- Poruka
- 34.856
Ne mogu da shvatim da se toliko bojite jedni drugih, da ste skoro svi zatvorili profile.
Koga se toliko plašite?
Koga se toliko plašite?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
onda ti je svakako na izvolte , kakve veze ima...Ne vidim poentu da profil drzim na izvolte a i ovako moderatori mogu da vrsljaju kako im se cefne.
tako im naredjeno.Ne mogu da shvatim da se toliko bojite jedni drugih, da ste skoro svi zatvorili profile.
Koga se toliko plašite?
Pogledajte prilog 1660884
ko im naredio>tako im naredjeno.
samo ce ti se reci.........citaj samo njihove komentare.ko im naredio>
Meni je to neshvatljivo. Sve Brankice StankovićNe mogu da shvatim da se toliko bojite jedni drugih, da ste skoro svi zatvorili profile.
Koga se toliko plašite?
Pa u čemu je problem da ga otvoriš?Ne vidim poentu da profil drzim na izvolte a i ovako moderatori mogu da vrsljaju kako im se cefne.
Meni je to neshvatljivo. Sve Brankice Stanković
Posebno kod moderatora. Kao, policajac se plaši da ga na ulici neko me prepozna pa stavi brkove kačket i naočare
![]()
Слажем се. Откривају приватне фотографије, причају интимне ствари о свом животу, а онда ограниче профил.Ne mogu da shvatim da se toliko bojite jedni drugih, da ste skoro svi zatvorili profile.
Koga se toliko plašite?
Valjda lakše okačiti fotkuСлажем се. Откривају приватне фотографије, причају интимне ствари о свом животу, а онда ограниче профил.![]()
A šta tamo tako važno piše?Ne vidim poentu da profil drzim na izvolte a i ovako moderatori mogu da vrsljaju kako im se cefne.
Moj na izvolte.Ne vidim poentu da profil drzim na izvolte a i ovako moderatori mogu da vrsljaju kako im se cefne.
problem vecine jeste da tripuju da im je profil na krsti neki autobiografski gde moras svoj zivot,poglede, zanimanja da prezentujes ostalim korisnicima.Ne mogu da shvatim da se toliko bojite jedni drugih, da ste skoro svi zatvorili profile.
Koga se toliko plašite?
Teorija zavere na vidiku!!!samo ce ti se reci.........citaj samo njihove komentare.
Bravo! Samovažnost je neuništiva...problem vecine jeste da tripuju da im je profil na krsti neki autobiografski gde moras svoj zivot,poglede, zanimanja da prezentujes ostalim korisnicima.
'nooogo ga brate licno dozivljavate.
ja sam tu dvadeset i jednu godinu, od prvog meseca foruma. a bio sam svasta. sto po zanimanju, sto po nacionalnosti ili politickom ubedjenju
umesto da gledate na forum kao igricu gde imas nekog karaktera kog setas, ljudi ocajnicki pokusavaju da nametnu svoje misljenje.
ali kao sto smo rekli jos davne 2003te. NIJE INTERNET ZA SVAKOGA
Jedva sam skapirala koje noževe, toliko registrujem reklame ( sad ću da isklikćem nekoliko, da okajem greh nesavesnog forumaša)Lule, sve se nema a dilaš nožOve po Krsti..Pogledajte prilog 1660897
teorija zavere je samo onda kada to "odgore" potvrdi .Teorija zavere na vidiku!!!
i to tupe, hahahhaLule, sve se nema a dilaš nožOve po Krsti..Pogledajte prilog 1660897
Bravo! Samovažnost je neuništiva...
ma svejedno mi kompletsamo ce ti se reci.........citaj samo njihove komentare.
bas..Meni je to neshvatljivo. Sve Brankice Stanković
Posebno kod moderatora. Kao, policajac se plaši da ga na ulici neko me prepozna pa stavi brkove kačket i naočare
![]()
A šta tamo tako važno piše?
hahahha, ..ccMoj na izvolte.
Rado ga nudim politicarima u Srbiji.
Srecom pa znamo da ih naostrimo.i to tupe, hahahha