Cynic
Primećen član
- Poruka
- 951
Ništa, nego eto malo drame.Ti sama često potenciraš seksualne pošalice.
Tresnuo i on, nisi prihvatila, reagovala si, nije se nastavljao i šta sad
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ništa, nego eto malo drame.Ti sama često potenciraš seksualne pošalice.
Za jedne rukom docrtane sise - prestrogoBlokira mu IP
I šta sa tim kad se koristi vpn ili Tor?Može se blokirati IP.
Taman sam čitao temu![]()
Može se blokirati IP.
Taman sam čitao temu![]()
NeZa jedne rukom docrtane sise - prestrogo
Onda ništa.I šta sa tim kad se koristi vpn ili Tor?
Ustao sam ja rano, oko 10.pametno moje.
Eci ce napajo?![]()
Ti sama često potenciraš seksualne pošalice.
Ni u kafančugi
Ima načinOnda ništa.
NI u kafančugi. Danas njoj sutra tvom detetu?Ni u kafančugi
Nacrtano je njenom avataru, ne njenoj slici, koliko sam razumeo.NI u kafančugi. Danas njoj sutra tvom detetu?
MjokNacrtano je njenom avataru, ne njenoj slici, koliko sam razumeo.
Mislim da je to previše drame za to.
Verujem da mu je forum procvetao.Za sitnije stvari je jedan lik(D.) izbacivao sa foruma i blokirao IP.
Ne ovog.
Ne zanimaju me, redovno ih kršim.Pročitaj pravila Krstarice
Ma nije to. Nego, šala, da bi bila šala, mora da ima granice.Verujem da mu je forum procvetao.
Ljudi, razlikujte poneku uvredu u žaru rasprave, neslanu šalu, podršku stava od vređanja, proganjanja, pretnji, čoporašenja.
Niste maji
A kako ze ogranicava o oDgranicava profil na krstarici?Ne mogu da shvatim da se toliko bojite jedni drugih, da ste skoro svi zatvorili profile.
Koga se toliko plašite?
Pogledajte prilog 1660884
Hvala. Inače ja nikad nisam ignorisao članove prosto zato što onda ne bih mogao da vidim ni teme koje otvaraju.Aha, hvala na objašnjenju. Nek im ostanu otvorene poruke, šta me briga. Ne sviđa mi se ni što ne postoje kazne za njih kad baš prekrše pravilnik. No ajde, nije ovo tema o tomepa neću dalje.
Inače, da su svi moderatori poput tebe ovaj moj vapaj za opcijom ignore ne bi ni postojao![]()
Naravno, ali ako se nastavlja.Ma nije to. Nego, šala, da bi bila šala, mora da ima granice.
Da, ta stranica Poruke na profilima može da se zloupotrebi od strane raznih pakosnikaDa razni fasisti ne bi piskarali ljudima po profilu razne uvrede.