analiticki 12
Veoma poznat
- Poruka
- 11.022
Vase misljenje
Ruska lezernost i spontanost ili Zapadna disicplina i organizovanost
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svi nedovoljno razvijeni i nepravedni sistemi imaju tu svoju "duhovnost" i spontanost...Imamo je i mi itekako...Vase misljenje
Svi nedovoljno razvijeni i nepravedni sistemi imaju tu svoju "duhovnost" i spontanost...Imamo je i mi itekako...
To ti isto kao da kazes da ima neki srpski reditelj da je bolji od Tarkovskog ili da je neki srpski pisac bolji od DostojevskogNi jedno ni drugo. Imamo mi svoju srpsku duhovnost koja je normalnija od ruske. Rusi nemaju medu u duhovnosti, carski srednji put; upadaju u krajnosti.
a u tom zapadnom materijalizmu svi se pumpaju medjusobno a niko nije namiren?
pa onu vojnu tehnologiju što Rusi imaju a Zapad komplet nema nisu pravili boemi i ispičuture već elitni fizičari i matematičariOpet svako nesto drugo trazi ako si hemicar,matematicar,naucnik,doktor,inzenjer logicno da te vuce vise Zapad a ako si duhovnjak,saman,filozof,ideolog,samotnjak,boem logicnije je da te vise privlaci Rusija
Neko vise voli Spliberga a neko Tarkovskog opet pitanje senzibilteta,materijalizam daje odgovor na mnoga ali ne na sva pitanja
Tacno ali Zapad nudi bolje uslove danas tim ljudima za radpa onu vojnu tehnologiju što Rusi imaju a Zapad komplet nema nisu pravili boemi i ispičuture već elitni fizičari i matematičari![]()
masovno iseljavanje u Srbiju si zaboravioPomešo si depresiju, beznađe i melanholiju sa ležernošću
ako pogledaš masovno iseljavanje rusa i to pretežno mladih i obrazovanih u Ameriku i na zapad dobićeš odgovor na svoje pitanje
šta li ih navede onda da rade za svoju zemlju i da je ojačavaju?Tacno ali Zapad nudi bolje uslove danas tim ljudima za rad
Osjecaj pripadnosti jednom velikom i istorijskom narodu,koji je pobjednicki oni su ponosni,nisu lazne patriote a ne pricaju mnogo nisu neki govornici, vise su ljudi od akciješta li ih navede onda da rade za svoju zemlju i da je ojačavaju?
Zapad neće da prizna - Sloveni su najinteligentnijiOsjecaj pripadnosti jednom velikom i istorijskom narodu,koji je pobjednicki oni su ponosni,nisu lazne patriote a ne pricaju mnogo nisu neki govornici, vise su ljudi od akcije
Raj na zemlji.ruska duhovnost...nesto kao Roman Zbramovic...lepe devojke, kokain, jahte...dalje nastavite sami
tako nekako, samo treba biti malo mladji, da bu mogao da se izboris sa porocima...dzabe ti sve to, ako si star kao starac Foco od stotinu ljeta...podlozni smo iskusenjima...vecina bi se pridruzila AbramovicuRaj na zemlji.
Brate... mi nemamo ništa. (imamo, ali radi šok vrednosti)Ni jedno ni drugo. Imamo mi svoju srpsku duhovnost koja je normalnija od ruske. Rusi nemaju medu u duhovnosti, carski srednji put; upadaju u krajnosti.
Пуцају од братске православне љубави по УкрајиниZar Rusi, imaju duhovnost? Jel nas zajebavaš?![]()
Imamo mi i svoje velike pisce, svece, naučnike. Mali smo brojem, ali veliki duhom.To ti isto kao da kazes da ima neki srpski reditelj da je bolji od Tarkovskog ili da je neki srpski pisac bolji od Dostojevskog
Imamo itekako.Brate... mi nemamo ništa. (imamo, ali radi šok vrednosti)
Пуцају од братске православне љубави по Украјини![]()