PROFESIONALNA ORJENTACIJA I NATAL

Nije bilo lomova ali u tom periodu su počeli da me hvataju prvi napadi epilepsije ( koji su doduše ostali nezapaženi kao epilepsija) do sa 18 konačno nisam dobila dijagnozu i odgovarajuće lekove.

Jao sviđala se i meni filozofija davnih dana...mozak mi je radio na totalno drugačijim nivoima. .U međuvremenu sam se skroz transformisala...volontirala sam dosta, radila sa ljudima... i sad biram čoveka i društvo a ne apstraktno.
Filozofija i da je profitabilna ( a nije) znam da za mene tu nema leba jer ne pripadam tome više srcem.

I sad se osećam kao na početku a neko ko ima 25 ne bi smeo da bude toliko zbunjen ( za svoje dobro) :)

Nije bilo lomova ali u tom periodu su počeli da me hvataju prvi napadi epilepsije ( koji su doduše ostali nezapaženi kao epilepsija) do sa 18 konačno nisam dobila dijagnozu i odgovarajuće lekove.

Jao sviđala se i meni filozofija davnih dana...mozak mi je radio na totalno drugačijim nivoima. .U međuvremenu sam se skroz transformisala...volontirala sam dosta, radila sa ljudima... i sad biram čoveka i društvo a ne apstraktno.
Filozofija i da je profitabilna ( a nije) znam da za mene tu nema leba jer ne pripadam tome više srcem.

I sad se osećam kao na početku a neko ko ima 25 ne bi smeo da bude toliko zbunjen ( za svoje dobro) :)

Jel su to bili "mali napadi" kad se zagledas u jednu tacku, pa posle nastavis kao da nista nije bilo? Tu uglavnom niko ne bi posumnjao na epilepsiju...

Jeste:) Juvenilna mioklonička:) Ma nisam ja nju prijavila nikom do negde 17e...dok napadin isu postali toliko česti i sve jači...onda prvo kod lekara koji me oterao kući uz konstataciju da foliram da izbegnem školu. Onda ja lepo na internet, registracija na prvi medicinski forum i dobijem dijagnozu u roku od pola sata. Doduše onda je prošlo još neko vreme jer mi ni mama nije verovala ( ' Otkud u nas epilepsije, mili bože čuda velikoga' ) dok konačno jednom nisam imala napad pred njom. E onda je bilo kukanja i plakanja jer su se svi isprepadali da su me svojim neobraćanjem pažnje doveli jednom nogom u grob i narušili do kraja moje iovako, od detinjstva krhko zdravlje :lol:
Baš volim.

Roditelje jos i razumem, svako uvek misli gde ce to bas meni ili mom detetu da se desi. Prosto ne zele da veruju,sto na zalost nikako nije dobro. Ali lekar je za medalju :lol:
Sramota,sramota, postidim se sto sam iz medicinske struke. Kako mogu tako olako da kazu da neko folira :eek:
Nadam se da si sad ok :D

Kamael iako je obrisao post ...jedno vreme sam se i nosila mislju da se bavim time...nazalost, pogresna odluka i eto sad, proso voz :)
Hvala ti u svakom slucaju ;)

Hetfield girl
E pa zato ja racunam na tebe da osvetlas obraz profesiji:D
Ok sam sada, hvala...dok uzimam redovno lekove i ne glupiram se, sve je ok:D

Back