Imamo privatne poruke koje nisu za javnost... ovo na profilu je luk i voda...teorija zavere je samo onda kada to "odgore" potvrdi .
Do tada, to ostaje samo nase privatno misljenje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imamo privatne poruke koje nisu za javnost... ovo na profilu je luk i voda...teorija zavere je samo onda kada to "odgore" potvrdi .
Do tada, to ostaje samo nase privatno misljenje.
Aj sto zatvaras profil.hurr durr bacimo se na analizu korisnika pertowica
ni tasko nacic nije davio zene po beogradu. samo mu je to bila uloga

A i pp vidi bar osobaImamo privatne poruke koje nisu za javnost... ovo na profilu je luk i voda...
uh, nisam ovo boldovano razumeo. sta znaci?ma ko ce to meni upacio?
Ništa strašno... ja sam godinama imala...Ma sto je najsmesnije,za 2 godine ili manje ,svi ce na profilima imati fotke.
Za 2 godine nece forum ni postojati.Ma sto je najsmesnije,za 2 godine ili manje ,svi ce na profilima imati fotke.
Sad nije problem kad moze da se prijavi.Ništa strašno... ja sam godinama imala...
Ima i toga.Za 2 godine nece forum ni postojati.
Ma ne znam ni hocu li ja.nebitno.omakne se nekadZa 2 godine nece forum ni postojati.

nemojDodje mi da samu sebe prijavim za defetizam![]()

ni ja nikad ne znam gde sam.Jedino šta bih ostavila da bude obavezno javno je opcija "Sve započete teme" korisnika.
Zašto bi to bila privatna stvar, samo otežava pretragu neke teme. Desilo mi se da zaboravim na kom je pdf-u a znam ko je otvorio.
Mislim da hoće... verovatno u malkice drugačijoj formi...Za 2 godine nece forum ni postojati.
A sto se tice teme, koga interesuje ono sto pisem na temama zapratice, a koga ne, nece i ne vidim svrhu zasto bi mi sve bilo na izvolte.Ma ne znam ni hocu li ja.nebitno.omakne se nekad
Ne mogu da shvatim da se toliko bojite jedni drugih, da ste skoro svi zatvorili profile.
Koga se toliko plašite?
Pogledajte prilog 1660884
Vala istina koliko slika zenskih polnih organa sam dobio, da sam jednostavno morao da zatvorim pp, znaci perverznjakinje do bola.totalno neosnovana paranoja
i onako na profilu pise ono sto neko zeli da mu pise na profilu,
osim poruka
a i one se ne vide, osim ako dozvolite nekom da vas prati.
A i pracenje nisam primetio da ima bilo kakvu posebnu ulogu. Pratite nekog i sta?
Bolje bi bilo da postoji funkcija da ako nekog pratite da mozete da vidite gde je sve pisao/la pa ako vam se svidja osoba da mozete da odogovorite na postove.
a i PP zatvaraju - tek to, ne bi da se izrazavam ali poznato mi je da zene obicno gase pp jer dobijaju svasta
A ja uopšte nisam ukapirala da je to kao zahtev na fejsu i da je red da se uzvrati.A sto se tice teme, koga interesuje ono sto pisem na temama zapratice, a koga ne, nece i ne vidim svrhu zasto bi mi sve bilo na izvolte.
Ima i bezobraznih, zapratis i nece da uzvrati zato je pre bilo bolje, posalje se zahtev kao na fejsu.
Nisu normalneVala istina koliko slika zenskih polnih organa sam dobio, da sam jednostavno morao da zatvorim pp, znaci perverznjakinje do bola.
ovo nisam imala pojma da postoji stvarno..Vala istina koliko slika zenskih polnih organa sam dobio, da sam jednostavno morao da zatvorim pp, znaci perverznjakinje do bola.
Ma zezam se bre....nema ovde takvih forumasica.Nisu normalne
Није да има шта да тражим по туђим профилима, али се слажем да је, не знам, бзв...Ne mogu da shvatim da se toliko bojite jedni drugih, da ste skoro svi zatvorili profile.
Koga se toliko plašite?
Pogledajte prilog 1660884