- Poruka
- 377.460
Da vam je partner političar sa čijim se stavovima ne slažete, .kako biste se ponašali u tom braku ili vezi ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne bih mogla da budem s takvim covekom u vezi.Da vam je partner političar sa čijim se stavovima ne slažete, .kako biste se ponašali u tom braku ili vezi ?
Ne volim ostrašćene i zadrte ljude!Da vam je partner političar sa čijim se stavovima ne slažete, .kako biste se ponašali u tom braku ili vezi ?
Bilo bi me bas briga.Da vam je partner političar sa čijim se stavovima ne slažete, .kako biste se ponašali u tom braku ili vezi ?
Sve za ljubavNaravno da biramo osobe koje nam odgovaraju, to se valjda podrazumeva nego šta ako partner iznenada ode u suprotnu političku stranu? Šta činiti tada?
Spremati mu svaki dan boraniju za ručak?
Ah kak' si romantičan!Bilo bi me bas briga.
Nabitnije je da se mi volimo
Odakle sada Grčka i vila?Bio bih u grckoj u vili a ona nek radi sta oce
Generalizuješ.Politicar=lopov
Od te politike nam zavisi da li cemo uopste imati tu boraniju...Naravno da biramo osobe koje nam odgovaraju, to se valjda podrazumeva nego šta ako partner iznenada ode u suprotnu političku stranu? Šta činiti tada?
Hvala što si proširila temu..jer to jeste pitanje..Naravno da biramo osobe koje nam odgovaraju, to se valjda podrazumeva nego šta ako partner iznenada ode u suprotnu političku stranu? Šta činiti tada?
Da vam je partner političar sa čijim se stavovima ne slažete, .kako biste se ponašali u tom braku ili vezi ?
AaaUuu.!!! . . . . kako bi te simpatično olešila.!?!!!Моја симпатија је присталица копања литијума. Вероватно би батинама то решили а ја морао да упишем рударство и геологију.
AaaUuu.!!! . . . . kako bi te simpatično olešila.!?!!!![]()
Nista.Ako je za SNS, to je samo za jedan-dva sexa, maksimum, kakva bre veza?![]()
Ja sa SNS-ovcem ne bih mogao da odem na pijacu da kupimo krompir zajedno, o kakvom braku i vezi se ovde prica?Nista.
Blok odma.