Profili na Krstarici

totalno neosnovana paranoja

i onako na profilu pise ono sto neko zeli da mu pise na profilu,
osim poruka
a i one se ne vide, osim ako dozvolite nekom da vas prati.
A i pracenje nisam primetio da ima bilo kakvu posebnu ulogu. Pratite nekog i sta?
Bolje bi bilo da postoji funkcija da ako nekog pratite da mozete da vidite gde je sve pisao/la pa ako vam se svidja osoba da mozete da odogovorite na postove.

a i PP zatvaraju - tek to, ne bi da se izrazavam ali poznato mi je da zene obicno gase pp jer dobijaju svasta
A pa ti me pratis i ja tebe, ja sam to zaboravio
Postove mozes lako videti tako sto udjes na broj poruka i kliknes, kod bilo kojeg forumasa/ forumasice.

Kad nije briga čemu žalba na zatvaranje?

---

I još, otvoren profil: nakači ti se budala i u dva klika vidi gde i šta je poslednje pisano i eto i nje tamo, makar nikad ranije na tom pdf-u/tim temama. Ovako kad treba malo da se pomuče uglavnom odustanu.

Kad nije briga čemu žalba na zatvaranje?

---

I još, otvoren profil: nakači ti se budala i u dva klika vidi gde i šta je poslednje pisano i eto i nje tamo, makar nikad ranije na tom pdf-u/tim temama. Ovako kad treba malo da se pomuče uglavnom odustanu.
Opušteno.
I ja sam imala dugo, do nedavno, zatvoren profil. Kad sam se vratila bilo je više zatvorenih. Pa onda i ja ':confused:

Ljudi su otudjeni i nikad gore nije bilo, meni licno smeta zivotna kolotecina, camotinja kako bih nazvao.
Ma ono kad su spominjali kako kapitalizam sa sobom nosi i otuđenost jednih od drugih, nismo ni znali šta to znači. Sad znamo.
Trka za parama, eto šta.
Bukvalno imam trenerke, pidžame, i nešto kulturno.
Htela da idem u pozorište, i nisam znala šta da obučem.
Patike i trenerku?
Ma lakše mi onda da hodam sama i fotkama mace, ptice, šumu, drvo.
Drvo je komunikativnije od ljudi.

Ma ono kad su spominjali kako kapitalizam sa sobom nosi i otuđenost jednih od drugih, nismo ni znali šta to znači. Sad znamo.
Trka za parama, eto šta.
Bukvalno imam trenerke, pidžame, i nešto kulturno.
Htela da idem u pozorište, i nisam znala šta da obučem.
Patike i trenerku?
Ma lakše mi onda da hodam sama i fotkama mace, ptice, šumu, drvo.
Drvo je komunikativnije od ljudi.
Dreskod za pozorište je bio malo relaksiran...dok ga novopečene "elite" što se danju vrte po fensi restoranima i šoping molovima nisu zaposele i podigle standard.

Ne mogu da shvatim da se toliko bojite jedni drugih, da ste skoro svi zatvorili profile.
Koga se toliko plašite?
Pogledajte prilog 1660884
Promenilo se to, ranije je dugo vremena bilo da se vide svi profili, i mnogo sto sta se uostalom, promenilo.

Licno ga ne krijem, ali sam odavno zatvorila poruke na njemu.

Sada mi tudji profili znace samo utoliko da lakse nadjem poruku posto jos uvek odgovaram na reputacije tj. "lajkove", ali moze i tako sto potrazim u pretrazi.

Neko voli da je javan, neko da se ne vidi, koliko ljudi toliko cudi.

Jedino mi nikad nece biti jasni ljudi koji te pozovu za prijatelja (tj. prate),a zatim kad uzvratis, od tebe kriju profil. Caknuto...

Back