Za pocetak karta
http://img85.imageshack.us/my.php?im...lakartadi8.png
U nastavku....doktorat
U biti ono sto mene zanima jeste mala pomoc oko upisa drugog fakulteta… Trenutno sam na filozofiji, zavrsavam ( dobro ne zavrsavam treca sam godina ali vec sam dala uslov tako da sam vec apsolvent) I zelim da upisem jos jedan fax.
ovaj deo smatram da ces odraditi i sa njim zavrsiti do perioda kada Saturn bude dosao u kvadrat sa opozicijom Urana i Sunca..naime, prvi, dodiri aspekt je u vreme januara 2009 ali ne mislim da mora da tada bude kraj, to je prvi deo, kada donosis definitivno odluku sta i kako dalje sa tim, privodis kraju i sa tim si na neki nacin resila svoje dileme - rekla bih da se ovo odnosi na odustajanje od daljeg , dodatnog usavrsavanja u ovom polju...ako mozes, ti svedi ovo do kraja na ovaj period, ako ne, bar znas da ces ga zavrsiti i diplomirati izmedju januara 2009 do avgusta 2009 najkasnije...tako se meni cini
Filozofija bas I nije prakticna jer me ne zanima posao profesora , upisala sam je vise iz nekog bunta prema svim materijalistima koji su mi kljucali u mozak “sta ce ti to, tu nema para” ali naravno I iz velike ljubavi prema predmetu.
ovo podrzava Neptunu 2 polju, mogucnost da imas zarseno nesto sto ne radis u struci kao i otpor prema materijalistima i rad na onom sto volis - sekstil Pluton
Sad sam jako rastrzana oko drugog faxa jer me toliko toga zanima I toliko je jos stvari koje ne znam a zelim da znam….moj veciti problem, imam dosta talenata ali me sve zanima, sve bi da znam I onda uglavnom nikako neceg konkretnog da se uhvatim. E pa odlucih da to menjam I da se napokon usmerim…jer me vec sramota sto su svi oko mene, cak I oni ograniceniji da ne kazem manje pametni, na neki nacin pronasli sebe I usmerili se ka jednom cilju sa ambicioznom zeljom da uspeju bez obzira na sve.
ti kao ti sa Suncem u Blizancima opozicija Uran u Strelcu si jako rastrzana svojim interesima i obuzdavanjem svoje energije i zaista imas vise od jednog interesa..no kvadrat Saturna ce ti svakako postaviti mogucnost da se usmeris na jos jedno jer moras imati dva posla ili dva interesa ili dva usmerenja kao Blizanac...
Meni je vec sasvim jasno( I iz zivota a malo sam I kljuckala po karti) da od filozofije za lebac necu zaradjivati a nit sam predodredjena za istaknutog clana drustva koliko god stremila ka tome( slaba mi nesto 10 kuca)….iako sam se vodila idejom da upisem magistarske…ali mislim nekako da to I nije tako pametno.
Lomim se izmedju arheologije, psihologije,psihijatrije, zurnalistike, knjizevnosti, engleskog, rada sa decom ometenom u razvoju ili vec sa nekom drugom grupom sa nekim problemima..sve ja to volim, obozavam istoriju I jezike, volim da slusam ljude I da im pomazem, obozavam da pishem, da iskopavam informacije,imam memoriju ko slon..…sve u svemu lomim se mnogo…I cisto me zanima, ima li nekih indikacija u natalnoj ( cisto kao neki podstrek) koji bi pokazali da li je ,da ne kazem talenat za nesto, bolje da kazem mogucnost bolje I jace izrazena od drugog.
Lomim se najvise izmedju prakticnog I duhovnog…jer volim duhovno I ka tome tezim a opet plasim se da jednog dana necu moci da brinem za druge koji su mi vazni ( za mene samu nije frka, snadjem se ja lako).
sa umetnutim jarcom u 2 polje i Neptunom i Marsom u njemu, pronacices svoje prakticno izrazavanje itakako i temeljno raditi na tome, samo je bitno da radis ono sto volis..dva posla, dva nacina izdrzavanja ili novac sa dve strane dolazi...lepo je sto radis sa prevodjenjem, to mu dodje kao simbolika Neptuna iz 4 u 2 - rad kuci ili privatno ili povremeno, i novac dolazi jer to vlis da radis...znacajniji priliv i ozbiljniji rad je u vreme prelaza Saturna kroz Vagu i Urana u Biku...
E sad pokusavam da razmisljam prakticno tipa,zasto da upisujem engleski kojim savrseno baratam, vec I zaradjujem tako sto prevodim textove kad mogu da zavrsim neki priznati kurs I tako sebi oslobodim vreme za nova znanja….
i sumnjas u sebe da si prakticna ?
U biti ja trazim sebi zanimanje (bolje receno podstrek da napokon usmerim sebe negde) haha I naravno ne ocekujem da mi vi kazete sta da radim u zivotu ( to je ipak moj teret

) vec cisto da vidim sta kaze karta…Kao sto se vidi bas sam neorganizovana I rastrgana pa sad trazim pomoc spolja

Isto tako zanima me da li ja uopste( iz natalne) imam uslova za jos studiranja..
kako da ne, cim ovo privedes kraju i malo se sa krajem razvlacis, kao i svaki Blizanac ili Strelac - cim dodje cilju ume da malo gubi elan ili interes a tebi su ti znakovi ukljuceni, imas mogucnost da vec iz sekstila saturna sa Merkurom koji je pozitivan sa jupiterom u Jarcu, odradis jos jedan upis..tokom ove godine..ako i ne odradis sada, mozes da sacekas trigon Jupitera iz Vodolije sa Suncem i sekstil sa Uranoom ..kao krajnja mogucnost ali svakako da neces ostati bez upisanog drugog fakulteta jer te interes jako tera da ides napred...Klasican pogled na Sunce opozicija Uran je oznacio drugima mogucnost prekida ili premestaja..ali , ako se posmatraju tranziti i kao sto rekoh, ako volis to sto radis, brzo ces to da odradis..bitno je da do januara 2009 odradis najvise ili sve i da se ne razvlacis na kraju sa Kvadratom vec uz napor odradis do kraja..
mislim imam jaku volju a I za pare cu se snaci ali su mi jos pre rekli ,na drugom forumu, da cu imati problema sa studiranjem ( to je vazilo za ovaj fax mada sam ga glat prosla) te da je moguce da cu pauzirati ili prebacivati se na drugi fax ( sto se takodje nije desilo) …..
Izvinite na smor postu ali nisam ja kriva ,volim da pricam nashiroko

ricalo: Ispadoste sad moj psiholog