i moram da kažem da sam osećala da nismo iz istog sveta. Nekako kad god su ljudi slični, sličnih interesovanja za muziku, svet, sličnog stila, slažu se, slične kulture, iskustvo mi kaže da se i politički u osnovnim crtama preklapaju.
Boravim sa ljudima koji mi prijaju, a u to spada i političko uverenje.

Jednom sam, ili 1.5 put bila sa nekim sa kim ne delim dominantan politički stav, onako u globalu, i moram da kažem da sam osećala da nismo iz istog sveta. Nekako kad god su ljudi slični, sličnih interesovanja za muziku, svet, sličnog stila, slažu se, slične kulture, iskustvo mi kaže da se i politički u osnovnim crtama preklapaju.
Boravim sa ljudima koji mi prijaju, a u to spada i političko uverenje.
mehanizme koje imamo (intuicija i sl) "to" registruje i regulise u par sekundi i brze, (ono, ljubav na prvi pogled ili ...) e sad dal to slusamo ili ne, druga prica

Da vam je partner političar sa čijim se stavovima ne slažete, .kako biste se ponašali u tom braku ili vezi ?
Kada bih shvatila da mi se ne poklapaju stavovi iskoristila bih priliku da se zaposlim u nekom ministarstvu ili komori preko muževljevog uticaja
na visokoj poziciji naravno, ne moram da odlazim na posao to se podrazumeva, samo ponekad kada moram da potpisujem važna dokumenta a i za to može elektronski sertifikat.
zatim bih uspostavila neku fondaciju koja bi se finansirala transparetno ali bi imala enormne donacije koje se kanališu ka dobrotvornom radu za sprečavanje siromaštva (mog lično, kako bi drugačije)
i napokon kada bi moja infrastruktura postala jača od njegove pobedila bih ga na fer i pošteno organizovanim izborima... i ako bih saznala da je kupio ljubavnici majbah ne bih se uzrujala
nešto kao dragica nikolić srpska ledi di
1742894067318.png

Supruga predsednika Nikolića pazarila tašnicu „ledi dior“, koju je nosila princeza Dajana

Poslednja izmena:

Back