PROFESIONALNA ORJENTACIJA I NATAL

Nisam gledala direkcije ( trebalo bi i to uraditi ) vec sam shvatila da mu je tad Saturnov povratak koji nije nimalo lak ni za koga. Tada Saturn zadaje jos jednu tesku lekciju vezano za ono polje gde se Saturn nalazi u natalu to je kod nje brak ( jer je em Saturn u VII polju em u konjukciji sa venerom ( tako da ce tu imati jednu losije iskustvo na tom polju to nisam htela da joj ili da mu pominjem. Takodje joj je Sunce na 29 Skorpije dispozitor mars pluton aspekt. Ima i veneru u VIII polju! ) Vidis da joj Jupiter na vrhu II polja dolazi iz natalnog VII polja bracnog partnera!

O cemu se ovo radi :sad2:

O cemu se ovo radi :sad2:

Pa neki problem s brakom tj. bracnim partnerom nije nista ( pogotovu ne po tebe ) :mrgreen:
Samo ces biti pod stresom.
Ma meni se taj tvoj uopste ne svidja stipsa, koja voli tudje pare, tj. da zivi na tudj racun.
Napravi ti draga moja 2 racuna! Jedan za koji ce On znati i drugi koji ce biti "top secret" za njega. Samo ces se tako sacuvati finansijsiki od njega.

Pa neki problem s brakom tj. bracnim partnerom nije nista ( pogotovu ne po tebe ) :mrgreen:
Samo ces biti pod stresom.
Ma meni se taj tvoj uopste ne svidja stipsa, koja voli tudje pare, tj. da zivi na tudj racun.
Napravi ti draga moja 2 racuna! Jedan za koji ce On znati i drugi koji ce biti "top secret" za njega. Samo ces se tako sacuvati finansijsiki od njega.

Лелеееее нахватаћу неку спонзорушу :???::???::???::???:
Можеш ли ми само рећи кад ће се појавити тај прилепак :mrgreen: да знам ко је па да га ногирам...:banovati:

Лелеееее нахватаћу неку спонзорушу :???::???::???::???:
Можеш ли ми само рећи кад ће се појавити тај прилепак :mrgreen: да знам ко је па да га ногирам...:banovati:

Mislim da se pre 29.5 godine ne trebas ni vencavati, tj. niti ziveti sa nekim jer se to astroloski isto gleda kao brak. I ako je to za tebe saomo zabavljanje i eto zivite zajedno a samo ste momak i devojka - to je BRAK i takav se moze pojaviti i kroz takvu jednu pricu. Ono so je bitno jeste to da ces morati imati jednu duuuguu vezu pre braka i to sa 7-8,9 godina starijom osobom od sebe. A na zajednicki zivot ili brak najbolje da ne racunas pre 29.5 god. Jer su partnerstva do tad mnogo gora nego li posle. A kad Saturn predje preko Saturna veliki deo karme se odradio i moses da ocekujes bolju buducnost ( naravno ako do tad nisi navukla novu losu karmu ( greh ) u ljubavi - bila losa u partnerstvima, tj. los partner drugoj osobi, kvarila tudje veze ili brakove da bi dosla do te osobe itd .)
A sto se tive ljudavi pa evo mart i sad Jul su ti dusu dali za pocinjanje veke lepe veze sa starijom osobom, ili osobom koju poznajes od pre a bice da je i jedno i drugo.
Pa uzivaj!

Ovako vidm da vi to lepo i smisleno tumacite...pa da postavim i ja.Ja studiram filoloski...treca sam godina....opala mi je nesto motivacija...nesto bih menjala(mozda zbog Ur90Ur, ili Sa 90 vladar 9)..ne bih da odustajem NIKAKO....ali nisam nesto nacisto sta bih.Jedan astrolog mi je rekao da je meni samo bitno da se dobro udam(?!), i da sam ja od onih koje sve hoce(?)..
E sad mene zanima svasta...jezici naravno....turizam...politika...mediji..Ipak nisam od onih koji rasipaju energiju na 100 strana a ne urade nista...pa me sve nekako strah da necu pogresiti i da ja mozda nisam za to...u jedno sam sigurna nema sanse da radim nesto u kancelariji i jednolicno...to bi me doslovno ubilo u pojam....
sta vi mislite sta mi je ciniti,koja profesija bi mi legla, onako astroloski ovo znaci ovo a ovo ono:)jer se ja trudim da istumacim svoj natal.....
Iskreno najvise bih volela da odem odavde,
17.11.1985.Sremska Mitrovica 9:30 am
pozdrav svim dobrim ljudima koji imaju strpljenja da tumace......:)

trenutno sam orjentisana na jezike, zanima me takodje i novinarstvo, psihologija...
Upisala sam smer turisticki tehnicar, isto me zanima da li cu to mozda da nastavim....
Sve u svemu, zanima me da li cu uspeti u nekoj toj profesiji, posto sam veom ambiciozna, i volela bih da postignem nesto.

Ovako vidm da vi to lepo i smisleno tumacite...pa da postavim i ja.Ja studiram filoloski...treca sam godina....opala mi je nesto motivacija...nesto bih menjala(mozda zbog Ur90Ur, ili Sa 90 vladar 9)..ne bih da odustajem NIKAKO....ali nisam nesto nacisto sta bih.Jedan astrolog mi je rekao da je meni samo bitno da se dobro udam(?!), i da sam ja od onih koje sve hoce(?)..
E sad mene zanima svasta...jezici naravno....turizam...politika...mediji..Ipak nisam od onih koji rasipaju energiju na 100 strana a ne urade nista...pa me sve nekako strah da necu pogresiti i da ja mozda nisam za to...u jedno sam sigurna nema sanse da radim nesto u kancelariji i jednolicno...to bi me doslovno ubilo u pojam....
sta vi mislite sta mi je ciniti,koja profesija bi mi legla, onako astroloski ovo znaci ovo a ovo ono:)jer se ja trudim da istumacim svoj natal.....
Iskreno najvise bih volela da odem odavde,
17.11.1985.Sremska Mitrovica 9:30 am
pozdrav svim dobrim ljudima koji imaju strpljenja da tumace......:)

Ne znam na osnovu natalne karte, ali na osnovu napisanog, mogla bi da budeš novinar. ( tu mislim na istraživačko novinarstvo, ne na tračeve i tabloide)Tako ne bi morala da menjaš fakultet.

Svaka čast, kao velika! :) :ok:

U međuvremenu, dok nam neko ne protumači naše karte, imaš temu o tumačenju natalnih karata, kao mala školica astrologije, pa kreneš od početka, i nađeš tako neke smernice... Korisno je znati, može se dosta naučiti.
Jedino što ne možemo sami sebi tumačiti horoskop, a da budemo sigurni da smo to dobro uradili - i astrolozi pitaju jedan drugog za svoje horoskope. :bye:

Otvaram novu temu ali molim za pomoc i ostale na forumu jer smatram da nisam bas najvise strucna za odrzavanje ove teme..Zamisljena je kao mesto gde ce se ostavljati natalne karte sa pitanjima o izboru profesija odnosno posla, koji najvise lezi osobi po natalu i za one koji postavljaju pitanja sta da odaberu od fakulteta ili srednjih skola sto bi im po natalu leglo za kasniji odabir posla.

Pa da je razradimo zajedno...imam vec takva pitanja pa cu ih malo kasnije prebaciti ovde..

U nedoumici sam sta da upisem. Ucim srednju muzicku, treci sam razred, ali mi malo fali da je napustim. Potpuno sam izgubljena i trebao bi mi ovakav vid pomoci. :sad2:Razmisljam o glumi. Sta bi mi po natalnoj odgovaralo, ne znam, jer je moje poznavanje astrologije minimalno. :( Bila bih jako zahvalna ako bimi neko sa foruma pomogao.:worth:
Hvala unaprijed:bye:

Muci me fax ....hm nije baas sjajno ...pricala sam vec sa white dragon ...pa da vidim jos necije misljenje ...

Prilozi

• sm.jpg
    sm.jpg
    60,2 KB · Pregleda: 6
Dear HIMHIMHIM ....

Ti imas horoskop muzicara, te to sunce u biku u konj. sa venerom , imas lep glas, pa asc. rak pa mesec vladaoc horoskopa u V kuci (kreativnost) MC u ribama - karijera u umetnosti.(muzika,film)
To sto si htela da napustis je moglo da se dogodi za vreme tranzitnog Saturna u lavu koji je mnoge mucio do pre godinu dana, pa ti je generalno bio naporan period.
Zbog marsa u ovnu u X polju mozda bi ti odgovaralo da budes dirigent, ili muz.producent, ili neko ko ima dominantnu ulogu . Tipa ako pravis bend, da budes glavni instrument.(ili pevacica) Ili npr. ako sviras violinu u orkestru, trebalo bi da budes prva violina...
Dominantna uloga je nesto ka cemu treba da stremis, a posto ne znam na kom si odseku navela sam ti ono gore primera radi.
Muzika zahteva dosta vezbanja i odricanja, ali vredi jer, mozda lepseg posla i nema. Gluma ok, i to bi mogla ali je tvoj talenat za muziku mnogo naglaseniji...
U svakom slucaju sa UR i NE koji su ugaoni i u tvom polju javnosti, publika ce te dozivljavati kao harizmaticnu i drugaciju od ostalih...
Glumci uglavnom imaju jako naglasenog lava, ribe, neptun, petu kucu ,naravno XII polje , cesto je naglaseni vodeni znaci - zbog senzitivnosti jer mogu da se uzivljavaju u tudje uloge...
Ako hoces nesto da pitas javi se na private

Back