malasajupitera
Zainteresovan član
- Poruka
- 375
Ono sto volis treba da bude izbor tvoje karjere, jer jedino tako mozes uspeti.Jel te zanima umetnost...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U NS-probaj, mislim da imas mogucnosti, mada ti si 92 jel, pa imas jos vremena jel tako, ove godine upisuje 91-il sam se ja zabrojala, u svako slucaju probaj, sad ne znam jel tipujes na NS, BG, mislim da u NS ima manje protekcije, i da zaista hoce da prime talente.No nije ovo teme o tome tako da necu siriti...A da imas talenta-imas bar po karti...
Ciao svima!
Ja posle visegodinje paue zavrsvam psihologiju (koju sam i sa zakasnjenjem upisala), imam jos par ispita do kraja. U medjuvremenu sam radila (i radim) kao prevodilac.
Hoce li neko da mi kaze ima li sanse da ikada radim u struci (ili sta vezano za humanitarije), ili da pod stare dane upisem jezike...?
Hvala!
![]()
Psihologija spada u domen XII polja, a vladar u tvom slucaju je SA koji je u inkonjukciji sa ovim tvojim MO u Ribama - aspekt sam po sebi nije bas najbolji, verujem da bi se ti previse vezala za pacijente i prilazila bi im previse subjektivno; sa druge strane, mislim da bi tebi, za tvoj licni razvoj, mnogo pomoglo bavljenje psihologijom. MO u Ribama jeste sazaljiv na sve zivo, ali ako se pravilno koristi (posto je MO u Ribama dobar, a i SA u VII polju) daje izvrsne psihologe, verovatno ces instiktivno osetiti kako treba da pridjes kome, a ne na osnovu onoga sto si ucila na fakultetu. MC ti je u Skorpiji, sto je isto polozaj dobar za bavljenje "ljudskom dusom" uopste, izmedju ostalog i za psihologe, ali i za kriminalistiku - pokusaj kao recimo psiholog u policiji (imas neku visu skolu u S. Mitrovici sa smerom bas za to, raspitaj se, verovatno ce ti priznati diplomu, pa ako imas par ispita razlike da das ne budi lenja), neki strucnjak za izradu psiho profila i tako to...