PROFESIONALNA ORJENTACIJA I NATAL

Mislim da se pre 29.5 godine ne trebas ni vencavati, tj. niti ziveti sa nekim jer se to astroloski isto gleda kao brak. I ako je to za tebe saomo zabavljanje i eto zivite zajedno a samo ste momak i devojka - to je BRAK i takav se moze pojaviti i kroz takvu jednu pricu. Ono so je bitno jeste to da ces morati imati jednu duuuguu vezu pre braka i to sa 7-8,9 godina starijom osobom od sebe. A na zajednicki zivot ili brak najbolje da ne racunas pre 29.5 god. Jer su partnerstva do tad mnogo gora nego li posle. A kad Saturn predje preko Saturna veliki deo karme se odradio i moses da ocekujes bolju buducnost ( naravno ako do tad nisi navukla novu losu karmu ( greh ) u ljubavi - bila losa u partnerstvima, tj. los partner drugoj osobi, kvarila tudje veze ili brakove da bi dosla do te osobe itd .) A sto se tive ljudavi pa evo mart i sad Jul su ti dusu dali za pocinjanje veke lepe veze sa starijom osobom, ili osobom koju poznajes od pre a bice da je i jedno i drugo.
Pa uzivaj!

Kakva bre losa karma???

Pa mene ceka ljubavno izgnanstvo onda????

Nadam se kad prodje ovaj saturn da sve krene lepo, a ja zabiberila corbu pre?! Ma jel to stvarno?

Sta mislite cime ce se baviti ova osoba?
Profit od fakulteta postoji ali da li kroz profesiju? :-)
Vezba cini majstora!
profesija.gif

i mene interesuje ovako nesto,dobo pozdrav

Dear HIMHIMHIM ....

Ti imas horoskop muzicara, te to sunce u biku u konj. sa venerom , imas lep glas, pa asc. rak pa mesec vladaoc horoskopa u V kuci (kreativnost) MC u ribama - karijera u umetnosti.(muzika,film)
To sto si htela da napustis je moglo da se dogodi za vreme tranzitnog Saturna u lavu koji je mnoge mucio do pre godinu dana, pa ti je generalno bio naporan period.
Zbog marsa u ovnu u X polju mozda bi ti odgovaralo da budes dirigent, ili muz.producent, ili neko ko ima dominantnu ulogu . Tipa ako pravis bend, da budes glavni instrument.(ili pevacica) Ili npr. ako sviras violinu u orkestru, trebalo bi da budes prva violina...
Dominantna uloga je nesto ka cemu treba da stremis, a posto ne znam na kom si odseku navela sam ti ono gore primera radi.
Muzika zahteva dosta vezbanja i odricanja, ali vredi jer, mozda lepseg posla i nema. Gluma ok, i to bi mogla ali je tvoj talenat za muziku mnogo naglaseniji...
U svakom slucaju sa UR i NE koji su ugaoni i u tvom polju javnosti, publika ce te dozivljavati kao harizmaticnu i drugaciju od ostalih...
Glumci uglavnom imaju jako naglasenog lava, ribe, neptun, petu kucu ,naravno XII polje , cesto je naglaseni vodeni znaci - zbog senzitivnosti jer mogu da se uzivljavaju u tudje uloge...
Ako hoces nesto da pitas javi se na private

Ok, hvala ti. Kazu mi da mi je dosta izrazen taj jadni rak:roll::hahaha::roll:
Sve napisano je tacno.

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?...&smon=10&syr=2008&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=

Naredna godina je sigurno jedna od prelomnih u zivotu ovog mladog bica. Nisam sigurna sta bi mu trebalo preporuciti kao potencijalnu profesiju a on je u potpunoj konfuziji sta bi to moglo da bude. Nema nikakvih osobitih interesovanja niti naklonosti. Neka sugestija? Moram da napomenem da mi se nimalo ne dopadaju njegova 4. i 12. kuca iako to nema veze sa profesijom (samo uzgredna napomena).

Poslednja izmena:
Astrokica jel ovo pitanje bilo upuceno meni ili...ako je meni bilo upuceno, gledate drugu kucu, vladara druge gde je, -to je ona novac koji ti stices, u zavisnosti od planeta i 8 moze upucivati na novac ali tudji, narocito ako se tu nadje pluton u skorpiji, 5-govore da li imas srece u igrama na srecu, 11 kuca-kakva ce ti biti penzija...naravno sve to zavisi i od aspekata...Buduci da je uran planeta astrologa predpostavljam da on mora biti povezan sa 2 kucom ili vladarem druge kuce.Uran bi po tome trebao da bude u 10.
P.S Buduci da sam ja odgovorila na vase pitanje bilo bi lepo cuti vas komentar na moje pitanje gore postavljeno

Poslednja izmena:
I usput ne znam(naravno ako ste na mene mislili, a buduci da niste nikog citirali, nego napisali post ispod mog), gde ste culi da se razumem u astrologiju, ja sam samo rekla, da ucim kao i svi ovde prisutni, ne nazivam sebe astrolgom jel to nisam, samo citam ucim, povezujem....

Poslednja izmena:
Himhimhim to bi moglo da znaci da ces pare dobiti od partnera, buduci da je sunce u 11, a druga kuca u lavu, da ce ti/ili mozda jeste-posto ne znam da li si udata, muz biti bogat, dobrostojeci, verovatno ces ga/si ga upiznala preko nekih prijatelja.To bi mogla da bude slika muskarca koji voli umetnost, i kolji je mozda malo kurpulentniji.U svakom slucaju on bi mogao da ima dobar nos za novac.

Himhimhim to bi moglo da znaci da ces pare dobiti od partnera, buduci da je sunce u 11, a druga kuca u lavu, da ce ti/ili mozda jeste-posto ne znam da li si udata, muz biti bogat, dobrostojeci, verovatno ces ga/si ga upiznala preko nekih prijatelja.To bi mogla da bude slika muskarca koji voli umetnost, i kolji je mozda malo kurpulentniji.U svakom slucaju on bi mogao da ima dobar nos za novac.

Nijesam udata, a evo moje natalne, da ja ne lupetam svasta :)
astro_w2gw_01_b_b_hp.47749.15718.jpg

I jos jedno pitanje, ako nije problem, uklijestene su mi kuce vage i ovna, pa me zanima kako da oslobodim tu "zarobljenu" energiju?:think:

Ti si veoma emotivna osoba, vezana za porodicu, majku, bilo bi dobro da se bavis nekim umetnickim zanimanjem preko kog mozes da prenosis emocije drugim ljudima,(mozda gluma) deca ce ti u zivotu biti slabost, volis decu, cini mi se da si dosta ranjiva osoba, da se cesto zatvaras u ljusturu, tvoja 10 i 4 kuca su ukljestene, a u 10 je i mars, znaci da ces morati pokazati malo vise borebenosti, na polju karijere da bi uspela, u svakom slucaju mislim da bi tvoj posao morao da bude vezan za druge ljude, mozda u smislu publike.

Ti si veoma emotivna osoba, vezana za porodicu, majku, bilo bi dobro da se bavis nekim umetnickim zanimanjem preko kog mozes da prenosis emocije drugim ljudima,(mozda gluma) deca ce ti u zivotu biti slabost, volis decu, cini mi se da si dosta ranjiva osoba, da se cesto zatvaras u ljusturu, tvoja 10 i 4 kuca su ukljestene, a u 10 je i mars, znaci da ces morati pokazati malo vise borebenosti, na polju karijere da bi uspela, u svakom slucaju mislim da bi tvoj posao morao da bude vezan za druge ljude, mozda u smislu publike.

Yeah dude, sva sam od emocija :roll:

Da, i ja sam pomislila na umetnost odmah. :D Jos i vladar 5. u 10.

Back