bird again
Elita
- Poruka
- 19.736
Mozda jaje pa pljas u glavu odma.TJa sa SNS-ovcem ne bih mogao da odem na pijacu da kupimo krompir zajedno, o kakvom braku i vezi se ovde prica?![]()
.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozda jaje pa pljas u glavu odma.TJa sa SNS-ovcem ne bih mogao da odem na pijacu da kupimo krompir zajedno, o kakvom braku i vezi se ovde prica?![]()
. . . , a, za dorucak griz i jaja, obavezno.!?Mozda jaje pa pljas u glavu odma.
Ne bi doslo do istog.. . . , a, za dorucak griz i jaja, obavezno.!?
A on sa tobom?Ne bih mogla da budem s takvim covekom u vezi.
Haha, pusta mastaA on sa tobom?![]()
Ti recimo esenesovac a ona pumpa, i dalje bi se voleli?Bilo bi me bas briga.
Nabitnije je da se mi volimo
Možda bolje bez batina..samo promeniš simpatijuМоја симпатија је присталица копања литијума. Вероватно би батинама то решили а ја морао да упишем рударство и геологију.
Ne mora SNS..generalno politicar i pripadnik bilo koje strankeAko je za SNS, to je samo za jedan-dva sexa, maksimum, kakva bre veza?![]()
mehanizme koje imamo (intuicija i sl) "to" registruje i regulise u par sekundi i brze, (ono, ljubav na prvi pogled ili ...) e sad dal to slusamo ili ne, druga pricaJednom sam, ili 1.5 put bila sa nekim sa kim ne delim dominantan politički stav, onako u globalu, i moram da kažem da sam osećala da nismo iz istog sveta. Nekako kad god su ljudi slični, sličnih interesovanja za muziku, svet, sličnog stila, slažu se, slične kulture, iskustvo mi kaže da se i politički u osnovnim crtama preklapaju.
Boravim sa ljudima koji mi prijaju, a u to spada i političko uverenje.
možda bi ti se svidio život na visokoj nozi još pogotovo ako je maher u korupcijiNe bih mogla da budem s takvim covekom u vezi.
Yes.možda bi ti se svidio život na visokoj nozi još pogotovo ako je maher u korupciji
a bird again se doma kupa u mleku i naručuje guči onlajn.
"Bolje cio zivot bogatun, nego jedan dan siromah".!?možda bi ti se svidio život na visokoj nozi još pogotovo ako je maher u korupciji
a bird again se doma kupa u mleku i naručuje guči onlajn.
Ako je iz vlasti ebo bi vlast svako veče.
. . . , steta, nisam ni za vlas a ni za oposiciju ju jua ako je iz opozicije onda bi čitavu noć
ubi me znatiželja
![]()
znaci komplet disfunkcija. . . , steta, nisam ni za vlas a ni za oposiciju ju ju
. . . , ohh, ne, ne, ne, . . . , totalno sam straight, ni levo ni desno samo pravo.!?znaci komplet disfunkcija![]()
Развод партија је на првом месту.Da vam je partner političar sa čijim se stavovima ne slažete, .kako biste se ponašali u tom braku ili vezi ?
Možda bolje bez batina..samo promeniš simpatiju![]()
Kada bih shvatila da mi se ne poklapaju stavovi iskoristila bih priliku da se zaposlim u nekom ministarstvu ili komori preko muževljevog uticajaDa vam je partner političar sa čijim se stavovima ne slažete, .kako biste se ponašali u tom braku ili vezi ?