PROFESIONALNA ORJENTACIJA I NATAL

vipcurlic

Domaćin
Poruka
3.567
Otvaram novu temu ali molim za pomoc i ostale na forumu jer smatram da nisam bas najvise strucna za odrzavanje ove teme..Zamisljena je kao mesto gde ce se ostavljati natalne karte sa pitanjima o izboru profesija odnosno posla, koji najvise lezi osobi po natalu i za one koji postavljaju pitanja sta da odaberu od fakulteta ili srednjih skola sto bi im po natalu leglo za kasniji odabir posla.

Pa da je razradimo zajedno...imam vec takva pitanja pa cu ih malo kasnije prebaciti ovde..
 

webhanuma

Primećen član
Poruka
927
Sta mislite cime ce se baviti ova osoba?
Profit od fakulteta postoji ali da li kroz profesiju? :-)
Vezba cini majstora!
profesija.gif
 

vipcurlic

Domaćin
Poruka
3.567
Ja cu biti tu samo malo kasnije, videla sam ovu kartu i mislim da osoba mora da radi vise od jednog posla, jedan koji je na neki nacin javan i onaj koji osoba mora da voli.. Ovde profit stoji u kasnijim godinama ali treba prvo da iscackamo kojim zanimanjem se osoba bavi, njen stepen strucnosti i poslovi koje moze da radi a da joj daju prihod. Nemam podatak koliko ova osoba ima godina...meni je bitno da znam odakle da krenem dalje
 

webhanuma

Primećen član
Poruka
927
mislim da osoba mora da radi vise od jednog posla, jedan koji je na neki nacin javan i onaj koji osoba mora da voli.. Ovde profit stoji u kasnijim godinama ali treba prvo da iscackamo kojim zanimanjem se osoba bavi, njen stepen strucnosti i poslovi koje moze da radi a da joj daju prihod.
Osoba ima jaku petu i poprilican broj talenata. Profesija je jedna (za koju se skolovala) -egzaktna nauka, titula dipl ili dr vreme ce pokazati.
Zanimanja u sferi "kako zaraditi novac" su dijametralno suprotna obrazovanju. S druge strane steta je napustiti nesto za sta je skolovana i za sta talenat takodje poseduje.

Problem je u opoziciji, vladar njenog devetog i prirodnog devetog je u opoziciji sa venerom -onim sto ona voli, kao i suncem -njenom sustinom. To jeste doktorat jer je 11ta kuca jaka, ali nikako i nauka kao life time profesija nakon njega.
Trigon urana je trik, a kako ga iskoristiti najbolje? Uporednim poslom ili sukcesivnim menjanjem posla, dve profesije i koje?

Moje ideje su tu... nego da cujem vasei? :-)
 

ILO

Aktivan član
Poruka
1.059
Sklonost ka bavljenju neegzaktnim naukama- uran u skorpiji, merkur u ribama, i merkur u 10.kuci
Merkur u 10.kuci pokazuje da dobro barata recima, dobar pisac ili govornik, ili dobar predavac.
Uran u skorpiji oznacava ljubav prema naukama, kako fizickim tako i neegzaktnim. Uran u 6.toj kuci moze da oznacava probeleme sa zaposlenjem ili poslodavcima.
Merkur u 6.- bavljenje hemijom.
Trigon Urana i Merkura moze da oznacava neku humanu profesiju, zelju da se znanje primeni kako bi se pomoglo ljudima. Uran je u trigonu sa Veneron, komunikativna osoba, moze opet da oznacava predavaca. Venera u ribama- osoba koja voli da pomaze drugima, ali isto tako i dobar pisac.
Tako da bih ja rekla astrolog i.... profesor :)
 

vipcurlic

Domaćin
Poruka
3.567
Oh, hvala, mada sam videla da je ono mesto postavljaca natalnih karti na teme vec popunjeno. :D
@ svi
Je l bi mogli, molim vas, kad zavrsimo sa ovom kartom, ja da postavim jednu, bas me muci kada je u pitanju ta profesionalna orijentacija. Nije moja karta

ma ne treba mi postavljac, to radi Stevi lepo, kao sto si videla, svidja mi se analiticni um i sposobnost razdvajanja bitnog od nebitnog..uskoro cu i ja da dojdem ovde, malo jos, postavi slobodno kartu, i treba da ima karti za analize, ovu cemo da radimo jos koliko treba, ti ubaci slobodno..
 

vipcurlic

Domaćin
Poruka
3.567
Osoba ima jaku petu i poprilican broj talenata. Profesija je jedna (za koju se skolovala) -egzaktna nauka, titula dipl ili dr vreme ce pokazati.
Zanimanja u sferi "kako zaraditi novac" su dijametralno suprotna obrazovanju. S druge strane steta je napustiti nesto za sta je skolovana i za sta talenat takodje poseduje.

Problem je u opoziciji, vladar njenog devetog i prirodnog devetog je u opoziciji sa venerom -onim sto ona voli, kao i suncem -njenom sustinom. To jeste doktorat jer je 11ta kuca jaka, ali nikako i nauka kao life time profesija nakon njega.
Trigon urana je trik, a kako ga iskoristiti najbolje? Uporednim poslom ili sukcesivnim menjanjem posla, dve profesije i koje?

Moje ideje su tu... nego da cujem vasei? :-)


Ovako, kako ja to vidim, kroz sustinu u kojoj se slazem sa tvojim vidjenjem..
Skolovanje i odnos prema njemu je mesec iz 3 u vagi, konjukcija sa saturnom iz 9, izuzetno vredan trud, rad, volja i upornost i onda kada bi odustala i talenat postoji za to, svesna je, ali trud i rad ogroman, posebno zato sto negde ide protiv sebe, kao da joj je to dug ili primoranost pa tako teretno dozivljava sve to..a nije jer zna da vredi u tome i da to moze, samo je slama Vaga..a zasto..kako je mesec i vladar druge, gde su tu pare?rezultat prihvata kao priznanje svoje vrednosti od strane drugih ali njoj to ne treba u sustini jer ona slusa sebe i veruje sebi i zna da vredi i da mnogo radi i posteno to radi ali da treba mnogo da bi joj drugi to priznali i nekada kao da je namerno ostavljaju bez priznanja..hm..a novac kao drugo merilo tog njenog napredovanja i to primetnog - sa kombinacijom saturna u tome joj stoji ali u kasnijim godinama, ne sada kada bi joj trebalo da vidi zasto se trudi i radi..te pare su u kasnijim godinama..
Skorpija u 6 polju, umetnuta i jak pluton -opsesivno zna da voli, do kostiju, ono sto zeli da radi i unosi se i predaje cela i vise nego sto zeli ali time aktivira neptun u sekstilu i to stanje je puni jako lepim emocijama i energijom i kao da je odvuce od njene opozicije- i leci je takodje, samo to ona ne vidi jer je pluton u vagi i inkonjukcija suncu..misli da umislja zbog neptuna i da povladjuje sebi..no..kako su joj pluton iz 6 i saturn iz 9 - posao i nacin njegovog primenjivanja u 5 ona zaista dodje talentovan predavac, nastavnik, profesor i sve sto moze da zavrsi ona ce da zavrsi jer se cepa sa tim mesecom izmedju saturna i plutona, posebno od 23-25 godine kada je aktivirala taj sekstil..podrska partnera joj mnogo znaci u tome ali ne moze da odluci umesto nje i dalje ima tu ambivalentnu privlacnost-seta od saturna do plutona preko meseca koji je u sredini, i prezivljava ga. kako ne moze da odustane od sebe i saturna i meseca, odradjuje ga sve do 29-30-te godine kad se saturn vrati na svoje mesto i krene da cisti i sagledava sve oko sebe, kad proradi uran u skorpiji, inace vladar 10 i napravi ono sto ceka da joj se desi, da nadje nacin da radi i ono sto od nje trazi saturn - mesec-pluton i ono sto voli pluton-neptun i trigon urana koji zove TRIK..

mesec iz 2 kaze kako da zaradi novac - misli o tome od kad zna za sebe, i zarade kao zarade, stabilne, stalne, kao posao koji ce da radi i to kao jedan zvanican i bitan je upravomesec konjukcija saturn u 5 - predavanje ili drzanje casova ili obuka ili prenosenje onog znanja za koje se obrazovala....kaze ne voli to, saturn u inkonjukciji merkuru iz 5 u 9 , misli da je haoticna ponekad i da ne ume da iznese sve jasno ali nije tako, pa onda kaze da voli ono sto ne radi..pluton inkonjukcija venera iz 12 i 6..definitivno ono sto je ILO navela kao prve recenice u svom odgovoru.. Mesec stoji na pola, ni tamo ni ovamo, po planetama i saturnu, uskoro ce joj period 28-30-ta zbog saturna koji se priblizava mestu svog povratka i kako joj je jako bitan, trebala bi da pita krinku kako da odradi i istumaci toj zeni horoskop saturnovog povratka..(nije to losa tema, nemam sa tim iskustva).
E,sve to stoji u mucnoj vagi, koja klacka tamo- ovamo..gde da trazimo resenje..?
pa u Mesecu..on nosi pare i on je na pola..bas tako, dva posla, nespojiva, razlicita kao nebo i zemlja, dva interesa i dve polovine, kao ona sama sa sobom..kako da primeni tu dualnost..mora da nadje sredinu..terace ovako dok saturn ne dodje na svoje i ne osvane njena 2-30-ta sa drasticnim promenama i resenjima...jednostavno ce tada da bude aktivan trigon sa uranom i njenim suncem u sredini stelijuma i ona ce da vidi tada tacno sta i kako moze da poveze i prihvati.Za sada nece i ne ume da odustane ni od jednog..i ne treba.!!!
kao sto rece, ne nauka kao poso ali primenjeno znanje iz struke, direktno, realno i sigurno ima doktorat jer ne odustaje i kao sto kaze ima jako 11 polje... ali prednost tog posla - bice stalan ali nije klasicno radno vreme, prilagodjavace ga sebi jer ce to moci a prednost mu je stalni izvor prihoda, i posebno stabilan u periodu 36-38, u punom sjaju..Zavrsava svako usavrsavanje izmedju 30-33 godine i nece vise, bar ne onako kako je islo do tada.
A njen posao, pored ovoga sto ce biti nekako glavni, a njoj jednako vazan i opet u aspektu sa parama -mesecom je onaj drugi , onaj pluton i Uran iz skorpije koji se naglo budi i radi svoj trigon upravo izmedju 30-33 godine.. Znaci, prelet saturna se ceka da odradi sve u opoziciji koja je tera i vuce napred nazad i da nadje ravnotezu preko meseca ali u apsolutno obe stavke koje ima a ne da se odlucuje kao sto ona radi - ni tamo ni ovamo i pokida se sa opozicijom koju nosi.
Znaci, pare preko truda i rada u kasnijim godinama ,mesec iz 2 u konjukciji sa saturnom u 5, preko obrazovanja i njegove primene ( casovi ili cak udzbenici) a posao ce da joj bude, ono sto voli i to klizno radno vreme sa uranom i neobican posao i njen interes koji je ujedno takodje njen talenat, libero radno vreme koje ce da se uklapa sa saturnom u drugom delu i od obe stavke ima u sredini mesec - pare!
Koji je to posao sa Uranom, tako libero i koji ona voli..znace i sama nakon 30-te..a kako kaze ILO...egzaktne nauke, istrazivanje, licne spoznaje,cemu to ona tezi..a pri tom je tako veliko njeno licno ispunjenje i zadovoljenje preko aktiviranog trigona koji jos nije osetila pa ga zove -trik trigon....

E pa sad cekamo komentare, i ja i ILO...
 

vipcurlic

Domaćin
Poruka
3.567
samo da napomenem, nisam stigla odmah ali se tema pocela razradjivati sama..da ubacimo nesto sto je bitno i sto se pominje ovde u analizi:

kad je u pitanju posao kao posao mora da se gleda:

2 polje
kao ono sto radimo i kroz sta sticemo novac i gde je otisao vladar tog pog polja i
kakve aspekte pravi...i prema tome donosimo zakljucak u kojoj sferi treba da radi i zaradjuje
(prema polju u kojem se nalazi taj vladar) konkretno na gornjem primeru vladar je mesec iz 2
u 5 polju ( pa se primeni ono cime vlada 5 kuca - kao zarade u skoli,obdanistu,obrazovnim
centrima, sportu, deci itd)

6 polje kao polje posla odnosno rada i saradnje sa okruzenjem, ljudima oko sebe, kolege, odnosi
koji vladaju na poslu i ono sto opisuje 6 kuca , gde je otisao (dopuna opisu posla a znacenje
vladar polja i kako je aspektovan ( trazimo isto i povezujemo znacenje planete i polja i znaka )

10 polje kao polje karijere, naseg zenita, cemu tezimo i gde je nas osecaj ispunjenja, dokle mi to
stizemo u zivotu (znaci isto, gde je vladar i odnos sa ostatkom horoskopa i planetama koje su
vec navedene kao bitne gore )

11 polje kao dopuna, to bi bilo derivatno drugo polje od nase karijere- rezultat rada i u prevodu
to je penzija

Kroz ova polja trazimo sklonosti i mogucnost da izrazimo i uklopimo ono sto treba da radimo u
zivotu, da znamo gde da se naklonimo i sta je bolje da izaberemo ili sta treba da prevazidjemo
svesno ako postoje komplikacija u poljima, sta mozemo da promenimo i kroz sta moramo da prodjemo.

Veza posla tako pronadjenog (normalno, sfere delovanja se gledaju kroz kuce gde su vladari i znake u
kojima se nalaze, kao sto je ILO u navedenom primeru analizirala odmah na pocetku).


Ako se trazi profesionalna orjentacija onih koji upisuju skole, fakultet, gleda se prvenstveno 5 polje kao
nize i nekada dopuna srednjem obrazovanju, 3 polje kao odnos prema obrazovanju i kao srednje obrazovanje i dopuna nekada visem obrazovanju i 9 polje kao vise i visoko obrazovanje.
.isto sve, vladari polja, gde i kako su otisli, u kom su znaku i kakve aspekte imaju, posebno ako imaju aspekte sa planetama koje su u vezi 2,6,10,polja...

e sad, ja nemam izvedeno sta bi znacilo kad se govori o profesijama, ali mora da ima negde na forumu- cime bi se bavili kad je odredjen znak u polju ili planeta u vezi posla kad se nadje u nekom znaku..pa molim nekog ako to ima izvedeno da to postavi kao celinu na ovu temu..kao sto je ILO naglasila - uran u skorpiji sklonost ka egzaktnim naukama, Merkur u 6 polju je hemija itd...Znaci izdvojeno, samo sto se tice profesionalne orjentacije...

I onda primeri u vidu natalnih karti i analiza samo tog pitanja...
 

webhanuma

Primećen član
Poruka
927
Prvo jos jednom da se zahvalim i ilo i vip na detaljnom i kvalitetnom odgovoru +na ulozenom vremenu :-)
Sve sto nisam komentarisala je sustinski tacno, te kao takvo nije da ne zasluzuje komentar nego mogu samo da klimam glavom.
E pa da krenem:
Merkur u 10.kuci pokazuje da dobro barata recima, dobar pisac ili govornik, ili dobar predavac.
Problem je taj sto je merkur u izgonu, sto sa ostatkom daje fantasticnu intuiciju, ali masta i mentalne slike su prejake/brze da bi osoba mogla da drzi rec a da ne prekine samu sebe digresijom (kvadrat urana)
Uran u 6.toj kuci moze da oznacava probeleme sa zaposlenjem ili poslodavcima.
Predobro je aspektovan da bi se takvo sto ocekivalo. Pre konstantne promene.
Merkur u 6.- bavljenje hemijom.
mmm... ovde je merki u 10oj, ali neptun opisuje hemiju 1 na 1 :-)
Trigon Urana i Merkura moze da oznacava neku humanu profesiju, zelju da se znanje primeni kako bi se pomoglo ljudima.
Kvadrat imaju, ali o humanosti zaista govori znak ribe sa vladarom asc-a u njoj i empaticna venerica koja je ventil ovog charta.
Uran kvadrat merkur -osoba je tanka na nervima, prirodno los vozac, sklona da prekine samu sebe u govoru, ali sa merkijem u ribama da miiiirno nastavi na drugu temu :oops:
Uran je u trigonu sa Veneron, komunikativna osoba, moze opet da oznacava predavaca. Venera u ribama- osoba koja voli da pomaze drugima, ali isto tako i dobar pisac.
Tako da bih ja rekla astrolog i.... profesor :)
Bravo ilo! Prof ne moze da bude zbog loseg merkura, ali sustinu si zametio/la -osoba ume da prenosi znanje -kako? -u pisanoj, uranskoj, elektronskoj formi, kada restriktivni saturn pomaze mesecu dajuci sustinu, jupiter daje pogled sa svake strane, a merkur.... se trudi :-)
Da li ovo moze da oznacava konflikt izmedju onog sto voli i visokog obrazovanja? Pogotovu ako je venera u ribama. Jupiter je u devici.
Ne verujem da je ovde konflikt u pitanju. Osoba ima previse predubokih interesovanja. Sfere su u potpunosti raznorodne i nepomirljive kako se sad cini. Venera u ribama trazi humanost, propoveda altruizam -osoba je okrenuta astrologiji. Donji stelijum (neka je greska u pitanju jupi je u vagi!!) govori o visokom skolstvu, extremnom naporu da se ono postigne zbog sukoba sa autoritetom koji je mocan u ovom chartu, ali i ljubavi prema skoli... ova osoba ne zivi ako se ne iskazuje kroz bilo koju vrstu skolstva -skolica, kurseva, nekoliko fakulteta, jer je to svojevrsna igrarija za nju. Ovo poslednje -stelijum obrazovanja u petom cini je inertnom na diplome i sticanje zvanja, te se doktorat posmatra kroz igru intelekta a ne zvanje. Merkur u ribama je prenaglasen da bi osoba imala zelju da stice. Treci interes je gornji stelijum -osoba je okruzena socijalnom marginom prijatelja, najlosijih i najmocnijih u jednom kosu, kako je vip zametila htela ne htela izgurace sve do kraja jer je stelijum ovna JAK, egzaltiran... E sad.... ono sto se sukobljava sa prethodna dva interesa je kvadrat neptuna -osoba glumi jako dobro... gde-pa u 11om polju. Pozornica nije za nju, medjutim online marketing kao i marketing sam po sebi je itekako za nju! U kom polju, pa u nekom od prethodna dva u kojima iskazuje interes.
Sukob gornjeg donjeg stelijuma -nauka ne prihvata astrologiju -osoba ima sukob sa svima pripadati dualnom svetu. Za njeno dobro nadam se da ce je neptun prikriti te da ce pod pseudonimom ostati pokrivena velom, da ne bi bila jeres :-)
Je l bi mogli, molim vas, kad zavrsimo sa ovom kartom, ja da postavim jednu, bas me muci kada je u pitanju ta profesionalna orijentacija. Nije moja karta
Svasta, pa naravno. Nije mi ovo babovina, nego je bilo prazno mesto kad sam postavila. Daj ti samo kartu -cija god da je.
izuzetno vredan trud, rad, volja i upornost i onda kada bi odustala i talenat postoji za to
Odustajanje nije opcija, zbog retro planeta padovi su prisutni, medjutim uz ovoliko ovna ova se iz mrtvih izdize. Kako -pa... dovijanjem na urana, neobicnim hobijem, impulsom koji je odvede u drugom smeru, nenadanim ljubavima.... pa onda uspon, pa pad, pa sve ponovo. Klackalica :-)
posebno zato sto negde ide protiv sebe, kao da joj je to dug ili primoranost pa tako teretno dozivljava sve to..
Kuca ove osobe je obojena ovnovskim stelijumom, UVEK se moze bolje... i ta primoranost je cisto psiholoska, ali jak jak teret jer nosi svoje i tudje ambicije trudeci se da ispuni oba smera.
rezultat prihvata kao priznanje svoje vrednosti od strane drugih ali njoj to ne treba u sustini jer ona slusa sebe i veruje sebi i zna da vredi i da mnogo radi i posteno to radi ali da treba mnogo da bi joj drugi to priznali i nekada kao da je namerno ostavljaju bez priznanja.
Namerno bez priznanja -sukob s autoritetima. Lepa je pa je zene cesto dozive kao kamen spoticanja, bistra je pa je muskarci ciljno stavljaju ispod... malo smesno jer persona nema zelju da vlada jer je vodjena venerom te bi se radije prepustila postenima i saradjivala nego dominirala.... no to se ne vidi zbog fasade neptuna. Jbg
A da zna da vredi -ne sama po sebi, samo kroz tudje oci ona vredi, to joj je sistem vrednosti (4planete u vagi ili drugi kazu da je tako ili nije)
ono sto zeli da radi i unosi se i predaje cela i vise nego sto zeli ali time aktivira neptun u sekstilu i to stanje je puni jako lepim emocijama i energijom i kao da je odvuce od njene opozicije- i leci je takodje, samo to ona ne vid
Vidi vidi :-) Ne znas ti nju :wink: Nego nije joj bistar merkurko, pa treba uranski impuls da je osvesti svaki put, jer u siuprotnom mesec konjunkcija saturn -teske emocije
..misli da umislja zbog neptuna i da povladjuje sebi..no..kako su joj pluton iz 6 i saturn iz 9 - posao i nacin njegovog primenjivanja u 5
Joj vip mnogo sam tanka s vremenom ovo def moram priv da prokomentarisem -navicu podsetnik!
odradjuje ga sve do 29-30-te godine kad se saturn vrati na svoje mesto i krene da cisti i sagledava sve oko sebe, kad proradi uran u skorpiji
Sta ce se desiti sa saturnom bicete informisani, ali pluton gradi novu osobu od ove jer gradi tranzitni t kvadrat s velikom opozicijom. Takodje u isto vreme tr uran ce se prosetati po gornjem stelijumu te .... valjda zbog preaktivirane karte me zivo interesuje gde ce se sve to odraziti, jer su ovde sve sfere usko povezane
Medjutim PITANJE:
Vip cime mislis da ce biti aktiviran uran u sco? Direkcija, tranzit..tek da umem da otpratim :-)
kao posao koji ce da radi i to kao jedan zvanican i bitan je upravomesec konjukcija saturn u 5
Crko' od sme'a kako si dobra!!!! Jeste osoba tezi jednom fasadno zvanicnom poslu i jednom drugom te se nada da ce to moci istovremeno
i kako joj je jako bitan, trebala bi da pita krinku kako da odradi i istumaci toj zeni horoskop saturnovog povratka..
KRINKA VOLJNA LI SI PRIDRUZITI SE DISKUSIJI, BILA BIH ZAHVALNA.
Za sada nece i ne ume da odustane ni od jednog..i ne treba.!!!
joooooooooooj, kako ja tebe volim kad bi ti samo znala :oops:
.. ali prednost tog posla - bice stalan ali nije klasicno radno vreme, prilagodjavace ga sebi jer ce to moci a prednost mu je stalni izvor prihoda
Lazes lazes, vidovita si ti, nema ovo veze sa zvezdama :wink:
Jeste to cemu tezi nema radno vreme jer merkur u ribi... spava i budan je nocu...
Znaci, pare preko truda i rada u kasnijim godinama ,mesec iz 2 u konjukciji sa saturnom u 5, preko obrazovanja i njegove primene ( casovi ili cak udzbenici)
:shock:
Oooovaj... nema... ni par sati... da se neki materijal -nastavna ucila nije pojavio u prici... i zvuci jako dobro....ali treba dokazati ostalim akterima price da ja iz horoskopa znam da to treba na strano trziste mimoilazeci Srbiju :-) Shvatas gde nauka i astrologija ne idu zajedno, a...ideja je bas onako mocna
neobican posao i njen interes koji je ujedno takodje njen talenat
ama 'oce dva posla ne mos' joj dokazati :-)
i zadovoljenje preko aktiviranog trigona koji jos nije osetila pa ga zove -trik trigon....
vip izvini molim te sto postavljam podpitanja, ali posto ti je text jako kvalitetan ne zelim pogresno da razumem neke stvari, kad kazes aktivacija, jel' mislis na neku odredjenu? Posto direkcijama ona je vec pocela (merkur dosao u trigon s uranom, a nastavice dalji hod), tranzitima jel' mislis na tr urana po gornjem stelijumu ili nesto 10to? Sorry sto sam krpelj
E pa sad cekamo komentare, i ja i ILO...

Pa ono :roll: jel' vas mrzelo da citate :-)
Jos jednom, hvala na vremenu!
 

skribent

Zainteresovan član
Poruka
234
vidim da ste se bas lepo angazovale, pa ako je interesantno, pogledajte moje stanje po pitanju profesije: ja sam se profesionalno orjentisala i to mislim pravo, bar sam ja zadovoljna, ali me zanima mogucnost daljeg skolovanja, u pitanju bi bio doktorat, knjizevnost... ja sam pozitivna i imam zelju ali sam i malo nesigurna.. imam osecaj da bi to eventualno trebalo malo da saceka.. dok se srede druge stvari tipa finansija i emocija.. imam utisak da bi mi podrska (od muskoga u mom zivotu, a koga bi drugo :) u slucaju rada na doktoratu bila neophodna..
eto, moja razmisljanja pa ako ste zainteresovani, bacite pogled :)
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?rs=3&btyp=w2gw&&cid=45ifilejLAqBz-u1199883247
 

ILO

Aktivan član
Poruka
1.059
Citat:
Original postavio webhanuma:

Problem je u opoziciji, vladar njenog devetog i prirodnog devetog je u opoziciji sa venerom -onim sto ona voli

Citat:
ILO

Da li ovo moze da oznacava konflikt izmedju onog sto volis i visokog obrazovanja? Pogotovu ako je venera u ribama. Jupiter je u devici. Pitam nevezano za kartu

:)
Setila sam se jedne karte gde sam istu tu opoziciju videla, ali gde je Jupiter u Devici, pa sam pitala onako uopsteno. Nebitno... :)
 

vipcurlic

Domaćin
Poruka
3.567
@ WEB

E, pa drago nas je, drago, sto smo pronasli vecinu stvari u horoskopu te tvoje persone..po tvojoj prici bih rekla da ce i ona biti zadovoljna odgovorom kao i ti..ja sam ti duzna dva tri odgovora, ono sto si pitala, ali moram ostaviti za kasnije, imam jos ljudi da ispregledam a mi mozemo posle..vazi!?
 
Da biste mogli da kreirate nove teme, trajno koristite svoje ime i ne pogađate stalno slike - kliknite ovde da se registrujete.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.