Profili na Krstarici

You do exactly what you do

ancient greece mac GIF by ALEX KAO

Ne mogu da shvatim da se toliko bojite jedni drugih, da ste skoro svi zatvorili profile.
Koga se toliko plašite?
Pogledajte prilog 1660884
Znam da ti možda nije jasno, ali stvarno moramo da shvatimo da ljudi nisu svi isti. Svako ima svoje razloge zašto nešto radi, i to što neko ima zaključan profil, ne znači da se plaši ili da ima nešto da skriva. Možda jednostavno želi da zadrži privatnost, ili jednostavno ne želi da deli previše o svom životu sa svima. To što je tvoj profil otključan je tvoja lična odluka, i to treba da se poštuje. Svi imamo pravo da upravljamo svojim profilima onako kako mi želimo, i to je u redu. Nema potrebe da razumeš baš svaki razlog iza nečijeg ponašanja, treba samo da prihvatiš činjenicu da to ne ugrožava tebe niti bilo koga drugog...ako te interesuje vise o meni pitaj me privatno i ja cu ti odgovoriti..

Moj je d'izvinite "na izvol'te" svima.
Od podataka imam svoj potpis, članove koje pratim, mogu da se vide postovi, a svakako se vide kod svih na ovaj ili onaj način,
bezbroj drage muzike od dragih mi ljudi.

Na kraju, postoji opcija za brisanje ukoliko neko napiše nešto nedolično, što se nije nikad desilo.
Ajoj, 20 godina član Krste.
Trebali bi penziju da ti daju:lol:

Никад нисам мењао надимак, чак ни аватар.
Потпис сам заслужио победом на једном књижевном конкурсу.
Преко интернета ионако нико не може сазнати ништа битно о мени...
Зато ми је профил и отворен и док сам овде, тако ће и бити...

Znam da ti možda nije jasno, ali stvarno moramo da shvatimo da ljudi nisu svi isti. Svako ima svoje razloge zašto nešto radi, i to što neko ima zaključan profil, ne znači da se plaši ili da ima nešto da skriva. Možda jednostavno želi da zadrži privatnost, ili jednostavno ne želi da deli previše o svom životu sa svima. To što je tvoj profil otključan je tvoja lična odluka, i to treba da se poštuje. Svi imamo pravo da upravljamo svojim profilima onako kako mi želimo, i to je u redu. Nema potrebe da razumeš baš svaki razlog iza nečijeg ponašanja, treba samo da prihvatiš činjenicu da to ne ugrožava tebe niti bilo koga drugog...ako te interesuje vise o meni pitaj me privatno i ja cu ti odgovoriti..
verujem da je gospodza zizi od onih sredovecnih menopauzicarki sto na fejsbuku sa punim imenom i prezimenom dnevno seruje pun K slika tipa; dobro jkutro, kafica, neke ruze, i neki smorisa citati.

i za nekoga sa takvom dijagnozom je neverovatno zamisliti da neko ne stavlja na tacnu svoj profil na krsti

Back