Profili na Krstarici

Ja bih da ima opcija, makar je morali i plaćati, da se omogući da stavimo i moderatore na ignor. Ne vidim što je neophodno da ne možemo,
Neophodno je zato što moderator ponekad mora da ti piše ako si nevaljala, a i ako baš preteraš da ti pošalje i kaznu. Sve to ne bi mogao kad bi ga ignorisala.
Takođe pojedini modovi (recimo ja) napišu na nekoj temi neko bitno obaveštenje i ako bi ga neko ignorisao to ne bi mogao da vidi.

Neophodno je zato što moderator ponekad mora da ti piše ako si nevaljala, a i ako baš preteraš da ti pošalje i kaznu. Sve to ne bi mogao kad bi ga ignorisala.
Takođe pojedini modovi (recimo ja) napišu na nekoj temi neko bitno obaveštenje i ako bi ga neko ignorisao to ne bi mogao da vidi.
Aha, hvala na objašnjenju. Nek im ostanu otvorene poruke, šta me briga. Ne sviđa mi se ni što ne postoje kazne za njih kad baš prekrše pravilnik. No ajde, nije ovo tema o tome :) pa neću dalje.
Inače, da su svi moderatori poput tebe ovaj moj vapaj za opcijom ignore ne bi ni postojao :)

Moj profil je otvoren. Otvorene su i poruke.

Na Tviteru sam se registrovala sa nadimkom i pravim prezmenom. Na Fejsu imam i puno ime i prezime i nadimak i prezime.

To mi je navika jer sam imala blog sa domenom i hostom gde su stajali pravi podaci.

Ja sam svoj zaključala tek nedavno, prije 15-ak dana i to nakon što je moderator sa ovog foruma ušao na moj profil, uzeo sliku avatara, na nju docrtao sise i time me ismijavao, ponizio. Naravno da nije kažnjen ali sam se zapitala šta da mi je i prava slika bila na avataru? Ovako, zaključaj što se zaključati da i manje nerviranja.
Što nisi prijavila Lagerti?

Back