E zbog ovog pisem... nisam otvarala efemeride ali onako aproximativno.
1. Ovo su godine kad uran ulazi u bika -lepi trigoni sa planetama na vrhu osme
2. tih godina je i saturnov povratak, ali je on sam u sedistu +divan aspekt sa vladarom druge => stalan posao/izvor prihoda 100% jer ulazi u sextil sa vladarima seste, a tad ce (oko tih godina ne znam tek tako) i jupiter uci u sesto polje
3. pluton je u to doba odavno pregazio sve planete pa ni od njega ne preti opasnost
jesi direkcije gledala ili prosto preracunala nesto?
Nisam gledala direkcije ( trebalo bi i to uraditi ) vec sam shvatila da mu je tad Saturnov povratak koji nije nimalo lak ni za koga. Tada Saturn zadaje jos jednu tesku lekciju vezano za ono polje gde se Saturn nalazi u natalu to je kod nje brak ( jer je em Saturn u VII polju em u konjukciji sa venerom ( tako da ce tu imati jednu losije iskustvo na tom polju to nisam htela da joj ili da mu pominjem. Takodje joj je Sunce na 29 Skorpije dispozitor mars pluton aspekt.
Ima i veneru u VIII polju! ) Vidis da joj Jupiter na vrhu II polja dolazi iz natalnog VII polja bracnog partnera!
Ali sto se novca tice ona je karmicki opterecena kroz finansije ima Veneru (novac) konj. Saturn nikad ne govori o bericetnosti vezanoj za novac tj. do njega se tesko dolazi, mukotrpnim radom, zalaganjima, dokazivanjima, godinama... Mada ima Tog jupitera na vrhu II polja ona nikad nece biti bez krova nad glavom, bez novca u bukvalnom smislu te reci, ali imace problema da ga zadrzi, sacuva.
Na vrhu II joj je Jupiter koji joj dolazi sa vrha njenog VII polja ( pa je bracni drug zainteresovan za njen novac i vrsi atak na njega. Taj Jupiter je u opoziciji ( los aspekt) sa Saturnom ( beda) konj. Venera ( novac) A Saturn je na vrhu partnerovog II polja novca ( on nema ) a li zato ima Veneru u svom II polju njeno VIII ( novac dobija preko od bracnog partnera. ) A i on ima Uran na vrhu svog I polja, karaktera ( ne umerenost, stres koji osoba nosi sa sobom drugim osobama, nekontrolisanost.) a on natusu dolazi iz VIII polja ( neprilika, problema )
U II je u Hiron ( najveca tacka boli, frustracija, gubitaka u polju finansija! ) Sumnjam da je on / ona moze dovesti i do bankrota.
Decembar 2018 je Saturn na natalnim Saturnom i Venerom! I pravi opoziciju na Vrh II polja, i hirona u njemu. Srecom kasnije pravi i trigon sa dispozitorom II polja ( mesecom ) pa moze uspeti spasiti finansije koliko toliko. Imace problema i da naplati svoje usluge. Sporo dolazi do finansijskog reziltata. Novac od njenog posla, njene licne zarade u kasnijim godinama zivota. ( Venera konj.Saturn )
A zato mislim da ne trpi autoritet, pa bas zato sto ima stelijum u Znaku Jarca ( trpnje, ali i zeljom za statusom, liderstvom, autoritetom. Zatim vl. Asc-a joj je u konj, sa Suncem ( zeljom za vlascu, zeljom da se bude nadredjen - ne podredjen!
Zatim ima jak Mars u Skorpiji kao i Mars u Ovnu osoba ima problema sa ponosom i samim tim da se povinuje autoritetu.