Profili na Krstarici

Жижи

@ White Queen ❤️
VIP
Poruka
34.856
Ne mogu da shvatim da se toliko bojite jedni drugih, da ste skoro svi zatvorili profile.
Koga se toliko plašite?
IMG_20241222_133855.jpg

Ne mogu da shvatim da se toliko bojite jedni drugih, da ste skoro svi zatvorili profile.
Koga se toliko plašite?
Pogledajte prilog 1660884
Слажем се. Откривају приватне фотографије, причају интимне ствари о свом животу, а онда ограниче профил. :rotf:

Koga se toliko plašite?
Pogledajte prilog 1660884
problem vecine jeste da tripuju da im je profil na krsti neki autobiografski gde moras svoj zivot,poglede, zanimanja da prezentujes ostalim korisnicima.

'nooogo ga brate licno dozivljavate.

ja sam tu dvadeset i jednu godinu, od prvog meseca foruma. a bio sam svasta. sto po zanimanju, sto po nacionalnosti ili politickom ubedjenju

umesto da gledate na forum kao igricu gde imas nekog karaktera kog setas, ljudi ocajnicki pokusavaju da nametnu svoje misljenje.

ali kao sto smo rekli jos davne 2003te. NIJE INTERNET ZA SVAKOGA

problem vecine jeste da tripuju da im je profil na krsti neki autobiografski gde moras svoj zivot,poglede, zanimanja da prezentujes ostalim korisnicima.

'nooogo ga brate licno dozivljavate.

ja sam tu dvadeset i jednu godinu, od prvog meseca foruma. a bio sam svasta. sto po zanimanju, sto po nacionalnosti ili politickom ubedjenju

umesto da gledate na forum kao igricu gde imas nekog karaktera kog setas, ljudi ocajnicki pokusavaju da nametnu svoje misljenje.

ali kao sto smo rekli jos davne 2003te. NIJE INTERNET ZA SVAKOGA
Bravo! Samovažnost je neuništiva...

samo ce ti se reci.........citaj samo njihove komentare.
ma svejedno mi komplet :lol:
Meni je to neshvatljivo. Sve Brankice Stanković :mrgreen:
Posebno kod moderatora. Kao, policajac se plaši da ga na ulici neko me prepozna pa stavi brkove kačket i naočare
:lol:
bas..
A šta tamo tako važno piše?
:zcepanje: vojna tajna sfrj
Moj na izvolte.
Rado ga nudim politicarima u Srbiji.
hahahha, ..cc

Back