Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 54.228
Ne znam, nisam provjeravalaNije?
What do I do now

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam, nisam provjeravalaNije?
What do I do now
legendoNe znam, nisam provjeravala![]()
You do exactly what you doNije?
What do I do now
Поравнај више то брдо сваке залудности
Neka ga nivelišeПоравнај више то брдо сваке залудности![]()
I meni dosta smeta.Због тога не могу да видим на профилу да ли је особа мушког или женског рода да знам да се обраћам
Ego manijaka,emotivnih vampira,napadnih navalentnih pohotnih forumasicaNe mogu da shvatim da se toliko bojite jedni drugih, da ste skoro svi zatvorili profile.
Koga se toliko plašite?
Pogledajte prilog 1660884
Ima svega.Ego manijaka,emotivnih vampira,napadnih navalentnih pohotnih forumasica![]()
Znam da ti možda nije jasno, ali stvarno moramo da shvatimo da ljudi nisu svi isti. Svako ima svoje razloge zašto nešto radi, i to što neko ima zaključan profil, ne znači da se plaši ili da ima nešto da skriva. Možda jednostavno želi da zadrži privatnost, ili jednostavno ne želi da deli previše o svom životu sa svima. To što je tvoj profil otključan je tvoja lična odluka, i to treba da se poštuje. Svi imamo pravo da upravljamo svojim profilima onako kako mi želimo, i to je u redu. Nema potrebe da razumeš baš svaki razlog iza nečijeg ponašanja, treba samo da prihvatiš činjenicu da to ne ugrožava tebe niti bilo koga drugog...ako te interesuje vise o meni pitaj me privatno i ja cu ti odgovoriti..Ne mogu da shvatim da se toliko bojite jedni drugih, da ste skoro svi zatvorili profile.
Koga se toliko plašite?
U pravu siZnam da ti možda nije jasno, ali stvarno moramo da shvatimo da ljudi nisu svi isti. Svako ima svoje razloge zašto nešto radi, i to što neko ima zaključan profil, ne znači da se plaši ili da ima nešto da skriva. Možda jednostavno želi da zadrži privatnost, ili jednostavno ne želi da deli previše o svom životu sa svima.
Ajoj, 20 godina član Krste.Moj je d'izvinite "na izvol'te" svima.
Od podataka imam svoj potpis, članove koje pratim, mogu da se vide postovi, a svakako se vide kod svih na ovaj ili onaj način,
bezbroj drage muzike od dragih mi ljudi.
Na kraju, postoji opcija za brisanje ukoliko neko napiše nešto nedolično, što se nije nikad desilo.
Odrasla sam na Forumu ali bukvalno odrasla maloletan "otključan" član".Ajoj, 20 godina član Krste.
Trebali bi penziju da ti daju![]()
I ne menjaš nik i Desert Rose 10 godina.Odrasla sam na Forumu ali bukvalno odrasla maloletan "otključan" član".![]()
Desert Rose je nagrada za pobedu na vanrednom takmičenju, Beautiful dodato, nik ne menjam niti ću. : )I ne menjaš nik i Desert Rouz 10 godina.
Dobro, avatar si menjala nekoliko puta.Desert Rose je nagrada za pobedu na vanrednom takmičenju, Beautiful dodato, nik ne menjam niti ću. : )
I jam sam 5X.Dobro, avatar si menjala nekoliko puta.
verujem da je gospodza zizi od onih sredovecnih menopauzicarki sto na fejsbuku sa punim imenom i prezimenom dnevno seruje pun K slika tipa; dobro jkutro, kafica, neke ruze, i neki smorisa citati.Znam da ti možda nije jasno, ali stvarno moramo da shvatimo da ljudi nisu svi isti. Svako ima svoje razloge zašto nešto radi, i to što neko ima zaključan profil, ne znači da se plaši ili da ima nešto da skriva. Možda jednostavno želi da zadrži privatnost, ili jednostavno ne želi da deli previše o svom životu sa svima. To što je tvoj profil otključan je tvoja lična odluka, i to treba da se poštuje. Svi imamo pravo da upravljamo svojim profilima onako kako mi želimo, i to je u redu. Nema potrebe da razumeš baš svaki razlog iza nečijeg ponašanja, treba samo da prihvatiš činjenicu da to ne ugrožava tebe niti bilo koga drugog...ako te interesuje vise o meni pitaj me privatno i ja cu ti odgovoriti..
nece svako da mu saljes nude fotke u pp.Ne mogu da shvatim da se toliko bojite jedni drugih, da ste skoro svi zatvorili profile.
Koga se toliko plašite?
Sebe retko slikam komšija.Dobro, avatar si menjala nekoliko puta.